- Konu Sahibi herseygizlisakli
-
Çocuk bilgilerini giremedim ben, bastığım an ekran kapanıyorGünaydın,
ASHB e-Ailem Portal üzerinden doğum yardım başvurusunu doldurdum. Çocuk bilgilerini girdim. Onaya gönder butonuna tıkladığımda herhangi bir şey olmuyor. Daha önce site bozuk sandım ama bugün de aynı problem. Benzer durum ile karşılaşan oldu mu acaba?
evet bu hafta gördüm ben de siteyi ancak başvuru tamamlanamıyorBaşladı mı başvurular? Bilmiyordum teşekkürler..
mobilden hiç ilerleyemedik. pc den denedik, onda da çocuk bilgilerini girip tamamlamamıza rağmen onaya gönder butonu çalışmıyor. herhalde daha yeni olması kaynaklı problem yaşıyoruzÇocuk bilgilerini giremedim ben, bastığım an ekran kapanıyor
Evet bende denedim ama kayıt etmedievet bu hafta gördüm ben de siteyi ancak başvuru tamamlanamıyor
Bende de aynı sorun oluştu bilgileri girdiğiniz zaman önce kopyalayıp sonra basılı tutup yapıştırin bilgileri tek tek öyle deneyin sonra onaylayın bi kaç denemeden sonra oluyor benim oldu bileGünaydın,
ASHB e-Ailem Portal üzerinden doğum yardım başvurusunu doldurdum. Çocuk bilgilerini girdim. Onaya gönder butonuna tıkladığımda herhangi bir şey olmuyor. Daha önce site bozuk sandım ama bugün de aynı problem. Benzer durum ile karşılaşan oldu mu acaba?
Ben dün gece yaptım ama sonuç nolur bilmem bebeğim 2024 doğumlu çünküGünaydın,
1 Ocak 2025 sonrası doğanlar diye belirtmişler amaBen dün gece yaptım ama sonuç nolur bilmem bebeğim 2024 doğumlu çünkü
Evet yinede başvurdum onu fark etmemiştim1 Ocak 2025 sonrası doğanlar diye belirtmişler ama
Daha doğrusu 2015 2014 falan bişeyler yazıyodu tam anlamadım1 Ocak 2025 sonrası doğanlar diye belirtmişler ama
Benim de o şekilde. Yapabilen var mı acaba bizi yönlendirseHanımlar bende yapamıyorum çocuk bilgisi eklemeye calistigimda klavye açılmıyor ,yazamiyorum
Merhaba ben bir kac gun once yaptım tamamladım onaylanmasını beklıyorum siz nerde takıldınızBenim de o şekilde. Yapabilen var mı acaba bizi yönlendirse
Bence 144 u arayıp sorun ,bana tekrar başvuru gerekli dedi neden dediğimde başvurunuz işleme alınmamıştır gibi bişey dedi, zaten sisteme çok zor girip başvuru yapmayı başarabildim yine aynı zorlukla karşılaşmak istemiyorum.yarin tekrar bakacağım gerekirse başvurumu yineleyecegim.9 Mayıs'a kadar yapmam gerekiyormuş geriye dönük yardımı almak için benim 2.cocuk Ocak doğumlu.Bende 10 nisanda başvuru yapmistim ve firebox internet agi uzerinden yapabildim mayista yatacak dendi ama hâlâ talep devam ediyor diyo tekrar mi yapmam gerek şimdi başvuru yoksa yatmasinimi beklicem anlamadım
Evet benimde ocak doğumlu az önce tekrar basvuruyaptim 144 u arayamiyorum bugun isci bayrami diye basvuru yaptim ama yarin arar bi sorarimBence 144 u arayıp sorun ,bana tekrar başvuru gerekli dedi neden dediğimde başvurunuz işleme alınmamıştır gibi bişey dedi, zaten sisteme çok zor girip başvuru yapmayı başarabildim yine aynı zorlukla karşılaşmak istemiyorum.yarin tekrar bakacağım gerekirse başvurumu yineleyecegim.9 Mayıs'a kadar yapmam gerekiyormuş geriye dönük yardımı almak için benim 2.cocuk Ocak doğumlu.
Ben başvurdum ama talep devam ediyor diyor. Sizin nasıl?Merhaba ben bir kac gun once yaptım tamamladım onaylanmasını beklıyorum siz nerde takıldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?