suna soysal Bebişini bekliyor🩷🩵 Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 227 Emoji Skoru 32 Puanlar 18 Yaş 18 Çarşamba 15:17 Konu Sahibi Konu Sahibi suna soysal #1 Merhaba kzilar dogum yardimi param yatmis tek seferlik 5000 tl olarak halk bankasindan crkiliyormus atmden cekebiliyomuyum yoksa şubeden zorunlumu
Merhaba kzilar dogum yardimi param yatmis tek seferlik 5000 tl olarak halk bankasindan crkiliyormus atmden cekebiliyomuyum yoksa şubeden zorunlumu
N nursrtts Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 177 Emoji Skoru 72 Puanlar 18 Yaş 41 Çarşamba 15:28 Konu Sahibi Konu Sahibi suna soysal #2 suna soysal .!.: Merhaba kzilar dogum yardimi param yatmis tek seferlik 5000 tl olarak halk bankasindan crkiliyormus atmden cekebiliyomuyum yoksa şubeden zorunlumu Genişletmek için tıkla... Subeden aldim ben atm vermiyordu hala oylemi bilmiyorum ama.
suna soysal .!.: Merhaba kzilar dogum yardimi param yatmis tek seferlik 5000 tl olarak halk bankasindan crkiliyormus atmden cekebiliyomuyum yoksa şubeden zorunlumu Genişletmek için tıkla... Subeden aldim ben atm vermiyordu hala oylemi bilmiyorum ama.
S ssherife Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 1.280 Emoji Skoru 982 Puanlar 53 Çarşamba 15:38 Konu Sahibi Konu Sahibi suna soysal #3 ilk sefer ödeme alanlar şubeden kimlik ile alıyor artı 2. çocuk için ödenen 1500 için yine şubeye gidiliyor aile kartı veriyor şubeden her ay karta bakiye yükleniyor atm çekim yapa biliniyor o zaman
ilk sefer ödeme alanlar şubeden kimlik ile alıyor artı 2. çocuk için ödenen 1500 için yine şubeye gidiliyor aile kartı veriyor şubeden her ay karta bakiye yükleniyor atm çekim yapa biliniyor o zaman
nuvolis Anol shalom🌬️ Pro Üye Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 857 Emoji Skoru 2.029 Puanlar 28 Çarşamba 15:38 Konu Sahibi Konu Sahibi suna soysal #4 suna soysal .!.: Merhaba kzilar dogum yardimi param yatmis tek seferlik 5000 tl olarak halk bankasindan crkiliyormus atmden cekebiliyomuyum yoksa şubeden zorunlumu Genişletmek için tıkla... Şubeden alınıyor, değişmediyse
suna soysal .!.: Merhaba kzilar dogum yardimi param yatmis tek seferlik 5000 tl olarak halk bankasindan crkiliyormus atmden cekebiliyomuyum yoksa şubeden zorunlumu Genişletmek için tıkla... Şubeden alınıyor, değişmediyse