Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maalesef benım de oyle kaç gündür hiç bir değişiklik yok ne yapmamız lazım acaba bilen var mı? Arkadaslardan bilgisi olan veya sonuc alan varsa umarım bize de cevap verir
E devlete doğum yardım yazdığınızda 2. Sırada cıkan parantez ıcındr aile sosyal yazana tıklayın karsınıza uygulamaya gıt cıkar tıklayınca yukarda dol ust kosedekı menude taleplerım yazan yere tıklayın orda devam edıyor veya sonuclandı falan yazar benım hala devam edıyor az önce 144 ü arayıp sordum ne zaman sonuclanacak dıye
E devlete doğum yardım yazdığınızda 2. Sırada cıkan parantez ıcındr aile sosyal yazana tıklayın karsınıza uygulamaya gıt cıkar tıklayınca yukarda dol ust kosedekı menude taleplerım yazan yere tıklayın orda devam edıyor veya sonuclandı falan yazar benım hala devam edıyor az önce 144 ü arayıp sordum ne zaman sonuclanacak dıye
Tek tek bütün bılgılerimi sordu sonra da 15 gun sonra sonuclanabılecegını söyledı fakat çok fazla yoğunluk olduğu için gecikme durumları olabilirmiş 15 gun sonra bır güncelleme olmazsa tekrar arayacakmışım
Ben ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım yatmış gözüküyor bugün halkbanka gidip soracağım eğer alırsam buraya da yazarım. Uygulamada yatmış gözükürken e devlette devam ediyor yazıyordu sonra da açılmadı eğer yapabilirseniz birde uygulamadan kontrol edin
Ben ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım yatmış gözüküyor bugün halkbanka gidip soracağım eğer alırsam buraya da yazarım. Uygulamada yatmış gözükürken e devlette devam ediyor yazıyordu sonra da açılmadı eğer yapabilirseniz birde uygulamadan kontrol edin