- 12 Mayıs 2017
- 4
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Arashatice96
-
O an geldiğinde sadece bebeğini dünyaya getirmeye odaklanacaksın. Bu arada perine masajı yapıyormusun. Normal doğumda büyük faydası var.Merhaba kardeşlerim ablalarım bu ilk hamileliğim Allah'ın izniyle Mücahit annesi olucam 31 haftalık hamileyim cok az kaldı Doğuma ( en azından benim icin böyle ) cok tedirginim normal Doğum istiyorum sezeryani hiç düşünmüyorum ama gel gelelim Son ana kadar ne olur hangisi olur kimse bilemez. Tecrübeleri olan ablalarım Doğum hikayenizi anlatırmisiniz nasıl oldu ne oldu en ince Noktasına kadar size zahmet bi nebze rahatlıyim ya çünkü başkalarından duydukça cesaretleniyorum
O an geldiğinde sadece bebeğini dünyaya getirmeye odaklanacaksın. Bu arada perine masajı yapıyormusun. Normal doğumda büyük faydası var.
neyine masaj?
Perine bölgesinin elastikiyetini artıran masaj. Doğumda rahatlık sağlıyor. Perine vajina ve anüs arasındaki bölgededir. Bu masajla ilgili videolar var. Ama hamileliğin son zamanların da yapılıyor sanırım. Bunu araştırırsınuz.neyine masaj?
Perine bölgesinin elastikiyetini artıran masaj. Doğumda rahatlık sağlıyor. Perine vajina ve anüs arasındaki bölgededir. Bu masajla ilgili videolar var. Ama hamileliğin son zamanların da yapılıyor sanırım. Bunu araştırırsınuz.
Allah kısmet ederse bir oğlum olucak büyücek ve bu vatana asker olucak Mücahit annesi de bu demek İslamiyette vatani icin savaşana Mücahit denir canimMucahit annesi ne demek.
Canim insallah bir seste kurtuluruz aminnnBenmde dogumuma az kaldi suan bi sorun yok normal olacak gibi zaten bnde normal dogum istiyorum ama bakalm hayrlisi zaman yaklastikca korkmaya basladim nasil basliycak nasil anliycam sancilar baslaynca ne zamn hastaneye gidcem biraz evde beklesem ne kadar beklemliyim daha bir cok soru var kafamda o yuzden tedirginim biraz
Amin insallah canim cok sağolHiç tedirgin olma canım zaten hiç bişey planladığın gibi gitmez rahatına bırak bende 9 ay önce normal doğum yaptım ve gurbet elde tek başıma yaptım kimse yoktu yanımda.
Rabbim öyle yardım ediyor ki o an hep salavat getirdim hiç bişey hissetmedim zaten ıkınınca acı hissetmiyorsun. Kötü düşünme ki güzel olsun zaten güzel olacak inşallah her doğum hikayesinide dinlenme kimi abartır ay şöyle oldu ay böyle oldu der sen dua et bak Rabbim nasıl yardım ediyor
Canim insallah bir seste kurtuluruz aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?