- Konu Sahibi Free madam
-
Tabiki de en guzel mutluluk bebegim ama yetisemiyorum tek basima.gecesi gunduzu ayri ama sevip sevip bi sikintisi oldugunda kucagima vermesine deli oluyorum.nasil alisirsa oyle gider mantigiyla hareket edip onu da dahil etmeye calisiyorum ama daha babaliginin farkina varamiyor yazik ki.
Hanımefendiye tamamen katılıyorum, şu anda bizi belki anlayamayacaksiniz ama bebeginiz biraz büyüyup de fotoğraflarina baktığınızda bu günlerini stresle geçirdiğiniz için çok pişman olacaksınız, şimdiden toparlanın, evet çok zor evet, saciniz basınız dağınık ama bebeginiz bir daha asla bir aylık olmayacak, birzaman sonra ağzını bükerek o tuhaf mimikleri yapmayacak, doya doya yaşayın... Bırakın ev karışık olsun, saciniz dağınık olsun, koklayin mis gibi, zaman o kadar hızlı geçiyor ki.... İlk bebegimde yasayamadigim bu rahatlığı ikinci bebegimde temize çektim, tecrübe eden biri olarak söylüyorum, eşiniz yapmıyorsa o kaybediyor, siz stresle geçirmeyin, mutlu olun....Şimdi herkes beni topa tutacak ama..
Bir aylık bir bebeğiniz var..
Muhteşem bir mutluluk..
Dünyanın en büyük mucizesi anne olmak..
Onunla vakit geçirmenin tadını çıkarmayı deneseniz Biraz..
Elbette ki babadan destek beklemek hakkınız..
Yapmıyorsa da keyfinizi bozmayın..
Doya doy güzel vakit geçirin minişinizle..
Canim senle ayni duygulari yaşaması imkansiza yakın ama bu sana yardım etmeyeceği anlamına gelmiyor bence annen yanına gelsin şu lohusalik dönemi bitene kadar. Mesela akşam 8 de bebis uyudu diyelim dışarıya bir kahve içmeye gidin yarim saat bir saat bebeği annene bırakıp yani biraz sizin de vakit geçirmeniz lazım senin dolasman hava alman lazım ben dışarı çıkarmak için bebeğin kirkini beklemedim 10 gün sonra disardaydik beraber çıkın yanında annen de olsun falan aktivite yapmazsan bu psikolojiden asla cikamazsinTabiki de en guzel mutluluk bebegim ama yetisemiyorum tek basima.gecesi gunduzu ayri ama sevip sevip bi sikintisi oldugunda kucagima vermesine deli oluyorum.nasil alisirsa oyle gider mantigiyla hareket edip onu da dahil etmeye calisiyorum ama daha babaliginin farkina varamiyor yazik ki.
Al kizini arabaya kat dogru kuaföre söyle aldir kasini biyigini saclarini yikat ve fönle biraz markete git alisweris yap ve kendine güzel bir iki parca kiyafet Al parka otur acik hava da emdir bebegini kokusunu cek cigerlerin bayram etsin eve git yap bi rezene cayi icine bi tatli kasigi kimyon ic ohh mis süttünden bebegine gecer sonra ev isini AT bi köseye misafir alma eve anlayana aciklarsin müsait degilim dersin bebegin uyudumu hooop sende uyu sen 3 ay böyle yap sonra hersey düzene girer bebeginin bagirsaklari dogduktan sonra da gelismeye devam Eder oyüzden gaz ve huzursuzluk olur sen bagirirsan korkar onun kalbi minicik sakin bagirma gececek bu günler oo ben neler cektim boswer Allah büyükZaten annemde kaldim ama kizimi babasindan ayri tutmayim araya sogukluk girmesin diye evime gectim.kv de zaten gicigima gidiyor surekli bi karisma derdinde.ondan uzak duruyorum cocuk bakiminda ters dusuyoruz fikir olarak
Gercekten icim rahatliyor yazdıklarını okuyunca,tesekkur ederim cesaretlendirmen icin.insallah bizim.icin de tatli birer ani olarak kalacak bugunler.off off... hepimizin başından geçen şeyler bunlar maalesef canım ama inan ki geçici bi süreç ilk zamanlar çok farklı oluyor haklısın hele ki yardım edenin ilgilenenin yoksa.. şimdi öncelikle kocanı boşver salla gitsin bir köşeye sana yardımcı olabilecek birileri varsa annen kv ya da kızkardeşin vs ya yanına gelsin ya da sen git bir süre orada kal inan çok iyi geliyo. simdi çocuk başlı başına bir sorumluluk onun yıanına bir de yemek ütü bulaşık ev işi girince bi anda haydaa ne hale geldim ben oluyosun, kendine bakmazsın, kuaförün yolunu unutursun, dizleri iz yapmış pijamayla 7*24 yaşarsın vs... ben nasıhl baş ettim bu durumla bi kere eşimden beklentiyi kestim kesinlikle iğne ucu kadar beklentin olmasın erkek milletinden ilk ve tek kural bu bence, dediğim gibi sana gerçekten destek olabilcek birdilerinden yardım iste. Allah dağına göre kar verirmiş sen bu işin altından kalkarsın evvelallah :)
Aynisiiij araba manyagi ya.malum sitede araba bakiyor sanki alacak gibi ic geçiriyor. Ben de gecen aksam bebegi yanina birakip lavaboya gittim.ama uzuuunca bi sure cikmadim.kizim agladi etti mecbur kaldi ilgilenmeye. Arada bi boyle yapacagim,emirvaki yaniAaaaayni benim esim araba sevdası ikide bir arabalara bakar yolda gideriz süper araba gecer arabaya bakar arabaları eleştirir bıkkınlık geldi şimdi biraz bağır benim esim başta öyleydi şimdi bak bebegede ben sigarami icim diyorum banyomu yapım diyorum bakiyor niye?? Niye çünkü beeeen bidaha sittim sene sana çocuk vermem dedim korku sardidene
Inanin sikintiya oyle bi kapilmisim ki kizimin bu hallerini doyasiya sevemiyorum.yaptigimin hata oldugunu anladim sayenizdeGeçecek 1 2 seneye geçecek bunlar güzel mutlu günler kıymetini bil minciklamaya bak süt kokusunu içine çek annelik in 50 tonu
Oncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun canim seni korkutmak istemem ama 5 ay oldu bizim hala duzelmedi ama bize onun babasinin rahatsizlikgi falanda etken oldu bilmiorum anlicagin bende cok mutsuzum dogru duzgun kari koca hayatimiz bile kalmadi konusuorum bikac gun duzelio sonra gene ayni ben aksama kdr bebekle yanliz evde oda babasi gilde kardesleriyle hah hii hii ben hep yanlizim anlicagin cocuk aileyi baglar diyenler yalan soluoKizlar selam,
Evimdeki bocek istilasindan buradaki.arkadaslarin fikirleriyle az cok kurtuldum sayilir.tekrar tesekkur ederim herkese.
Gelelim asil meseleye..
Kizim bir aylik oldu bugun,onun ailemize katilacagini ogrendigimiz gun içimizden gelen heyecan ve cosku seli yerini dinginlige ve sessizlige birakti.esim aksamlari eve gelince binvir zahmetle hazirladigim yemegi yiyip haberlere bi bakayim diye salona gecer.sanmayin ki tv izlesin.elinde telefon surekli bi araba sevdasi derdinde.yillardir bu boyleydi ama dogumdan sonra iyice bana batar oldu.zaten benim gunduz ve geceleri canim cikiyo bebekle ilgilenmekten.soylemesem biraz ilgilen ben yemek yiyim banyoya gireyim diye orali degil.ama sevmeye gelince agucuk agucuk hesabi.aglayinca da 'al annesi seni istiyo'
Hayir efendim! Beni felan istemiyor cocuk.kucaginda tuttugu yatim saattir ama yorulmustur beyfendi,eee biz anneler ne yapalim gece gunduz bizimle.
Gecen gece de ben gidip salonda yatayim uyuyamam dedi.
Ben de ' ee ne yapalim yani ben de uyuyamiyorum ya sizip kalirsam ya biseye ihtiyac olursa nasil seslenecegim sana' dedim.
E ama ben yarin ise gidiyorum uykusuz olurum dedi. Ben de git nereye gidersen yat uyu deyince gitmekten vazgecti sagolsun,lutfetti.
Zaten kuafore gidemiyorum kendimden gectim kaslarim bogazici koprusu gibi birlesti nerdeyse.sac bas daginik,evime ve kendime vakit ayiramiyorum,10 dakika dusa girsem hazine bulmus hibi seviniyorum
Kizimin uyudugu zamanlarda da olan bisey yok ne muhabbet var ne flortlesme.elde telefon hep ayni...
Ben boyle hayal etmemistim ya,o kadar doluyum ki bazen kizim uyumayinca huysuzlaninca ona bagiriyorum,sonra da vicdan azabindan oluyorum.ama bittim ya kendimi hic bu kadaf degersiz gormemistim hayatim boyunca.deli divane asik oldugum adam gitti yerine sanki tanimadigim biri geldi.eve gelir gelmez sen nasilsin demek yok.sadece kizim nerde,ne yapıyor diye soruyor.ah keske sorunun sonunda da gercekten bi ihtiyaciyla ilgilense.niye aglar diye bana soruyor.sen bastan duzgun ilgilensen neden agladigini zaten bileceksin,aglayinca da anne kucagina vermek yerine gazi oldugunu,altini pislettigini anlayacaksin.
Logusayim hala,cogunuz gecer diyecek ama inan iz birakiyor,batakliktayim sanki.cirpiniyorum daha da batiyorum.kimsenin yuzunu gorneye sesini duymaya tahammulum yok,nasil basacikacagimi bilmiyorum..
Diye kadar evi hic boyle duzensiz gormedigim icin valla batiyor bana icim.rahat etmiyor mutfagi oyle goruncecanım kendini harap etme ev temizliğiymiş yemekmiş ıvırmış zıvırmış
boşver ev kalsın dağınık pis tencere yemek kaynamasın
erkekler yetişebiliyorsan ilgilenmez ki canım
ben şunu öneririm geldiğinde eşin hayatım yardımına ihtiyacım var de
2 seçenek sun kızımıza bakarmısın yada yemeklik kendine ayarlarmısın
evde kendi uğraş bulmuş olacak gözüne batmayacak
Aaa oyle yapmaya calistim mutfagi toplar misin gibisinden.ben bugun yoruldum iste valla uzanip dinlenecegim dedi.sonra ben iyice tavir aldimrutin iş bölümü yapın
bebeği birlikte yıkayın
atıyorum giysilerini o çıkarıp yatağına koysun banyodan sonra giyeceği
günü belirli saat aralığındaki ağlamasında o0 hoplatsın zaten sende de ağlıyor onda da
somut sorumluluklar verin
yüzüme baksın yorulduğumu anlasın alsın maalesef olmuyor
ev sorumluluğunu da verin acilinden
siz yemek yaptınız bulaşık toplamak da onun görevi olsun
bizim tezgah akşama kadar dolardı
gece yatmadan makinaya tıkardı eşim
sabah işe gidiyor evet gece uyuyacak da o bebek annenin işe başladığı 3. ayda da yetişkin gibi gece kalkamadan uyumuyor ki
hem gece bebeğe baktık hem işe gittik
eşine de zaman ver her adımını biraz yönet onu yap bunu yap de
Si
Diye kadar evi hic boyle duzensiz gormedigim icin valla batiyor bana icim.rahat etmiyor mutfagi oyle gorunce
O kadar cok cocugum olsun istiyorymki boyle seyleri duyunca uzuluyorum korkuyorum gercekten cocuk dogunca insanlar degisiyor mu diye..insaallah hersey yoluna girer stres yapmayin sukredin kokusunu hissettiginiz kucaginizi dolduran bir bebeginiz var bence cok sanlsiniz..Kizlar selam,
Evimdeki bocek istilasindan buradaki.arkadaslarin fikirleriyle az cok kurtuldum sayilir.tekrar tesekkur ederim herkese.
Gelelim asil meseleye..
Kizim bir aylik oldu bugun,onun ailemize katilacagini ogrendigimiz gun içimizden gelen heyecan ve cosku seli yerini dinginlige ve sessizlige birakti.esim aksamlari eve gelince binvir zahmetle hazirladigim yemegi yiyip haberlere bi bakayim diye salona gecer.sanmayin ki tv izlesin.elinde telefon surekli bi araba sevdasi derdinde.yillardir bu boyleydi ama dogumdan sonra iyice bana batar oldu.zaten benim gunduz ve geceleri canim cikiyo bebekle ilgilenmekten.soylemesem biraz ilgilen ben yemek yiyim banyoya gireyim diye orali degil.ama sevmeye gelince agucuk agucuk hesabi.aglayinca da 'al annesi seni istiyo'
Hayir efendim! Beni felan istemiyor cocuk.kucaginda tuttugu yatim saattir ama yorulmustur beyfendi,eee biz anneler ne yapalim gece gunduz bizimle.
Gecen gece de ben gidip salonda yatayim uyuyamam dedi.
Ben de ' ee ne yapalim yani ben de uyuyamiyorum ya sizip kalirsam ya biseye ihtiyac olursa nasil seslenecegim sana' dedim.
E ama ben yarin ise gidiyorum uykusuz olurum dedi. Ben de git nereye gidersen yat uyu deyince gitmekten vazgecti sagolsun,lutfetti.
Zaten kuafore gidemiyorum kendimden gectim kaslarim bogazici koprusu gibi birlesti nerdeyse.sac bas daginik,evime ve kendime vakit ayiramiyorum,10 dakika dusa girsem hazine bulmus hibi seviniyorum
Kizimin uyudugu zamanlarda da olan bisey yok ne muhabbet var ne flortlesme.elde telefon hep ayni...
Ben boyle hayal etmemistim ya,o kadar doluyum ki bazen kizim uyumayinca huysuzlaninca ona bagiriyorum,sonra da vicdan azabindan oluyorum.ama bittim ya kendimi hic bu kadaf degersiz gormemistim hayatim boyunca.deli divane asik oldugum adam gitti yerine sanki tanimadigim biri geldi.eve gelir gelmez sen nasilsin demek yok.sadece kizim nerde,ne yapıyor diye soruyor.ah keske sorunun sonunda da gercekten bi ihtiyaciyla ilgilense.niye aglar diye bana soruyor.sen bastan duzgun ilgilensen neden agladigini zaten bileceksin,aglayinca da anne kucagina vermek yerine gazi oldugunu,altini pislettigini anlayacaksin.
Logusayim hala,cogunuz gecer diyecek ama inan iz birakiyor,batakliktayim sanki.cirpiniyorum daha da batiyorum.kimsenin yuzunu gorneye sesini duymaya tahammulum yok,nasil basacikacagimi bilmiyorum..
HAHAHA mecburuz sanki biz tek yaptık uzaktan bibicim bibicim demekle olmuyorAynisiiij araba manyagi ya.malum sitede araba bakiyor sanki alacak gibi ic geçiriyor. Ben de gecen aksam bebegi yanina birakip lavaboya gittim.ama uzuuunca bi sure cikmadim.kizim agladi etti mecbur kaldi ilgilenmeye. Arada bi boyle yapacagim,emirvaki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?