doguma giderkenn cantamızda neler olmalı ??

bu konu güzelmiş takipteyim 6 ay sonra doğumum var şimdiden neler almalıyım öğrenmem gerekir.

En sevdiğim konu
ona aldığım herşeyi tekrar gözden geçirirken içim içime sığmıyor bir yerden de yıkadım ütüledim elleyip kirletmemek için cundan kıyından dokunup sayıyorum
ben bayıla bayıla sayarım size
2 dakika önce başka bir topikte yazmıştım kopyalayayım
ayyy bayılıyorum bebişşşş eşyalarına
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler versin
bizleri de az sancılı ağrılı sağlıkla mutlulukla hayırla kavutrusun inşallah

nisanın son haftasında yıkadık ütüledik herşeyi :)))
ANNE İÇİN,
2 adet gecelik 2 adet pijama
ben böyle kanamam filan olur da üstüm kirlenir diye 4 tane almıştım
1 adet hırka aldım ne olur ne olmaz kan kaybedeceğiz sıtma filan tutar
3 adet çorap dahada alasım var :18:
1 tane patik
pijamalarıma göre lohusa taçları 2 adet süsümden de vaz geçmedim
yatak koruyucu 1 paket ped,1 paket mesane pedi, hasta bezi çok büyüktü eğer sezeryan filan olursam ki bu işler belli olmuyor o hasta bezleri sezeryanlı yerime de gelirdi...
4 tane hamile kilodu böyle uzun ya rahat ederim diye
2 emzirme sutyeni 1 emzirme atleti,
ruj,rimel gibi hafif makyaj malzemeleri..fotoğraf çekeceğimiz için o gün güzel görünmek istedim ve mutlu hatırlamak
diş fırçası,pamuk,havlu,ıslak mendil
terlik
bir tane elbise aldım hastaneden çıkarken kullanmak üzere,
göğüs pedi,göğüs kremi lanolinli

BEBEK İÇİN
3 patikli pantolon
3 üst
3 iç zıbın
3 şapka
2 eldiven
2 önlük
3 tane penye battaniye
9 tane ağız mendili
bebek bezi
yeni doğan ıslak mendil
pişik kremi
emzik,biberon (her ihtmale karşı)
1 penye 1 triko yelek
yüz örtüsü
2 çorap
1 patik
1 portbebe
göğüs pompası (sütü getirmek için)
bebek bakım örtüsü
şapka ediven patik çorap
aklıma gelenler bunlar malum nisanda hazırlamıştım unuttum içindekileri gidip bidaha bakayım

ne güzel bir konu. sağlıklı kolay doğum diliyorum, hayırlı olur inşallah.
bende tecrübemi yazayım dedim ama benimki biraz farklı olacak, ikram için lokum ve de çikolata diyorum. gerçi şimdi çok güzel bebek şekerleri, kurabiyeleri oluyor.
ailedeki büyükler düşünür bunu ama aklıma gelmişken yazdım.

akliniza gelmistir ama yine de yazayim fotograf makinesi sarj aleti ve yeterli hafiza:)ayrica parfum deo ve solgun gorunmemek icin allik:)

en tatlı ve güzzel bi dert gerçektenn üçüncü bebegimi kucagıma alacagım ve çok heycanlıyım allah sag saglim almak nasip etsinn inş

kendime

3 pijama
1 sabahlık
4 hamile kilodu
2 atlet
3 çorap
1 hırka
1 yüz havlusu
diş fırçası
tarak
göğüs pedi
1 terlik
1 paket ped

bebeğim için

1 hastahane çıkışı
ayrıca
2 iç zıbını
3 kolsuz zıbın
2 alt üst ve şapkalı pijama
3 çorap
1 patik
4-5 ağız bezi
16 - 17 yeni doğan bebek bezi
1 paket hassas ciltler için ıslak mendil
1 paket bebek temizleme pamuğu
2 adet emzik ( birini almazsa diğerini alır diye belki ilk etapta vermem ama bulunsun )
1 polar battaniye
1 kalın battaniye
1 cam biberon
4-5 eldiven

ayrıca
sepet
hastahanede dağıtmak için süs
sepetime uygun süslü kolonya
kapı süsü
bomboş bir hafıza kartı
full 4 adet pil
pil şarj aleti
son anda da hem sütümü arttırsın diye
hem de bebişimin ağzına ilk anda vermek için zemzem ve hurma
aklıma gelenler bunlar
unuttuğum bir şey var mı ki acabaaaa

Son düzenleme:
herkese tek tek cok tesekkür ederim farklı deneyimlerden faydalanmak cok güzel bide benim ilk dogumum olacagı için insan daha tedirgin oluyor

herkese tek tek cok tesekkür ederim farklı deneyimlerden faydalanmak cok güzel bide benim ilk dogumum olacagı için insan daha tedirgin oluyor

benimde ilk dogumum Allah izin verirse.
bakalim nasil olacak :))

Ben de merak ediyorum bu konuyu :) ben kışın ortasında doğum yapıcam inşaallah ve üşümekten korkuyorum normalde çok üşürüm nasıl olur acaba

12-01-2015 ♥

Ben de merak ediyorum bu konuyu :) ben kışın ortasında doğum yapıcam inşaallah ve üşümekten korkuyorum normalde çok üşürüm nasıl olur acaba

12-01-2015 ♥

daha yolun basindasin oyle bir yolculuk ki bu :)))
daha dun gibi aklimda, karin ne zaman siser diye konu actigim.yok fellik fellik gebe kiyafeti aradigim :)) doya doya giyemedim havalar malum cogu elimde patladi.yok bebek odasi perdesi bulamadim diye agliycaktim derken begendigim hali stokta yokti :))) ailem icin kendimi cok uzdum...hicde degmefi..
Allaha sukur odamizda oldu besigimde icime sindi benim ve onun herseyi hazir karnimda cikti :))))) ahhh ahhhh kiymetini bilmek lazim..

içimizi ferah tutalım korkulacak birsey yoktur herhalde ne var ki altı üstüdogum yapıcaz

içimizi ferah tutalım korkulacak birsey yoktur herhalde ne var ki altı üstüdogum yapıcaz

telden girdigim icin haftani goremiyorum ama benim zamanim az kaldi,
bebek iyice buyudu ve sigamiyor :))) sabah erken uyanip uyuyamiyorum.zar zor yuruyorum biran once gelsede yuzunu merak ediyorum sevmek istiyorum.ama doguncada gebeligi ozlerim offff kadin akli iste..erkekler gebe olsa haydar abi dogurdum kurtuldum birdaha tovbeee derlerdi sanirim biz illa duygusal anlar yasicax

32. hafta benimde sizin bebis bizim bebisten büyük artık tecrübelerinizi daha iyi paylasırsınız uyku problemi bende de cok oluyo ne yapalım anne olmak kolay degilmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…