Selamünaleyküm herkese
38+4haftalik hamileyim bugün ara ara sancim var ama can acitarak değil ama iki gün once kahverengi ve pembeye yakin hafif leke geldi doğum ne zaman olur bilmiyorum erkek bebek doğumu zor diyorlar bu konuda bilginiz varsa paylasirmisiniz korkuyorum ve allah rızası için dualarınızı esirgemeyin rabbim olmayana nasip etsin inş
Öncelikle inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Dogum çok mucizevi birşey bol bol inşirah oku illaki sıkıntı yaşayacaksın.Cinsiyete göre zor olduğunu düşünmüyorum canınından can çıkıyor sonunda ama şöyle düşün her sıkıntının arkası ferahlık sende sancı çekip doğum yapacaksın bebeğin seninle olucak o kadar endişe vesvese etme kendine korkma sancılarını takip et gün boyu vakti geldiğinde bebeğine kavuşursun insallah
Öncelikle inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Dogum çok mucizevi birşey bol bol inşirah oku illaki sıkıntı yaşayacaksın.Cinsiyete göre zor olduğunu düşünmüyorum canınından can çıkıyor sonunda ama şöyle düşün her sıkıntının arkası ferahlık sende sancı çekip doğum yapacaksın bebeğin seninle olucak o kadar endişe vesvese etme kendine korkma sancılarını takip et gün boyu vakti geldiğinde bebeğine kavuşursun insallah
Selamünaleyküm herkese
38+4haftalik hamileyim bugün ara ara sancim var ama can acitarak değil ama iki gün once kahverengi ve pembeye yakin hafif leke geldi doğum ne zaman olur bilmiyorum erkek bebek doğumu zor diyorlar bu konuda bilginiz varsa paylasirmisiniz korkuyorum ve allah rızası için dualarınızı esirgemeyin rabbim olmayana nasip etsin inş
Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah. 14 gün önce 39+3’te oğlumu doğum yaptım. Nişan geldikten 2 gün sonra doğum başladı. 10 dkda bir sancı gelmeye başladığında hastaneye gittik 5 cm açıklık oluşmuş. 7 cme kadar hiç zorluk çekmedim. Tam açılmayla doğuma girdim 10 dkda doğurdum. Doğuma girmeden önce 2 defa çok şiddetli dayanılmaz ağrım oldu. Geri kalanı katlanılabilir sancılardı ki acı eşiğim çok düşüktür. Doğum zor değildi. Beni sadece sonrasında yaşadığım kesi acısı mahvetti. Oturamamak ve sürekli batma hissi çok yordu. Bugün 14. gün ve ben çok daha iyiyim. Oturtabiliyorum yürüyebiliyorum. Dikişlerim alındı rahatladım. Dilerim kolaylıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.