Doğum zamani kayinvalide sorunu

Yasadiklarimi yasamanizi diler ondan sonra ahkam kesiomusunuz görmeyi dilerim

Kv ile mukemmel bir gelin kaynana degiliz. Bayramdan bayrama ararim sadece. Ben de cok skintilar yasadim. Belki sizinkinin yaninda cok belki az. Ben de saglam cektim yani. Ama insanlarin hicbir hakkini da elinden almadim bu zamana kadar. Ne olursa olsun orta yolu bulmaya calistim. Bedduanizi oldugu gibi size paket yapip iade ediyorum sevgiler :)

Burada kilit nokta eşiniz. Eşiniz taviz vermezse herşey istediğiniz gibi gider. Rahat olun. Kimse bebeği babaanneden uzak tutmaya çalışmıyor burda amaç lohusalığınız ziyan olmasın. Biz çok iyi anlaşırız normalde kv ile ama doğum ve sonrası psikoloji çok farklı. Çok iyi anlıyorum sizi. Herşey çözülür planlamak iyi ama çokta düşünmeyin üstüne

Ertelemeyin.
Yapın çocugunuzu.
Merak etmeyin büyük ihtimal kendileri kaçar zateb çocuklu ev ses gürültü biton iş.
Sizde biraz yüklenirsiniz sürekli iş istersiniz loğusayım yapamıom fazla dersin: )
Biz erteledik 3 sene.sonrada iki kayıp yaşadım 2 senede öle gitti.keşke başta isteseydik dedim hep.

Bekar misiniz evli mi o bilemiyorum ama huzurunuzu bozacak bir kv niz olsaydı, herşeyinizi etkilerdi....

İnsan çok sevdiği eşinden bile kv yüzünden boşanmak isteyebiliyor..
bosanmak baska kw gelcek diye cocuk aldirmak baska. bu ihtimale gore cocuk aldirmak dunyanin her yernde acaip bisidir. sacmalayin yahu. biraz mantikli dusunur musunuz?

ayy cok zor ben ilk cocugumda cok cektim logusaligim kvalidemin yuzunden burnumdan geldi hakkimida helal etmiyorum..bana anneme neler yapti kiskancligindan.valla ikisi bir arada kalmasin ya annen ya kvalide kalsin.cubkunkvalide annenle problem yasarsa senden de cikartir acisini birebir yasadim

Önce bir hamile kalin. Daha fol yok yumurta yok kendinizi strese sokuyorsunuz. Hayatta düşünecek başka hiçbir şeyiniz yok mu gerçekten.

daha hamile bile değilsiniz ki bunları düşünüyosunuz hele bi olsun yani Rabbbim nasip etsin bi.
benm annem evime 5 dk kaynanam 15 dk falan. e şimdi haliyle gelip kalıcak kalma diyemem. bende çok sorun yaşadım eşimle ne kavgalar ettk onun yüzünden evde heryer heryere girdi unutamam onları ama gelme kalma etme diyemezsin. ve şehir dışında geliosa 3 günle sınırlandırman çok yanlış. empati kur anneni eşin istmeseydi ve sen çok sorunlar yaşamış olsaydın annenle alakalı eşinin sınırlandırma getirmesi zoruna gitmez miydi ? eminim giderdi. çünkü biz bayanlar ailemiz ne olursa olsun eş tarafından eleştirilsn falan istemeyz. ama biz onları eleştırırz buna bende dahil. tek takıldığm şey 3 gün demeniz. ve doğru bulmuorm. doğumuma az kaldı hastanede yanımda annem kalsın evdede kaynanam kalsın yanımda 15-20 gün dedim eşime. eşim 1 ay dedi. olmaz ben zaten 4 ay sonra işe başlıcam çocuğumla ben haşır neşir olurum gerek yok bi aya konusu geçerse söyle darılmasınlar daha fazlasına gerek yok gelip giderler sonrasında dedim. olması gerekenin bu olduğunu düşünüyrm.. lütfen yaptığınız düşündüğünüz şeyin yanlış bi durum oldğunu düşünün ve sınırlama koymayın zaten o kadıncağızda gelipr 1 ay kalmaz en fazla 10 gün :)

biz de erteledik, dört kaybım var,
siz kaç yaşında doğum yaptınız

benim de aynı korkular hem de dibine kadar,
dört gebelik kaybım var,
her gebelikte aynı korkuları dibine kadar yaşadım

seni çok benzettim kendime,
yaşın kaç

Bende çocuk istiyorum aynı durum bende de var kayınvalide bize yakın annemlerde başka memelekette olur da inşallah hamile kalırsam bende annem gelsin istiyorum kayınvalidem çok nadir gelsin hatta hiç gelmesin tabi bu olmaz ama temenni işte yapılacak en güzel şey eşinizin konuşması yoksa siz söylerseniz kötü olursunuz yada eşiniz belli bir süre izin alıp sizin yanınızda olacak başka bir üye yazmış zaten bu öneriyi.

Gelmeyecek veya kalmayacak veya görmeyecek demek biraz haksızlık olmuyor mu? Babaannelerin hakları yok mu ya? Harika bir kadın olmayabilir hatta gıcığın teki de olabilir ama çocuğun babaannesi olacak sonuçta. İki gün sineye çekip gönderirsiniz. Daha ortada bebek de yok, hayırlısıyla olsun, her şey bir şekilde hallolur şimdiden stres yapmaya gerek yok.

Doğmamış çocuğa don biçmek belki kımse kalmayacak daha aday adayı bıle degılken hayatı kendınıze zehır etmenız anlamsız

Yengemle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen nerdeyse 40ı çıktığı zamanlar gitmiştik kim nasıl rahat ediyorsa öyle olmamalı bari bunu zehir etmesin kimse.

Eşinden yardım isteyebilirsin. İlk önce o senin annenle konuşsun. Anne en fazla 3 gün kalabilirsiniz bizim evim (!) kuralı bu desin. Sizde onun kullandığı cümlelere yakın cümleler kuran kaynananıza söylersiniz. onun annesi en fazla kalıp senin annenin günlerce haftalarca kalacak hali yok ya.
Bi hamile kal bi doğum zamanın gelsin ondan sonra don biçersin yani ondan sonra kaynananı nasıl eve koymam diye düşünürsün.

Benim erkek kardeşim bana bu lafı diyecek ve ben o ona kardeşim diyeceğim oyle mi. Herkes mi premses sendromu yaşıyor nedir. Allahım sen esirge çoluğumuzu çocuğumuzu.

Açık açık konuşmaktan başka çare yok. Kayınvalideni arayacak eşin ve söyleyecek ne istediğinizi/ istemediğinizi.
Ne diyecek oğlu annesine. Karımın olmayan çocuğu olduğunda sizi istemiyoruz rahatsız olur benim karım canım karım sakın gelmeyin huzurumuzu bozmayım yoksam canım karım çok üzülür mü diyecek.
Ben bdv nin ara sıra kamera şakası yaptığını düşünüyorum. Anacım senin ki ana da o ağaç kavuğundan mı çıktı bu nedir yaaa.
Açık ve net. Bugün benim için anasından vazgeçen yarın başka bir kadın için çok rahat benden geçer. Ne münasebet yaaaaa. Benim evime annem gelirken karımdan izin alacak öyle mi. O zaman onun anası gelirken de benden izin alacak. Bakın saygı sevgi mesafe ayrıdır ama bu çok farklı.

Sizin benimle bir sıkıntınız var sanırım. Bütün yorumlarıma ters gidiyorsunuz. Cevap vermiyorum size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…