Doguma gıdıyorum...

sagolun ne kadar pozıtıf bır bakıs acısı bende sızın gıbı dusunmeyı deneyecegım ama kaygılarım rahat vermıyor .....allah razı olsun sızden

sagol canım allah razı olsun ınsallah kolay dogar saglıklı olur da evımıze donerız cabucak amin

sagol canım benım rabbım razı olsun bu kadar dua aldım ınsallah guzel olacak hersey ınanıyorum

Allah sana ve çocuklarına uzun ve hayırlı ömürler versin
kızlarının gelin olduğunu görürsün umarım torunlarına anlatırsın anılarını inşallah

çok duygulandım ağlamamak için kendimi tutuyorum
Acaba benim annemde mi böyle gitmişti doğuma

Canım benım Allahın ıznıyle alıcaksın bebısını kucagına dusunme boyle Allah yardımcın olsun dualarımız senınle

Lütfen korkmayın benim ablamda sezeryan doğum yaptı ve bir gece kaldı sadece Allah'ın izniyle bebeğinizi sağ salim kucağınıza alacaksınız. Rabbim evlatlarınıza ve size kötü gün göstermesin her zaman mutlu olun. Doğumda sürekli dua edin. Şimdiden bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün.

çok duygulandım,endişelerinizi burdan bile hissediyorum,
yazdığınız yazıyla duygularınızı bize fazlasıyla iletebilmişsiniz,
bence korkmak yerine bugünün keyfini çıkarın çocuklarınızla
akşam 3 yavrunuz olacak ve sizde onların melek anneleri olacaksınız.
kızlarınız kocaman olmuş onlar için endişelenmeyin 2 gün idare edebilirler
ve heycanla kardeşlerini beklediklerine eminim.

Sabah sabah ağlattınız beni :2:Gerçi ben bu ara hamilelik psikolojisinden herşeye ağlıyorum da sizin ki ayrı bir dokundu :2:
Rabbim kolayca doğum yapıp , akşama da bebeğinizle birlikte kızlarınızla beraber mutlu , huzurlu , sağlıklı bir uyku nasip etsin inşallah

Nasıl duygulandım allah seni evlatlarına bağışlasın haklısın eşin de yanında yok yalnız hissediyorsun kendini ama içini ferah tut allahın izni ile sağsalim çocuğunu dünyaya getirirsin inşallah dualarımız seninle

O kadar içten duyarak samimi derinden ifade etmişsiniz ki kendimi tutamadım ağlamamak için....Ve duanıza tüm kalbimle ve içtenliğimle ben de amiiinnnn amiinnnn amiinnn diyorum...Hiç merak etme canım...sezeryanını olacaksın ve o mis kokulu yavrunla eve dönerek bütün yavrularınla kucaklaşacaksın rabbimiz izniyle...herşey çok güzel olacak...

Evlat sevgisi bambaşka, eşi benzeri olmayan bir sevgi.

Rabbim sizinde dediğiniz gibi kimseye evlat aıcısı, hiçbir evlada da anne-baba acısı yaşatmaz inş.

İyi şeyler düşün ki herşey iyi olsun.

Hayırlı doğumlar diliyorum sana, sağlıkla kucağına alırsın inş. yavrunu.

Allah yardımcın olsun.

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç üzülme her kadın doğuma giderken bunları düşünüyor.ama sonradan göz yaşlarımız gülümsemeye dönüyor.elinden geldikçe doğuma giderken iyi şeyler düşün karnındaki bebeğinde etkilenir.

cnm allah yardımcın olsun.. hissettiklerini anlayabiliorum... ikinci doğumume giderken oğlum 9 aylıktı daha.. ben sezeryan olacağım hastanedeyim.. 5 dk sonra dr gelecek ve doğuma gireceğim.. telden annemi aıorum oğlum napıo kahvaltı yaptı mı bitirdi mi die.. aklım ondaydı.. bol bol dua et..

canımmm Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Rab' bimin izniyle sağ salim dönersiniz evinize, mis kokulu evlatlarınızın yanına
Allah' ım hayırlı kolay doğum nasip eylesin sağlıkla sıhhatle.. amin..

ALLAH senı evlatlarına evlatlarını sana bagıslasın senam
Hayırlı dogum gecırırsın insallah kucagında bebegınle dıger yavrularına sag saglim kavuşmayı nasip eylesin RABBIM...

nişanlı bir bayan olarak içim acıdı

ahhh ablacım ağlattın beni yeminlen işyerindeyim bir fena oldum ben yaaa

doğuma giderken ayetel kürsi oku bol bol ve salavat şerife çek

kötü düşünme allahn izli ile hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde yavrucuklarını kavuşursun haa buraada yaz emi

sen böle dedin ya içim çok kötü oldu yaaa

ağlamaya gidiyorm rahat bi yere ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…