- 21 Mart 2014
- 91
- 21
- 28
- Konu Sahibi gamzedimple
-
Canim ben bir tane gecelik iki tane pijama takimi koydum .. normal dogum yaptim dogumdan cikinca gecelik giydim sabah olupta ayaga kalkinca pijama takimini giydim ic camasirini bol koy canim benim ne olacagi belli olmaz :)özellikle deneyimli arkadaslar fikirlerini sunarsa sevinirim. ilk dogumum olacak yanimda kimsem yok bende telaşlıyim. herseyim tam ve guzel olsun istiyorum. doguma giderken pjamami yoksa gecelikmi almaliyim? fikirlerinizi bekliyorum.
Istersen dogum cantasi listemide yazabilirim cannimözellikle deneyimli arkadaslar fikirlerini sunarsa sevinirim. ilk dogumum olacak yanimda kimsem yok bende telaşlıyim. herseyim tam ve guzel olsun istiyorum. doguma giderken pjamami yoksa gecelikmi almaliyim? fikirlerinizi bekliyorum.
Bence gecelik , sonda takiyorlar ya alt pijamayi giymek zor oluyorözellikle deneyimli arkadaslar fikirlerini sunarsa sevinirim. ilk dogumum olacak yanimda kimsem yok bende telaşlıyim. herseyim tam ve guzel olsun istiyorum. doguma giderken pjamami yoksa gecelikmi almaliyim? fikirlerinizi bekliyorum.
ilk doğumum olacak.. inşallah normal doğum olurda sonda falan takmazlarBence gecelik , sonda takiyorlar ya alt pijamayi giymek zor oluyor
Hayirlisiyla ve saglikli kucaginiza almak nasip olur insallh bebeginizi , hem gecelik alin hem pijama , ic camasiriilk doğumum olacak.. inşallah normal doğum olurda sonda falan takmazlargaliba bende biraz korkuda var.. korksamda normal doğum olsun istiyorum
Canim benimde ilk dogumumdu su an nerdeyse 2 aylik bir bebegim var .. sonda falan takmiyorlar benim yattigim hastahanede kac tane dogum yapmis kadin vardi hic birinde gormedim korkmaaaaa allahin izniyle cok cabuk yaparsin dogumunu dua et bol bol canim bnm :)ilk doğumum olacak.. inşallah normal doğum olurda sonda falan takmazlargaliba bende biraz korkuda var.. korksamda normal doğum olsun istiyorum
inşallah canım benimCanim benimde ilk dogumumdu su an nerdeyse 2 aylik bir bebegim var .. sonda falan takmiyorlar benim yattigim hastahanede kac tane dogum yapmis kadin vardi hic birinde gormedim korkmaaaaa allahin izniyle cok cabuk yaparsin dogumunu dua et bol bol canim bnm :)
ben 2 takım pjama aldım ne olur ne olmaz diyede bir tanede gecelik aldım. çok tatlı geceliklerde var hemde fiyatlarıda uygun al bitane dursun bence canımBen pijama takımı almayı düşünüyorum da 2 takım yeterli olur mu ki ?
Ben 7.5 ay önce yaptım doğumumu normal doğum oldu. Gece doğum yaptığım için rahattım dinlenebildim. Doğum sonrası dikişlere ve kanama kontrolleri yapıldığı için gecelik rahat olabilir. Ama kış mevsimindeyiz ve lohusalıkta üşütebilme olasılığı yüksek dikkat etmek gerekir onun için pijama daha iyi geliyo bana. Ben kullan-at çamaşır almıştım pamuklu ince çok rahattı yeni çıkmış. Normal doğumda zaten hastaneden hemen taburcu olursunuz inş evde de normal çamaşır kullandım bide hastaneden hasta bezi almıştım kestim büyükçe onları kullandım ilk bikaç gün sonra normal pede geçmiştimözellikle deneyimli arkadaslar fikirlerini sunarsa sevinirim. ilk dogumum olacak yanimda kimsem yok bende telaşlıyim. herseyim tam ve guzel olsun istiyorum. doguma giderken pjamami yoksa gecelikmi almaliyim? fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?