- Konu Sahibi VuslataDair
-
sagol canım allah razı olsun duan ıcınAMIN canim aglattin beni, ne güzel anlatmissin çocuklarina olan sevgini :)
Hiç merak etme sen elinde mis kokulu bebisinle döneceksin kizlarinin yanina :))
sagol canım amin ınsallah allah senden razı olsunCanım iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alıp, çocuklarının yanına döneceksin.
sagolun allah bın kere razı olsun muradınızı versın ınsallahAllahım yarın doğacak evladınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı,diğer evlatlarınız ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı,mutlu yaşamayı nasip etsin.
sagolun allah bın kere razı olsun muradınızı versın ınsallah
canım allah bın defa razı olsun sendenDoğuma girerken:
Rabbi edhılni mudhale sıdgın ve ahricni muhrace sıdgın vec' al li min ledünke sultanen nasyra!
Manası: Ey Rabbim! Beni doğruluk girişi ile girdir! Ve Saadet çıkışı ile çıkar. Ve tarafından bana bir kuvvet ve yardım edici güç ihsan eyle!
doğum esnasında:
Ya Hayyu ya Kayyumu bi rahmetike esteğysu!
Manası: Ey Hayy ve Kayyum yüce Rabbim! Rahmetinle Sen'den yardım istiyorum. Girdiğim bu imtihanda beni muvaffak eyle!
Amin!
canım yüce rabbim seni ve evlatlarınızı ve benimde evladım var bizi onlara onları bize bağışlasın allah yardımcın olsun AMİNNN
allah razı olsun bın kere senden AMİNtatli anneye yarin ominnacik bebegini sagsaglim kucagina almasi dilegim umarim hersey istedigin gibi olur
sagolun rabbım bın kere razı olsun cok sagolun AMİNAllah sizi evlatlarınıza, evlatlarınızı size bağışlasın İnşaAllah
Hayırlı doğumlar diliyorum, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah, Rabbim sizi ve yavrularınızı korusun
insallah canım sagolasın rabbım razı olsun bın kerecanım hiç korkma hormonlardan öylesindirInşallah yarın bebişini kucağına alıp sağsalim evine geliceksin
rabbım razı olsun sızdenyazacagım ınsallah ınsallah ınsallahdoğumdan sonra ilk fırsatta yaz canım buraya aklımızı sende bırakma, allah yardımcın olsun. Ailenle birlikte çok güzel bir ömür seninle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?