- 24 Nisan 2015
- 6.999
- 7.205
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
zaten sezeryan olursam ki ben normal doğum istiyorum ama son haftalarda belkı zorunlu nedenlerden sezeryan olabılırım o zaman gırmeyecek, yasak çünkü, daha önce amelıyathanede bayılan ve steril ortamı bozan bır baba olmuş ve o gunden sonra 1. derece yakının amelıyathaneye gırmesı yasaklanmışBen esinin dogum anini gordukten sonra cinsel anlamda soguyup bosanma davasi acan adam duymustum ben sezeryan ile dogum yaptim komple uyutuldum kendim bile cesaret edemedim panik olurum bebeğime zarar veririm belki diye cunku doktor bebegi çıkarılırken baski yapiliyor üstünde kolay degil demisti esimde zaten paniktir biz cesaret edemedik acikcasi ama gormek istiyorsa gormeli bence annede babada
Ben sokmam. Kaç kez duydum erkeklerin kadınları o şekilde görüp igrenip bir daha yanına yaklasmadigini. Bence kapıda beklemeliBen eşimle konuştum, izin alırsak girecek, normalde hastane polıtıkası geregı ızın verılmıyor ama normal dogum olursa doktorun ınsıyatıfıne kalmıs bır durummus. Zaten bu konuyu eşim açmıştı ben fotograf çekimi için bir yakınımı sokabilir miyim diye sormuştum, 1. derece yakına izin yok deyince görevli ; eşim eşlerde mi giremiyor demişti, yani o da istekli ...Zaten sogukkanlı da bır adam, duygularını dışa vurmaz hiç..
Benim düşünceme göre girmeli, bu bebek ıkımızın bebegı , o ılk dıs dunyaya merhaba dedıgı an babasıyla da tanısmalı, benım guce ıhtıyacım oldugu anda esımın elını tutup ondan destek almalıyım, benden cınsel anlamda sogur falan dıye de dusunmuyorum cunku bu bır mucıze ve ıkımızın mucızesi , esımde bu ana tanık olmalı ve bana ve bebegımıze destek olmalı dusuncesındeyım...
Sizler bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Eşleri doğuma gıren anneler var mı ?
Bende 4 ay önce doğum yaptım,doktor kontrolüne eşimle gittim doğum yapıcamı bilmiyordym ve yanımda eşim vardı tüm süreçte sancı odasında nst de hep yanımdaydı doğum odasına girdğimde eşim kapıda bekliyodu doktor geldikten sonra babayıda alalımmı içeriye gelsnmi.dedi gelsin dedim bnde o çektiğim acıların iki katını belki eşimde yaşadı yanımda ve bebeğimiz dünyaya geldikten sonra ilk bizim görmemiz en güzel mutluluklardan biriydi benim için şuan eşim iyiki gelmişim yanına anneliğin bu kadar değerli olduğunu anlayamazdım dedi . Ben katılmıyorum iğreneceğine eşim tüm olayın içerisindeydi ne iğrendi ne de tiksindi aksine dha da kıyamaz olduBen eşimle konuştum, izin alırsak girecek, normalde hastane polıtıkası geregı ızın verılmıyor ama normal dogum olursa doktorun ınsıyatıfıne kalmıs bır durummus. Zaten bu konuyu eşim açmıştı ben fotograf çekimi için bir yakınımı sokabilir miyim diye sormuştum, 1. derece yakına izin yok deyince görevli ; eşim eşlerde mi giremiyor demişti, yani o da istekli ...Zaten sogukkanlı da bır adam, duygularını dışa vurmaz hiç..
Benim düşünceme göre girmeli, bu bebek ıkımızın bebegı , o ılk dıs dunyaya merhaba dedıgı an babasıyla da tanısmalı, benım guce ıhtıyacım oldugu anda esımın elını tutup ondan destek almalıyım, benden cınsel anlamda sogur falan dıye de dusunmuyorum cunku bu bır mucıze ve ıkımızın mucızesi , esımde bu ana tanık olmalı ve bana ve bebegımıze destek olmalı dusuncesındeyım...
zaten bırbırıne gercekten baglı esler, her turlu kosulda ve sartta bırbırının yanında olmalı ve bırbırınden tıksınmek-sogumak vs ... bunlar bence ılıskıde eksık gıden bırseyler oldugunun kanıtı..Bende 4 ay önce doğum yaptım,doktor kontrolüne eşimle gittim doğum yapıcamı bilmiyordym ve yanımda eşim vardı tüm süreçte sancı odasında nst de hep yanımdaydı doğum odasına girdğimde eşim kapıda bekliyodu doktor geldikten sonra babayıda alalımmı içeriye gelsnmi.dedi gelsin dedim bnde o çektiğim acıların iki katını belki eşimde yaşadı yanımda ve bebeğimiz dünyaya geldikten sonra ilk bizim görmemiz en güzel mutluluklardan biriydi benim için şuan eşim iyiki gelmişim yanına anneliğin bu kadar değerli olduğunu anlayamazdım dedi . Ben katılmıyorum iğreneceğine eşim tüm olayın içerisindeydi ne iğrendi ne de tiksindi aksine dha da kıyamaz oldu
Ben eşimle konuştum, izin alırsak girecek, normalde hastane polıtıkası geregı ızın verılmıyor ama normal dogum olursa doktorun ınsıyatıfıne kalmıs bır durummus. Zaten bu konuyu eşim açmıştı ben fotograf çekimi için bir yakınımı sokabilir miyim diye sormuştum, 1. derece yakına izin yok deyince görevli ; eşim eşlerde mi giremiyor demişti, yani o da istekli ...Zaten sogukkanlı da bır adam, duygularını dışa vurmaz hiç..
Aynen katılıyorum yaparken iyide doğurması nie iğreç olsun dimizaten bırbırıne gercekten baglı esler, her turlu kosulda ve sartta bırbırının yanında olmalı ve bırbırınden tıksınmek-sogumak vs ... bunlar bence ılıskıde eksık gıden bırseyler oldugunun kanıtı..
Tabi şu da bır gercek baba adayı karakter olarak çok hassastır, ortalıgı ayaga kaldırır en ufak bırseyde o zaman esım gırsın ıstemem cunku ebe ve doktorlara da manı olur ama benımkı sag olsun cok sogukkanlıdır
Psikolojik sorunlari varmis adamin Oyle bir adamla bir omur gecmezmis bence yolun basinda bitmis olmasi guzel olmusBen esinin dogum anini gordukten sonra cinsel anlamda soguyup bosanma davasi acan adam duymustum ben sezeryan ile dogum yaptim komple uyutuldum kendim bile cesaret edemedim panik olurum bebeğime zarar veririm belki diye cunku doktor bebegi çıkarılırken baski yapiliyor üstünde kolay degil demisti esimde zaten paniktir biz cesaret edemedik acikcasi ama gormek istiyorsa gormeli bence annede babada
eşiniz soğukkanlı ise benimki gibi neden olmasın anca beraber kanca berabersezeryanda değil ama normal doğumda başucumda durabilir aslındazaten korkuyorum yanımda olduğunu görmek hissetmek güzel olur düşünmemiştim bunu son iki hafta bakalım duruma göre bende eşimi yanıma isteyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?