• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğuma 10 gün kaldı ben isim bulamadim :((( sizce hangisi olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
PEYKER nasıl sizce
Peyker tek başına anlamlı değil ki. Mehpeyker koyun tam olsun;)

Mehpeyker nur yüzlü , ay yüzlü demek.

Benim bu aralar Hüma ismi çok hoşuma gidiyor . Hatta iki isim dusunuyorsaniz Hüma Sultan çok hoş. Onun dışında Rukiye, Rumeysa, Rana, Müzeyyen, Muberra, Şeyma , Şeyda , Feyza, Reyyan, Zümra belki alternatif olur.

Farklilik olmasi adina bebeginize ilerisini dusunmeden isim secmeyin derim. Bu cocuk allahin izniyle ilerde bi mevkiye gelecek ismine hanim eklenecek. Piril hanim olacak. Sonra abla teyze belki annanne babanne olacak. Piril diye bi babannem olsun istemezdim:))) Bunlarida dusunun. Her yil bir isim modasi cikiyor herkes ona yogunlasiyor ama isimlerin anlamlari bile bilinmiyor dogru duzgun. Kiziniza gercekten guzel bir anlami olan bi isim koyun bence. Ayrica klasikler bosuna klasik olmamistir. Ayse zeynep elif...

Görkem, Gökçen, Ceren de benim önerilerim olsun
Kızımın ikinci adı Görkem hem erkeğe hem kıza konulabilen bi isim
İkinci kızım olacak inşallah ona da ceren i düşünüyoruz
Hem kulağa hoş geliyor (bence) hem eskimeyecek hem de Türkçe isimler :KK66:

Benyazmazsamsenyazmazsan Benyazmazsamsenyazmazsan neden onları koyduğumu da açıklayayım, isim analisti bi arkadaşım ile seçtik karaca ve aliyi, bide babacığımın adı ali. Karaca kuvvetli bir isim, ilkim ise eşimin ilki olmamdan kaynaklı seçtiği bi iaim, betül malum açıkladım, oğlum içinde hz,Yusuf kadar güzel ve ahlaklı, h.ali kadar akıllı ve cesur olsun diye. Alevi değiliz, olsakda olmasakda isimler kişiye göre seçilir. Bencede pırıl uygun değil, gelecek odaklı düşünmekte lazım. Yada lina, ne anlamı var kimin adıymış hangi dil. Sonuçta insan ismiyle müsemmadır :KK15:

bende miray ismini cok begenirdim ismim hilal uyumlu oluyo diye ama pek bi anlami yok diye elizana karar verdim bi gun kizim olursa elif yada elizan dusunuyorum elizan dinmeyen ezan demekmis bu arada

Benim kızım olursa Hazel ismini düşünüyorum. Çok hoşuma gidiyor, çok naif bir isim.
Bekarken falan beğendiğim isimler hep popülerleştiği için elimde bir bu kaldı. İnşallah bunu da bir dizi karakterine koyup suyunu cikartmazlar. :/

Roza da güzel bir isim yine.

ıkısıde guzel degıl kusura bakma :)
ben kızıma ahsen ismını koydum mesela
nevra da guzel
bak benım ısmımı koyabılırsın nisa :D
mine isminide severım cıtı pıtı bı kızı anımsatır

Kızlar sizce pırıl ismi nasıl eşim lina istedi bende pırıl sizcehangisi daha guzel
ikiside güzel. çisil , güneş, gaye isimleride hoş.
ben çocuğum için birkaç alternatif isim düşünürüm ama bebişin yüzünü görünce karar veririm. bence insanın yüzüne yakışır bir isim olmalı. bazı kişilerin yüzüyle ismi hiç birbirini tutmuyor. aykız isimli birinin kara kuru olması gibi :)

Back
X