doğum yaptım nasıl kilo verebilirim??????

Ben de 14 gün önce dogum yaptim bi de sezeryan oldugu icin göbek kaldi haliyle sinir oluyorum 80 le doguma girdim simdi 71 kiloyum 60 a düsmem gerek ben yarin itibariyle hergun yarim saat yuruyus yapicam cünkü sncak sporla düzelir bu sarkmis karnim bi de yediklerime dikkat ediyorum emzirdigim icin öle fazla yemiyorum bol bol sivi seyler tüketmeye calisiyorum bilhassa da su insallah veririm bu kilolari

eeee bak ne güzel 14 günde 9 kilo vermişsin. bende kendimi aceleci sanıyordum sen de amma acelecisin:)bende doğum yapallı 50 gün oldu. 81 ile doğum yaptım şu an 69um.benimde bi 10kilo daha var.ama spor yapmaya korkuyorum hala sezeryan yerlerim ağrıyo. ayakta fazla durduğumda bile hemen sertleşiyo. yediklerimede çok dikkat edemiyorum. bir öğün aatlasam sütüm azalıyo. sürekli su ve bitki çayı içiyorum ama ne olcak bu kilolar hiç bilmiyorum.bence zayıflıycam diye kendini çok yorma

arkadaşlar hamilelikte çok kilo alan ve doğum sonrasında da bunu kısa sürede örneğin 1 hafta 10 günde 9-10 kilo verdim diyenler onlar kilo değil ödem o yüzden çabucak gidiyolar. her bünye farklı elbette ama ben sadece emzirerek kilo verilebileceğine inanmıyorum illa ki hamur işi ve tatlı diyeti yapmak gerekiyo,üstüne bir de spor olsa ooohhh tadından yenmez...

ödem miydi neydi bilmiyorum ama birden 10 kilonun gittiğini görmek moral oluyo:)tabi diğer kilolar ne zaman gidecek bilemiyorum

Sen gel de bana sor arkadasim ben cok sabirsizim bu kilolara sinir oluyorum eski pantolonlarimin icine giremiyorum aynada kendime bakmak istemiyorum ( bu arada sütünün azalmasi da enteresn yani cünkü sivi tüketimi sütü cogaltir normalde ben de senin gibi su cay falan iciyirum bol bol ama cok sükür sütüm ayni bi degisiklik olmadi bende ameliyat yerim benim de ayni ayakta fazla durmaya gelmiyor ama iste iki cocuk ev isi falan filan derken ister istemez ayakta kaluyorum bakalim ya hayirlisi artik sen de cok takma napalim artik oldugu kadar cabamizi glsterelim kilo vermek icin gerisi kolay insallah sevgilerrrr

bnde 45 gun once normal dogum yaptm 57 hamile kaldm 80 dogum yaptm sımdı 73 kg bnde aynadan bakınca kendımden nefret edıyorum nasıl gıdecek bu kilolar acayip göbek kaldı hiç bir kıyafetım olmuyor basıl gidecek bu kilolar yardımcı olursanız sevınırm

ödem miydi neydi bilmiyorum ama birden 10 kilonun gittiğini görmek moral oluyo:)tabi diğer kilolar ne zaman gidecek bilemiyorum

tabi süper moral olur gerçekten bende öle bişey olmadı. ben 60 la hamiş kaldım 77 doğuma gittim 72 eve geldim bir haftada 69 oldum ve 5 ay gram veremedim 5. aydan sonra kendime geldim bi dur bakalım dedim yemekle süt öle aman aman artmıyo bunu farkettim sonra ekmekti börek çörekti fazladan yemeyi de keserek 61 kiloya indim hala 61 im çünkü dikkat etmiyorum yememe. hamilelik öncesine döndüm sayılır ama ideal kilom 57 azıcık daha sıkmam lazım dişimi,çok fazla kısmak da iyi gelmiyo emziriyorum sonuçta. kızımı da düşünmek zorundayım.
velhasıl kelam dünyanın en zor şeyi ne deseler anne olmak derim ama hamd olsun tabii ki en güzel şeyi aynı zamanda. göbişim bıngıl bıngıl da olsa,eski kıyafetlerimi özlesem de kızımı öpünce hepsini unutuveriyorum

biraz hareket,bol bol emzirme ve aşırı yememe (az ye demiyorum özellikle emziriyosan ne az ne çok kararında yemek lazım)
kime sorsan bunları söyler ama birşey daha var çok daha önemli bence kendi bünyeni tanıyıp ona göre davranma. mesela ben az az sık sık yeme yerine iki öğün yemeyi tercih ediyorum aralarda bazen ayran veya canım tatlı isterse çikolata yiyorum ha doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama böle böle 8-9 kilo verdim 4,5 ayda. b,r de akşam çayın yanında azıcık abur cubur atıştırmayı da kessem tam süper olacak onlar yüzünden yerimde sayıyorum bu ara ama gel gör ki vazgeçemiyorum. bu da benim işte. sen de kendi bünyene göre hareket et canını sıkma % 90 kadın doğum kilolarından ilk 1 yılda kurtuluyor...

saol canm cevabn için ainan bnde öle asırı yemiorm dedıgn gibi gunde 2 yada 3 ögun yıyorm tatlıyıda kessem iyi olur deglmı mesela cayıma daha az seker atarak bnde kilodan cok göbek kaldı o da gıtse cok ıyı olur

kızlar ben de 75 kg ile hamile kaldım, 92 kg da doğum yaptım
bebeğim 10 aylık ve ben şuan 74 kg yum, daha da vericem tabii..

benim kilolarımın büyük kısmı son 2 ayda gitti çünkü 2 ay önce başladım dikkat etmeye.. hala emziriyorum, ağırlıklı olarak proteinle besleniyorum, ama abartmadan sebze ve meyvemi de yiyorum..günde 2,5-3 lt su tüketiyorum ve oğlumla hergün 1 saat yürüyüş yapıyoruz.. kilo vermemin yanısıra sütüm de oldukça arttı son 2 ayda.. isterseniz deneyin

ayy ne güzel hamilelik öncesi kilona nerdeyse dönmüşsün. inş bende bebişim 5 aylıkken eski kiloma dönerim çünkü o 5 aylık olunca işe başlıycam:)kıyafetlerime girmem için bu çok önemli yoksa uzuuuun bi alışveriş yapmam gerekecek:)
aslında şu tatlıyı bende kessem hemen vercem de tatlıyı okadar seviyorum ki kesmek çok zor geliyo.
bence sende istediğin kiloya çok yakında ulaşırsın azimlisin sanırım:)istedikten kararlı olduktan sonra çok rahat verilir bence kilolar.

canım iki çocukla senin işin daha zor Allah yardımcın olsun. inşallah bebişlerinde çok üzmez seni.ewet sıvı alımı sütü etkiliyor ama yeteri kadar beslenmeyince de sütün kalitesi de etkileniyor.bakalım inşallah kısa zamanda kurtuluruz bu kilolardan. sağlıklı sıhhatli olalımda çok da takmıyorum doğrusu.

Bende aynı dertten muzdaribim 68 le kaldım 86 ıyla doğuma girdim suan 79 kiloyum kilo veremiyorum tek yolu boğazı tutmak gerisi hikaye

kızlar müjde 2 kilo vermişim:)))çok az ama yinede mutlu oldum.sorun şu ki canım sıkıldığı zaman tatlı ve hamura yöneliyorum çay içtiğimde illede yanında abur cubur yiyorum malesef kendime hakim olamıyorum sürekli emziriyorum fakat ne spor nede yürüyüş yapabiliyorum sürekli evdeyim dışarı pek çıkmıyorm evde otura otura çok üşengeç olmuşum sizce kendime nasıl gelmeliyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…