Doguma gıdıyorum...

içimi acıttın. okurken çok ağladım... Allah seni yavrularına, yavrularını da sana bağışlasın inşallah... sana yazarken, oğlum şuanda karşımda uyuyor. o da; ben doğum yaparken yaşadığım problemden annesiz kalacaktı az daha, ama Allah yardım etti bana da çok şükür... yaşadıklarım gözümün önüne geldi okurken, dilerim yarın akşam ablaları kardeşine annelerine sağsalim kavuşur. bütün duam seninle. Allah yardımcın olsun.

Allah diyen mahrum kalmaz ; Rabbim sana evlatlarınla, sağlıklı çoookk uzun bir ömür nasip etsin, Ayet-el Kürsi oku biliyorsan, sen, evlatların,tüm anneler ve evlatlar Rabbime emanet, kolaylıkla evine dönersin inşallah.

allah yardım etsın bebeğiniz sağlıkla doğsun inşaallah

2 gun kalıcam dediğinize göre sezeryan olucak snaırım ben bı gece yattım artık şartlar daha ıyı olduğundan 2 gece kalmaya gerek olmuyor tabı herşey yolunda olursa

ALLAH yardımcın olsun canım inş. hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın aklına kötü getirme sen herşey gönlünce olsun sağlıkla kal.

Birşey olmaz daha önce 2 çocuk doğurup yetiştirmişsiniz sağlıkla, 3'üncü de bir avazda doğar, sağlıkla, mutlulukla analı-babalı büyür inşallah.

duygulandırdın beni gece gece ağlattın
Allah evlatlarınla uzun ve mutlu bir ömür versin inşallah

Canım ay içimden birşeyler koptu sanki Duana yürekten dolu dolu AMİN diyorum
Bende doguma giderken aynı duyguları yaşadım kızım on yaşında idi nasıl agladı nasıl agladı bende annemin yanında kalacagım diye eve zor yollamıştım,dogum sonrası kaç defa gece yarıları aradı annem kendine kardeşime iyi bak
Hastanelerden çocuk kaçırıyorlarmış kardeşimi kaçırmasın kimse diye
Üzülme canım Rabbim seni o güzel evlatlarına bagışlasın
Sen bolca dua et,Rabbim en zor anında dualarını geri çevirmez

Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşALLAH

Allah yardimcin olsun
Neden sezeryani aksam ustu oluyosunki aksama ziyaretcilerin gelecektir seninde agrin olacak ben gece 1 de sezeryan olmustum bol bol uyuyarak ziyaretcisiz devam etmistim gecede bahceye cikip ufak ufak bi nefes aliyodum cafeteryada dilerim benimki kadar rahat gecirirsin dogumu
Bebeginde Allahin izniyle eli ayagi duzgun saglikli olsun
Aminn

çizelgeye göre bebiş 1 hafta öncesinden doğacak. şimdiden hayırlı olur inşallah yaşamı boyunca şansı hep açık olur,annesini hep mutlu eder
şuan ki bu düşüncelerinizin hamileliğin son demlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. hamilelik psikolojisinden pek anlamam ama eşinizin yanınızda olmaması ve çocuklarınızla sadece siz ilgilendiğiniz için de böyle düşünüyor olabilirsiniz. güzel bir gün. ve bugünün sonunda 4 kişi olacaksınız inşallahh. bence azıcık uyuyun (ki heyecandan pek sanmıyorum ) veeee bugünün keyfini çıkartın derim

senacım hayırlı doğumlar dilerim sorunsuz sıkıntısız geçecek merak etme şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı kuzu etsin

Ahh kıyamam, senin gibi anne çok az artık 7 yıldır çocuklarına yalnız bakıyorsun zaten korkma herşey iyi olacak 2 gün sonra 3 çocuklu bi anne olacaksın Sezaryen eskisi gibi bişey değil pıt diye çıkıveriyor korkacak hiçbir şey yok psikolojinden bebiş de etkilenir moralini yüksek tut

canımm dün konuma cevap verdiğinde ilk baktığım doğum takvimin oldu. 8 gün kalmış yazıyodu. Hiç korkma. Rabbimize sığın. Sağlıkla 3. evladınıda al gel kuzucuklarının yanına inşallah ablacım... Haa fotolarıda unutma emi :) Allah yardımcın olsun inşallah...

Şimdiden tebrik ediyorum Allah analı-babalı büyütsün.

Amin...
İnşallah güzel haberlerle,kucağında bebeğinle mutlu bir şekilde dönersin.
Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin.

ağladım ıcını bu kadar gusel doken bır annenın satırlarında
allah hayırlı dogumlar nasip etsin yuzun hep gulsun saglıklı sıhhatlı evlatlarının basına don senacım ...

rabbim hayırlısıyla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşaallah. dualarımız seninle ablacım

sagol allah bın defa razı olsun senden

oyle mı cok sevındım ınsallah 1 gun yatarımda hemen donerım evıme allah razı olsun

sagol canım bılmıyorum kı doktor oyle dedı tamam dedım bende yeterkı olsun bıtsın hayırlısıyla uyanayım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…