Cnm Allah razı olsun,Rabbim herkese inşAllah sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin ,evladınızıda size bağışlasın.evet yalnız değilmişim valla bi benmişim dünyada gibi gelioduAy son haftamı hatırladımda allahım eşimle sürekli dalaşıyorduk yeter napıyosan yap kurtar beni bu bebekten taşımak istemiyorum bıktım artık diyodum ne günlerdi yarabbim üç yavrumada canımı veririm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hormonların senle son oyunlarını oynuyo hergün papatya çayları iç sıcak banyolar yap kendini şımart bırak hazırlığı ananeyle babane yapsın sen sakin günlerinin keyfini çıkar çünkü yakında yaygaracı minik bi yaramazın olucak hayırlı doğumlar
Şükür canım çok şükürde işte biraz bunalım yaşıyorum ufak çaplı içimdeValla canım bunlar normal dönemler şükret.
Şükür canım çok şükürde işte biraz bunalım yaşıyorum ufak çaplı içimdeValla canım bunlar normal dönemler şükret.
Çok kötü bi his ama dimi,sanki bebeğim bu durumu yanlış anlıcak ,onu istemediğimi düşüncek gibi geliyo.bukadar vahim durumum yani bide buna üzülüyorum.
Erken doğum riskimden dolayı yürüyüş falanda yasak ,aslında bununda etkisi var tabi üstümde ,hep bi korku ile geçti hamileliğim ,şükür büyük riskleri atlattık ama yinede zamanında doğmasını çok istiyorum.evde olduğum içinde kafam sürekli bunlarda..geçecek inşAllah sağolunNormal tabi vucut olarak zaten iki katı çalışıyorsun.Psikolojik olarak ta yeni bir hayata adım var.Artık sorumluluk sahibi olmanın verdiği bi durum var.Etrafın baskısı var. Gececek cok daraldın çık dışarı kısa bi yürü kafan dağılır,birde insan sürekli bebek bebek lafı bunalıyor.
Nasıl iyi geldi bi tek ben miyim böyle diodum Allah razı olsunYa o bende de var canım,sanki çocuğu istemiyormuş havasına bürünüyorum üzüyor tabi ama bu ruh halimizin değişmesi elimizde değil kendini suçlama canım
Evet canım ilk bebeğim olcak nasipse..ya ben uykusuzluğa falan razıyım sağ salim zamanında doğurabilsem :)İlk Bebek mi
Bende çok hevesli değilim , Allah başka dert vermesin ama uykusuz geceler , lohusalık gözümü korkutuyor
Ay bide loğusalık varrrrHamilelikte ve lohusalikta duygular cok garip oluyor.tamamen ondan kaynaklaniyor.ben mesela iki hamileligimde de asiri mutluydum ama gercekten gereksiz mutluluk.lohusaliklarda da dunya basima yikiliyordu,sanki bundan sonra hicbir zaman mutlu olamayacakmisim gibi.dogum yapmak garip bir duygu iste
Evet cok cok normal, bide bunun lohusalik donemi var bir arkadasin yazdigi gibi.. Annesi cocuguna kiziyor , ben aliniyorum ve cocugu kucaklayip beraber aladigim olduKızlar herkese hayırlı akşamlar;
Dert değil aslında ama sanırım normal olduğumu duymaya ihtiyacım var oyüzden açtım konuyu.
Doğumuma nasip olursa 5 hafta kadar var.
Heyecanlı içi kıpır kıpır olmam lazımken ,bende böyle bir afallama ,durgunluk,keyif alamama gibi bir ruh hali oluştu.
Mesela kv ve annem bugün bebeğin çamaşırlarını ütülediler,sürekli sorular sordular ,hangi takımı doğum çantasına koyalım falan gibi....
Hepsine zorla cevap verdim ,yani benim mutlulukla yapmam gereken şeylere elim gitmedi.onları bebeğin kıyafetlerini severken gördüğümde falan mutlu olmadım.
Ama bu bebeğimle ilgili bir durum asla değil tabikide ,onun bir an önce vakti saati gelip sağlıkla doğmasını dört gözle bekliyorum.ona her anne gibi daha doğmadan bile canımı verebilirim.
Ama bu ruh hali içinde olmak beni çok üzüyor.Geçici bişeydir değil mi?Eşimde farkında neden mutsuzsun agresifsin anlayamıyorum diyor.
Nolur normal olduğumu söyleyin ,beynim idrak edemiyor benim çünkü....
Okuyan herkese teşekkür ederim.
Dimi bende de henüz tam oluşmadı o duygular,ama mesela bebeğimden yarım saat tekme gelmeyince aklım çıkıyo bişey mi oldu diye hemen tedirgin olup tekmeleyene kadar bekliyorum ama bu başka bişey.nyse geçecek :)Ben de daha şimdiden aynen böyleyim. O sıcaklık annelik duygusu henüz Ben de belirginlesmedi. Çok üzülüyorum. Neden böyle diye.
Hatta ilerisini düşünüyorum . Doğumdan sonra doğum sendromuna yakalanirim diye
Dimi bende de henüz tam oluşmadı o duygular,ama mesela bebeğimden yarım saat tekme gelmeyince aklım çıkıyo bişey mi oldu diye hemen tedirgin olup tekmeleyene kadar bekliyorum ama bu başka bişey.nyse geçecek :)Ben de daha şimdiden aynen böyleyim. O sıcaklık annelik duygusu henüz Ben de belirginlesmedi. Çok üzülüyorum. Neden böyle diye.
Hatta ilerisini düşünüyorum . Doğumdan sonra doğum sendromuna yakalanirim diye
Bende ağladığı zamanları hayal edip şimdiden çıldırıyorum. Bi de emerken acıtırsa diye düşünüyorum. Bi de ya hiç uyumazsa diye düşünüyorum. Düşünüyorum da düşünüyorum. Üstelik benim bebek her an 'doğacam ulan ben' diyebilir hafta olarak yani
Belki senin de tam tersi olur lohusalikta da mutlu olursunAy bide loğusalık varrrr
Belki senin de tam tersi olur lohusalikta da mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?