- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Mysticless
-
Yasadiklarimi yasamanizi diler ondan sonra ahkam kesiomusunuz görmeyi dilerim
Burada kilit nokta eşiniz. Eşiniz taviz vermezse herşey istediğiniz gibi gider. Rahat olun. Kimse bebeği babaanneden uzak tutmaya çalışmıyor burda amaç lohusalığınız ziyan olmasın. Biz çok iyi anlaşırız normalde kv ile ama doğum ve sonrası psikoloji çok farklı. Çok iyi anlıyorum sizi. Herşey çözülür planlamak iyi ama çokta düşünmeyin üstüneYa cok şükür bi empati kurup yol gösteren biri.. teşekkür ederim çok mantıklı zaten ben ne dersem diyeyim bu istegi kabul ettirebilecek kişi eşim..kendi annem yanimda zaten aynı sehirdeyiz hersey yoluna girince gelsinler istegimiz var ama bakalım kıyamet kopmadan kayinvaldem ayılıp bayılmadan cozulebilirmi bu iş..
Ertelemeyin.Çok saçma ve yanlış.gelicek.belki ama 4 senelik evliyiz ve eşimle.sirf bu sebepler yüzünden hep erteledik simdiyse nereye kadar daha erteleyebilecegiz yaşımız da geldi geçiyor kismina geldik..buraya yazdigimiz kadar kolay ya da hafif olmuyor aslında sorunlar cikmazlar..
bosanmak baska kw gelcek diye cocuk aldirmak baska. bu ihtimale gore cocuk aldirmak dunyanin her yernde acaip bisidir. sacmalayin yahu. biraz mantikli dusunur musunuz?Bekar misiniz evli mi o bilemiyorum ama huzurunuzu bozacak bir kv niz olsaydı, herşeyinizi etkilerdi....
İnsan çok sevdiği eşinden bile kv yüzünden boşanmak isteyebiliyor..
Zalım bir kv ye düşerseniz mantık gider, duygular konuşur..bosanmak baska kw gelcek diye cocuk aldirmak baska. bu ihtimale gore cocuk aldirmak dunyanin her yernde acaip bisidir. sacmalayin yahu. biraz mantikli dusunur musunuz?
ayy cok zor ben ilk cocugumda cok cektim logusaligim kvalidemin yuzunden burnumdan geldi hakkimida helal etmiyorum..bana anneme neler yapti kiskancligindan.valla ikisi bir arada kalmasin ya annen ya kvalide kalsin.cubkunkvalide annenle problem yasarsa senden de cikartir acisini birebir yasadimHenüz bi bebek sahibi degilim fakat eşimle artik bi bebek sahibi olma istegi içerisindeyiz.. fakat kayinvalide sorunumuz var kayinvalidem farkli bir şehirde annemle anlaşamadıkları gbi Bnce anlaşamıyorum doğum zamanı kazasız belasız nasıl atlatıyorsunuz ben doğum zamanı ne yazıkki kalsınlar istemiyorum ama eminim kalacaklardir sizler bu süreci nasıl atlattınız 3 gün kalıp gitmelerini nasıl sağlayabiliriz bu arada esimde bu konunun ve sorunun farkinda daha önce evliliğimiz annesi sebebiyle ciddi bi sarsıntı geçirdi esimde bu konuda çok mutsuz ve sıkıntılı..psikologdan destek almayı düşünüyoruz bu süreci evliliğimiz zarar vermeden atlatabilmek için.. var mi onerileriniz
Önce bir hamile kalin. Daha fol yok yumurta yok kendinizi strese sokuyorsunuz. Hayatta düşünecek başka hiçbir şeyiniz yok mu gerçekten.Henüz bi bebek sahibi degilim fakat eşimle artik bi bebek sahibi olma istegi içerisindeyiz.. fakat kayinvalide sorunumuz var kayinvalidem farkli bir şehirde annemle anlaşamadıkları gbi Bnce anlaşamıyorum doğum zamanı kazasız belasız nasıl atlatıyorsunuz ben doğum zamanı ne yazıkki kalsınlar istemiyorum ama eminim kalacaklardir sizler bu süreci nasıl atlattınız 3 gün kalıp gitmelerini nasıl sağlayabiliriz bu arada esimde bu konunun ve sorunun farkinda daha önce evliliğimiz annesi sebebiyle ciddi bi sarsıntı geçirdi esimde bu konuda çok mutsuz ve sıkıntılı..psikologdan destek almayı düşünüyoruz bu süreci evliliğimiz zarar vermeden atlatabilmek için.. var mi onerileriniz
biz de erteledik, dört kaybım var,Ertelemeyin.
Yapın çocugunuzu.
Merak etmeyin büyük ihtimal kendileri kaçar zateb çocuklu ev ses gürültü biton iş.
Sizde biraz yüklenirsiniz sürekli iş istersiniz loğusayım yapamıom fazla dersin: )
Biz erteledik 3 sene.sonrada iki kayıp yaşadım 2 senede öle gitti.keşke başta isteseydik dedim hep.
benim de aynı korkular hem de dibine kadar,Henüz bi bebek sahibi degilim fakat eşimle artik bi bebek sahibi olma istegi içerisindeyiz.. fakat kayinvalide sorunumuz var kayinvalidem farkli bir şehirde annemle anlaşamadıkları gbi Bnce anlaşamıyorum doğum zamanı kazasız belasız nasıl atlatıyorsunuz ben doğum zamanı ne yazıkki kalsınlar istemiyorum ama eminim kalacaklardir sizler bu süreci nasıl atlattınız 3 gün kalıp gitmelerini nasıl sağlayabiliriz bu arada esimde bu konunun ve sorunun farkinda daha önce evliliğimiz annesi sebebiyle ciddi bi sarsıntı geçirdi esimde bu konuda çok mutsuz ve sıkıntılı..psikologdan destek almayı düşünüyoruz bu süreci evliliğimiz zarar vermeden atlatabilmek için.. var mi onerileriniz
seni çok benzettim kendime,Çok saçma ve yanlış.gelicek.belki ama 4 senelik evliyiz ve eşimle.sirf bu sebepler yüzünden hep erteledik simdiyse nereye kadar daha erteleyebilecegiz yaşımız da geldi geçiyor kismina geldik..buraya yazdigimiz kadar kolay ya da hafif olmuyor aslında sorunlar cikmazlar..
30 yaşında ilk bebeğimi doğurdmbiz de erteledik, dört kaybım var,
siz kaç yaşında doğum yaptınız
Benim erkek kardeşim bana bu lafı diyecek ve ben o ona kardeşim diyeceğim oyle mi. Herkes mi premses sendromu yaşıyor nedir. Allahım sen esirge çoluğumuzu çocuğumuzu.Esim butun ailesine, dogumdan sonra toparlanana kadar pelinin annesinden baska kimseyi istemiyoruz dedi. Onlar da dogumdan dogumdan bir ay sonra gelip bebegi ve beni gorup tebrik edip gorumceme gittiler. Yani 1 gece bile kalmadilar rahat edemeyiz diye. Siz de acikca soyleyebilirsiniz.
Ne diyecek oğlu annesine. Karımın olmayan çocuğu olduğunda sizi istemiyoruz rahatsız olur benim karım canım karım sakın gelmeyin huzurumuzu bozmayım yoksam canım karım çok üzülür mü diyecek.Açık açık konuşmaktan başka çare yok. Kayınvalideni arayacak eşin ve söyleyecek ne istediğinizi/ istemediğinizi.
Sizin benimle bir sıkıntınız var sanırım. Bütün yorumlarıma ters gidiyorsunuz. Cevap vermiyorum size...Ne diyecek oğlu annesine. Karımın olmayan çocuğu olduğunda sizi istemiyoruz rahatsız olur benim karım canım karım sakın gelmeyin huzurumuzu bozmayım yoksam canım karım çok üzülür mü diyecek.
Ben bdv nin ara sıra kamera şakası yaptığını düşünüyorum. Anacım senin ki ana da o ağaç kavuğundan mı çıktı bu nedir yaaa.
Açık ve net. Bugün benim için anasından vazgeçen yarın başka bir kadın için çok rahat benden geçer. Ne münasebet yaaaaa. Benim evime annem gelirken karımdan izin alacak öyle mi. O zaman onun anası gelirken de benden izin alacak. Bakın saygı sevgi mesafe ayrıdır ama bu çok farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?