merhaba doğuma eşiyle birlikte giren var mı veya girmeyi düşünen var mı_? kendim sezeryan olucam eşim hekim zaten amaliyatlara da giriyor. korkmuyacağı kesin de. ben kendim için faydası olurmu merak ediyorum sizce_?
merhaba doğuma eşiyle birlikte giren var mı veya girmeyi düşünen var mı_? kendim sezeryan olucam eşim hekim zaten amaliyatlara da giriyor. korkmuyacağı kesin de. ben kendim için faydası olurmu merak ediyorum sizce_?
benim esim girdi ilk dogumuma girmemisti cunku ilk dogumumu turkiyede yaptim devlet hastanesi nde almiyolardi ikinciyi almanyada yqptim esinin girmesi mejburiydi wsim cok olgun ve sanki daha once bircok kez girmis gibiydi benide cok motive etti iyi oluyor ama o duyguyu yadamak bebegimizi ayni anda gormek gobek bagini babasi kesiyor cok duygusal oluyor
bende eşimle girdim :) dogumum 4 gün önce oldu ve iyiki eşim yanımdaymış kimse okdr tesselli eremez o anda insan hem sevincli hem sinirli oluyo sancım yokken gülüyorduk birbirimizi mutlu edecek sözler söledik ama sancım geldiginde onun kalbini biile kırcak sözle söyledim o acıda ne dedigini bilmiyon ve inanırmısın eşimin elini tutmaldan ellerim ter iççindeydi adamn elini kırar gibi sıkıyodum ses edmedi bazen abartıp yakasını çekiyodum o bna hala teseli veriyodu iyiki eşim girmiş cok destek verdi kordonu eşim kesti çok güzel anlardı bence eşiniz giriyosa eşinîzle girin o anda sadece onunla motive oluyosunz sancıda kimseyi görmüyon zaten Allah yardımnz olsn
ne gzel bi duygu ... lakin özel hast. doğrmama rağmn dr m izin vermedi kanama flan olrsa eşin panklerse bizim elmz dolanır kötü olr dedi alamadı.... eşim dr oldgu halde izin vermedi.... dğerndede proflara olmak zorndaymşm . sağlğm riskli braz batnım kötü dedi dr. yani dğerndede almazlar...