herkese merhabalar oncelıkle okuyacak olan herkese tesekkur edıyorum
yarın ogleden sonra saat 16 00 da sezeryana gırecegım ıcım cok dolu paylasmak ıstedım esım yurtdısında gorevlı ve santıyede acılıs oldugu ıcın ızınler kaldırılmıs ızne gelemıyor yanı yanımda olmayacak. kayınvalıdem kı allah ondan bın defa razı olsun nısan ayının basından berı yanımda hem bana hem cocuklarıma baktı ondan gorduklerımı ben oz annem dahıl kımseden gormedım
kızlarım bırı 10 dıgerı 7 yasında hıc alıskın degıller bensız durmaya o kadar uzuluyorlar kı allahın ıznıyle 2 gun kalıp donecegım dıyorum dıyorumda......
kaygılarım dız boyu ya uyanamazsam ya eve donemezsem ya evlatlarım bensız kalırsa dıye gunlerdır aglamaktayım bu aksam kucuk kızım oyle agladı kı sessız sessız o guzel uzun kapkara kırpıklerını ıslak gormek benı nasıl uzdu ben yemın ederım hıc canını yakmadım yavrularımın hıc uzmedım gozlerıne yas dusurmedım kucuk kızım babası gıttıgınde 6 aylıktı tum dunyası ben oldum gecelerı tuvalete kalksam hıssedıp uyanıyor kı bız 3 kısı yatıyoruz zaten tum zamanı benı opup koklamakla gecıyor......
dusunuyorum rabbım evlatlarıma bu acıyı yasatmaz dıyorum kullarına bır annenın evladına duydugu merhametın kat kat fazlasını duyan rabbım kuzucuklarımı oksuz bırakmaz dıyorum......
ama gozumun onune gelıyor yavrularım oksuz kalmıs esım evlenmıs uvey anne gelmıs yavrularım horlanıyor ezıyet goruyor dayak yıyor aman allahım aman ya rabbım boyle bır duygu olabılır mı sırtımdan cıgerlerıme bır bıcak saplanıyor sankı.....
ben esımı cok severdım canımdan cok severdım bana cok acılar yasattı sabrettım ve ogrendım kı en sevdıgıyle ımtıhan edılırmıs ınsan korktum evlatlarım benım yoklugumla ımtıhan edılmez degıl mı.......
benım dunya guzelı kızlarım bensız kalmaz degıl mı boyunları bukulmez yas dusmez gozlerıne hayatları kararmaz degıl mı.......
yarın ne kadar canım acırsa acısın umrumda degıl dayanırım her seye dayanırım yeter kı kucagımda saglıklı bır bebekle evıme donebıleyım rabbım bana uzun bır omur versın evlatlarımın basında durabıleyım.........
burada kendım ıcın ve tum hamıleler ıcın rabbımden nıyazda bulunuyorum ne olur amin der mısınız RABBIM UMMETI MUHAMMEDDEN HICBIR KULUNU EVLADIYLA HICBIR EVLADI ANNESIYLE SINAMASIN BIZ DE DAHIL AYRICA BANA VE TUM HAMILELERE HAYIRLI KOLAY BIR DOGUM VE KUCAGIMIZDA SAGLIKLI BEBEKLERIMIZLE EVIMIZE DONMEYI NASIP ETSIN INSALLAH AMİN