- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kızımı götürmüştüm ,3 yaşındaydı ama sezeryan.Selam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??
Bebeğinizi sağlikla alin kucağiniza.Selam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??
Belki sadece o gün bir kreşe verebilirsinizSelam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Hangi coğrafi bölgede oturuyorsun? Yakınsak eğer benim de 5 yaşında kızım var. Getirin ben bakarım. Canı gönülden söylüyorum.
Hangi şehirdesiniz.benimde 4 yaşında oğlum var.aynı şehirdeysek seve seve bakarım..
İstanbuldaysanız gelip ilgileneyim çocukla gerçekten kıyamam ya bir şeye ihtiyacınız olursa yazın lütfen
Bursa’da iseniz bende durabilir
Ciddiyim
Çok zordasınız belli
siz de çok güzelsinizİzmirdeysenizde ben bakabilirim cidden yürekten söylüyorum bunu
İçim dayanamadı helede evlat sahibi değilim bilmem belki evlada olan hissi ama konu sahibinin çaresizliği cidden üzdü benisiz de çok güzelsiniz❤
İçim dayanamadı helede evlat sahibi değilim bilmem belki evlada olan hissi ama konu sahibinin çaresizliği cidden üzdü beni
Hastanenin oyun odası vardır heralde siz sancı çekerken orada kalabilir. Yada eşiniz parka filan götürecekSelam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.