doğum yaptım nasıl kilo verebilirim??????

papatyaacelya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
32
1
16
Hatay
slm arkadaşlar doğum yapalı 77 gün oluyor şu anda 84 kiloyum nasıl kilo verebilirim emziriyorum.eski kilom 68 idi.doğum yapanlar fikir verebilirmi?????

emziriyorum diye kilo alan biri olarak diyorum ki, yiyerek sütümüzü arttırmıyoruz ancak kendimize kilo alıyoruz. Emzirmenin çaresi bence sık emzirmek. zayıflamak içinde zaten mevsim itibariyle tv de orda burda epey malumat var. ben de dikkat etmeye başladım şuan bakalım

slm arkadaşlar doğum yapalı 77 gün oluyor şu anda 84 kiloyum nasıl kilo verebilirim emziriyorum.eski kilom 68 idi.doğum yapanlar fikir verebilirmi?????

canım bak ben ilk 6 ayda eski kiloma ulaştım. hem de hiç bişey yapmadan. sadece sık sık emdi benim bebeğim.hamilelikte alınan kilolar sütün içindeki yağa dönüşüyo. süt emzirdikçe üretiyo yeniden. yağlar süte gidiyo

çok basit şekerim ben 18 kiloyu öyle verdim bence emziriyorum diye gevşeme ilk 3 ay biraz tatlılara hamur işlerine dikkat et ve pilatese başla ufak karın egzersizleriyle sonrasında bebeği koy pusete yollar senin yürü babam yürü:)

bebegim 9 aylik ve ben hamile kaldigimda 58 kiloydum simdi 55kiloyum hic bisey yapmadim kendiliginden gitti

Kiz kardesiminde dort aylik bebegi var herkess ay sen emziriyorsun ye hersey ye diyorlardi serbet ic bile diyen oldu sanirim en buyuk yanlislardan biri bu...

Kiz kardesim normal yiyor onun yerine sutu cogaltan icicekler var bebek mamalarin oldugu reyonlarda onlardan ic...

Cagla sikel de bir ara tv de demisti ben emzirerek zayifladim ne kadar dogru bilemiycem

Bu arada Gözünüz aydin allah anali babali büyütsün insallah amin

Aynı dertten ben de muzdaripim. Doğum yapalı 50 gün oldu, bebeğimi emziremedim 40 gün boyunca sağıp verdim (hoş yetmiyor sütüm ama ) şimdi şimdi emzirmeye başladım, ama gram oynamıyor. Tatlı yiyip içmiyorum dahası pek iştahım da yok nedense (acaba sütüm de mi o yüzden yok) bunlara rağmen gram veremedim. Yavaş yavaş moralim bozulmaya başladı, eşimde pek hoşlanmmıyor bu durumdan gibime geliyor. 58 ile hamile kaldım 80 ile girdim (balon gibi =)) ) şimdi 71 im. Doğum sonrası da 72 idim zaten

canim daha 50 gun olmus dogum yapali biraz sabir gidicektir merak etme sen bebegini bol bol emzir emdikce artar sutun yemenden kisma bebegine sut lazim ama tabi asirida yeme ama istahim yok diyosun zaten bebegin icin yemen lazim.esinlede konus bu durumu zamanla gidicek o kilolar ben bol emzirmekle kilo verdigimi dusunuyorum bebegini saglicakla buyut hayirli evlat olsun insAllah

nasul insanlarsiniz ya illa muhalefet olcaksiniz.

Maşallah fotoğraftaki sizin kızınızsa çok güzel, çok tatlı Allah bağışlasın, eminim bu kadar kolay kilo verdiğinize göre
siz de narin yapılı güzel bir hanımsınızdır, keza ben de hamdolsun normalin altında kilo aldım gebeliğimde, kuvvetle muhtemel de zayıflamam kolay olacaktır.
Ama buradaki hanım bunları merak etmiyor ki...
Kadının bir derdi var, kilo vermek istiyor, verenlere nasıl başardıklarını soruyor yol soruyor, siz hakikaten nispet yapar gibi çok
kolay oldu hiç de bişey yapmadım diyorsunuz. Bunun konuyu açan arkadaşa ne faydası olacak?
Bizimki de masum bir eleştiri, bu kadar alıngan olmayın, muhalefet etmek için muhalefet edecek kadar izan yoksunu değiliz.
İyi akşamlar dilerim...

Son düzenleme:
resimdeki kizim degil ama onun kadar tatli masAllah.evet kilo vermem kolay oldu genel olarak zayif yapiliyim belkide dediginiz gibi ondan kolay oldu.nisbet gibi bi derdim yok boyle biseyden Allaha siginirim ama yanlis anlasilmis olabilirim yada yazma telaffuzundan kaynaklandi ozamn ben tavsiyemi soyliyim asiriya gitmeden beslenme ve bol emzirme hayirli gunler

kızlar bnde yeni dogum yaptım 36 gün oluyo 57 kg hamile kaldım 80 dim en son dogumdan sonra 73 şimdı asırı kilom var vermem gerekio 15 kg nasıl verıcem hıc bılmıorm bıde emzırıorum yardımcı olursanız sevınırm

Ben subatta dogum yaptım, 57 kilo ile hamile kalmıştım, 85 ile doguma gittim :)) eve geldiğimde 80 kiloydum inanabiliyor musun :)) şimdiyse kızım 3 bucuk aylık oldu ve 64 kiloyum.

sana tavsiyem spora başla, hamurişi gibi saglıksız şeylerdense hem saglıklı hem de süt yapıcı seylerden ye. bol bol su iç mutlaka, süt yapan caylardan iç ve yeşillik ye, bulgur ye ve hurma.. bende en çok süt yapan şeyse moral ve uyku oldu. arkadaslarımla çıkıp kafamı birzz dagıtınca goguslerım hemen taş gibi oluyor (denemelisin), bir de 3 tane hurma yiyip üzerine 2 bardak su içip yarım saat uyumayı dene. göguslerinin agrısına uyanma ihtimalin cok yuksek..

bir de evde spor yapıyorum surekli ve çok olmasa da dikkat etmeye calısıyorum. çünkü yemedigim zaman gercekten sutum azalıyor, hem sutumuzun bol olmasından ziyade kaliteli olması daha önemli diye dusunuyorum.

böyle işte.. biraz zayıflamaya yönelik biraz sut yapmaya yönelik bir mesaj oldu ama benım zayıflama hikayem böyle.. İnsallah veririz tez vakitte su kiloları da fit anneler oluruz bebeklerimiz buyurken..

52 kıloyla hamıle kaldım 72 kıloyla doguma gıttım eve dondugumde 68 kıloydum. herkes dogumda 10 kılo gıdıyor dedı 68 ı gorunce sok oldum 40 ım bıttıgınde 63 kıloydum.hemen pılav makarna beyaz ekmek kısacası hamurısını bıraktım baktım 60 kıloyum. 1 nısanda rejıme gırdım suan 53 kıloyum.
rejımı sureklı yapmadım bazen kılo vermem durdu ıstegımı yedım (yınede dıkkat ederek) 1 kılo alıp tekrar rejıme gırdım boyle boyle verdım arkadaslar.
sutum kesılmesın dıye rezene cayı sekersiz, bol su 2,5 3 lt kadar ve gece uykusu uyudum. sutum azalmadı bebegım hem buyudu hem kılo aldı ben hem kılo verdım hem duzene gırdım :)

yıyecegınız seyler belırlı onları yersenız hem kılo verıp hemde sutunuzu arttırabılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…