- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi brunettella
-
Kadın dediğiniz, kimse dediginiz annesi ya. Her kadın doğum sonrası annesine ihtiyaç duyar. Niyer herkes bu kadar tepki gösterdi anlamıyorum. Annenin ortayı bulması lazım. 7 yaşındayken evde yalnız kalıyordum ben. Yalnız bırakmasın elbette de her yere yanında taşımak zorunda da değil bence. Hem bazı çocuklar cidden katlanılmaz olabiliyor, ben babalar ayrı diye yaptığını düşünmüyorum.Hem kadının yardımına ihtiyaç duyacaksın hem çocuğunu istemeyeceksin. Bence kafana taktığın şey babasının ayrı olması. Konuyla alakası olmadığı halde belirttiğine göre oldukça rahatsızlık duyuyorsun bu durumdan. Ama kimse çocuğunu bırakıp sana bakmak zorunda değil. O zaman kendi başının çaresine bakacaksın kimseye şart şurt koşma lüksün yok, ihtiyacı olan sensin şu anda
Ama never 7 yaşında çocuğu kaç gün bırakabilirsin ki? Hem zaman bizim zamanımız değil ben de olsam 7 yaşındaki çocuğumu asla bırakmam evde yalnız.Kadın dediğiniz, kimse dediginiz annesi ya. Her kadın doğum sonrası annesine ihtiyaç duyar. Niyer herkes bu kadar tepki gösterdi anlamıyorum. Annenin ortayı bulması lazım. 7 yaşındayken evde yalnız kalıyordum ben. Yalnız bırakmasın elbette de her yere yanında taşımak zorunda da değil bence. Hem bazı çocuklar cidden katlanılmaz olabiliyor, ben babalar ayrı diye yaptığını düşünmüyorum.
Madem katlanılmaz çocuksa başkasına da bırakamaz, ablası tahammül edemem diyorsa başkası niye baksın ki? Babasının ayrı olduğunu belirtmesine hiç gerek yoktu ama bilinçaltının dışavurumuKadın dediğiniz, kimse dediginiz annesi ya. Her kadın doğum sonrası annesine ihtiyaç duyar. Niyer herkes bu kadar tepki gösterdi anlamıyorum. Annenin ortayı bulması lazım. 7 yaşındayken evde yalnız kalıyordum ben. Yalnız bırakmasın elbette de her yere yanında taşımak zorunda da değil bence. Hem bazı çocuklar cidden katlanılmaz olabiliyor, ben babalar ayrı diye yaptığını düşünmüyorum.
Ben aynı şehirde olduğunu düşünerek yazdım, günlerce bırakacak kadar uzaklar mıymış? 7 yaşında çocuk okula gidiyordur zaten, her dk annesiyle değildir artık bu yaşta. Başka şehirde de olsa okuldan alıp günlerce yanında getiremez ki zaten. 2-3 saatten bahsediyorsak da abartıldığını düşünüyorum yine. Babaannesi vardır en kötü onda kalır birkaç saat. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. O evlatsa sonuçta konu sahibi de evlat evlenip çoluk çocuğa karışınca atılmıyor ki.Ama never 7 yaşında çocuğu kaç gün bırakabilirsin ki? Hem zaman bizim zamanımız değil ben de olsam 7 yaşındaki çocuğumu asla bırakmam evde yalnız.
Annem gelsin ama çocuğu gelmesin çok bencilce bence. O zaman herkes başının çaresine bakacak.
Ben doğum yapmadım hiç, ama burda okuduklarimdan cevremde gördüklerimden anladığım kadarıyla lohusa psikolojisi farklı oluyor. Onun katlanmasiyla bir baskasininki farklı olur sanırım. Dış kapının mandalina birakamaz zaten, baba olur babaanne olur ne bileyim ilgilenecek bir akraba olur. Zaten okula gidiyordur bu çocuk. Son cumlenizde haklı olabilirsiniz bilemiyorum.Madem katlanılmaz çocuksa başkasına da bırakamaz, ablası tahammül edemem diyorsa başkası niye baksın ki? Babasının ayrı olduğunu belirtmesine hiç gerek yoktu ama bilinçaltının dışavurumu
Kinamadim diyorsun ama düpedüz kiniyorsun valla işin zor yani hiç kimsenin çocuğunun uslu yada yaramaz olacağının garantisi yok şöyle düşün sende gideceksin bir yere ama sana deseler ki sen gel ama o çocuğun gelmesin istemiyoruz ne düşünürsün empati yapın biraz annen buyutememiş ama çocuk daha kucuk ve sende destek olabilirsin annene eğitim terbiye için belki çocuk senin onu dışladığını anlamış ve o yüzden senin inadına davranıyor o yüzden anneni istiyorsan ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin..Kizlar kucuk bir sorunum var,
Yakinda dogum yapicam insallah, sorun su ki. 7 yasinda kucuk uvey babadan ama oz anneden erkek kardesim var. Bugun geldiler annemlerle. Hic kafam almadi cocugu! Bir okadar sinir oluyorum her gordugumde cocugu, annemede kiziyorum. Cok yaramaz. Annem sorunlari oldugu icin cocugu buyutemedi fazla. Kiziyorsun ya cocuga karsinda guluyor. Sinir yani!
Dogum yaptiktan sonra coluk cocuk istemiyorum hani kendi cocugumla ilgilenmek istiyorum.
Annem tabiki getirir kardesimi. Yikip doker orayi.
Bunu anneme hangi sekilde diyebilirim ki getirmesin. Birini bulup birakip gelebilse keske.
Kinadigim falan yok, sadece o an istemiyorum sadece o an.
Tabi ki o anlarda bırakılır. Hastaneye vs getirilmez ama bence burada durum çocuğun başka babadan olması. O yüzden kabullenemiyor konu sahibi.Ben aynı şehirde olduğunu düşünerek yazdım, günlerce bırakacak kadar uzaklar mıymış? 7 yaşında çocuk okula gidiyordur zaten, her dk annesiyle değildir artık bu yaşta. Başka şehirde de olsa okuldan alıp günlerce yanında getiremez ki zaten. 2-3 saatten bahsediyorsak da abartıldığını düşünüyorum yine. Babaannesi vardır en kötü onda kalır birkaç saat. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. O evlatsa sonuçta konu sahibi de evlat evlenip çoluk çocuğa karışınca atılmıyor ki.
Haklısınız belki de, bir üye daha yazmis. Ben böyle düşünmedim okuduğumda ondan daha ılımlı yaklaştım. Ayrımcılık yaptığı için bu tepkiyi veriyorsa hoş değil tabi ki.Tabi ki o anlarda bırakılır. Hastaneye vs getirilmez ama bence burada durum çocuğun başka babadan olması. O yüzden kabullenemiyor konu sahibi.
Benim de başka anneden kardeşim var ama birilerine bahsederken veya tanıştırırken hiç açıklama yapma gereği duymuyorum. Kardeşim o benim çünkü.
Bir de çocuklar sevilmediğini hissediyor. Birazıcık ilgi ve sevgi çok daha farklı hale getiriyor onları.
Bizim apartman görevlisinin bir oğlu vardı 6 yaşında. Buraya geldiler aman allahım fırtına gibiydi. Yaramazlıklarının yanında ağız dolusu küfürler vs. Ben ona olumlu yaklaşınca anında karşılık gördüm. Küfür etmediği zamanlar ödül aldım mesela daha çok heveslendi.
Konu sahibi tabi ki yapmak zorunda değil ama kendisi de bir anne olacak. Çocuklarımızı böyle böyle idare ediyoruz.
önce kardeşini sevmeyi dene !Kizlar kucuk bir sorunum var,
Yakinda dogum yapicam insallah, sorun su ki. 7 yasinda kucuk uvey babadan ama oz anneden erkek kardesim var. Bugun geldiler annemlerle. Hic kafam almadi cocugu! Bir okadar sinir oluyorum her gordugumde cocugu, annemede kiziyorum. Cok yaramaz. Annem sorunlari oldugu icin cocugu buyutemedi fazla. Kiziyorsun ya cocuga karsinda guluyor. Sinir yani!
Dogum yaptiktan sonra coluk cocuk istemiyorum hani kendi cocugumla ilgilenmek istiyorum.
Annem tabiki getirir kardesimi. Yikip doker orayi.
Bunu anneme hangi sekilde diyebilirim ki getirmesin. Birini bulup birakip gelebilse keske.
Kinadigim falan yok, sadece o an istemiyorum sadece o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?