Doğuma 5 kala!

Çok normal. Bende oyleydim doğum korkusu, heyecanı benide durgunlastirmisti. Nasıl olucak ne zaman olucak sagliklami dünyaya gelicek diye endiseleniyodum. Hatta herkesten helallik alıp cocuguma iyi bakın falan diyodum. Ben daha beter durumdaymisim yani :) ama hiç korkma bebeğini kucağına alıp kokusunu içine çektikten sonra hepsi geciyo. Korkularim endiselerim bosunaymis diyosun. Gözünü aralayip sana baktigi zaman sevinçten cildiricaksin zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Son mesajı şimdi gördüm sıkıntı yapma Can'ım inaşallah sorun olmaz ,bizim bir tanıdık ikiz doğurdu 32 haftalık 15 gün kuvözdeki kaldılar şimdi Kocaman oldular , doğum olursada korkma ciğer geliştirici iğne yaparlar sana şimdiden destekler bebişi

Allah razı olsun canım

Sorumluluk kolay değil. Şu anneliği şu kadar romantik düşünmeyin dünyada ki en zor olay. Bi zahmet biraz durgunlaşacaksın...

Cok normal
Demek ki cogu kadinin yasadigi o bebek cilginliklarini yasamayacaksin ne guzel. Ben hala sasiriyorum bebekleri icin kullanissiz ama gosterisli o kiyafetleri alanlara, elli tane organizasyon yapanlara, sayfa sayfa oturup da facelerde yazi ,foto paylasanlara. Anne olunca hayatim anlam kazandi, anne olmadan once ben hic bir seymisim diyenlere

Normal canim.son zamanlarin artik.sicaksa eger bulundugun yer onunda etkisi buyuk.ben de 2 hafta once dogum yaptim.son zamanlarimda teror estiriyodum resmen evde sicaklarin etkisiyle cildiriyodum esim kacacak yer ariyodu.uzulme hormonlar yuzunden oluyo.
Hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah canim.onemli olan o gerisi gelip geciyo..

brn
bence hamileliğin biteceği için üzülüyor olabilirsin. çünkü hamilelik çok güzel ve özel bir dönem bir daha da geri gelmeyecek bu günler. ben bile düşününce biraz üzülüyorum hem sabırsızlanıyorum:) bir de gözüm korkuyor bebek ilk doğunca napcam fln diye.. şimdi istediğimi yapıyorum keyfim yerinde eşim el üstünde tutuyo vs vs.. bebek doğunca ilk önceliğimiz o olacak uyku düzeni vs bir şey kalmayacak bir de sürekli dikkat etmek gerekecek nefes alıyor mu iyi besleniyor mu altı mı kirli gazı mı var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…