Doğuma Hazırlık Doğuma günler kala biraz sohbet edelim mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Blackpure2022

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
46
25
88
31
Ankara
Merhaba kızlar ;
Doğuma sayılı günlerim kaldı kızlar sizler ne durumdasınız ? Heyecan ,panik mutluluk korku hersey birarada yasıyorum.Bazen bebeğim çok hareket ediyor uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl? Benim gibi Doğumu yaklaşan var mı duygularınızı merak ediyorum nasıl geçiyor günleriniz neler yapıyorsunuz ?

Allah yardımcımız olsun benimde ilk gebeliğim bende aynı sen gibiyim beni neyin beklediğini bilmiyorum. İçimde kıpır kıpır artık hareketleri canımı daha çok yakıyor. Bizim oğlan gelmeye niyeti yok gibi bakalım hayırlısı... cinsiyeti nedir ? Bide özel de mi devlette mi Doğum yapacaksın ? Normal mi sezeryan mı belli mi cnm ?

Bilmeden dogum yapmak daha kolay bence ilk dogum Evet biraz stres vs oluyor ama o an geldigi zaman herşey oluruna varıyor inşallah kolay dogumunuz olur rabbim yardımcınız olsun

Allah analı babalı büyütsün yeni Doğum yapmışsın canım darısı bizlere inşallahhh.Öneri tavsiyelere açığım doğumu kolaylaştırmak için
Senin. Nasıl geçti Doğumun biraz Bilgi verebilir misin ?

Merhaba canım doğumumu 6 ay önce yaptım benim hamileliğim riskli bir hamilelikti doktor bile çok bağlanma doğarsa sürpriz olsun demişti doğuma girene kadar yaşayacağına inanmıyordum evde hiç eşyası bile yoktu bir beşik alınmıştı onun bile üstünü örttüm görmemek için
Neyse doğuma gireceğim sabah uyandım bebeğim kıpır kıpırdı o an içime bir heyecan düştü hastaneye gittik serum taktılar bekliyorum ama hala doğuma gireceğime inanamıyorum falan çok değişik bir duyguydu tarif edemiyorum sonra beni aldılar ameliyathaneye epidural olacaktı iğne falan vurdular belimden derken yatırdılar ameliyat masasına birkaç dakika geçti bir ağlama sesi ben hala benim bebeğim olduğuna inanamıyorum sonra doktor kaldırdı kızın sağlıkla geldi dedi o an hayatımın en mutlu en anlamlı anıydı yanıma getirdiler onu ıslak elleriyle yüzüme dokundu ağlıyordu sustu sanki geldim anne korkuların bitti artık der gibi.. o anların çok güzel olacağına İnan tadını çıkar ben korkularım yüzünden hiç bişey anlamadım hamşleliiimden doğumumdan inşallah sağlıkla kucağına al bizede haber ver mutlaka

40+2 olacağız beni neyin beklediğini bilmediğim bir süreç ilk gebelik pazartesi herşey netleşecek hayırlısı neyse o olsun inşallah
40+6da doğurdum ben ikinciyi :) epidural bile yetişmedi çok hızlı bir doğum oldu. Çok güzel bir hamilelikti; kızım da ben de bitsin istemedik resmen

senin Adına çok sevindim gerçekten allah analı babalı büyütsün Zorlu bi süreç yaşamışsınız kızınla bundan sonra da hersey gönlünce güzel geçer bende inş oğlumu kucağıma sağ selamet kucağıma alırım

Merhabalar, bende bugun 34+0 haftaya pazartesi 35. Haftada Sezaryan gününü doğumu netleştireceğiz. 36. Haftada düşünüyor doktorum cnkü benimki ikiz gebelik. Zaman geçmiyor sanki hepsi kucağımda istiyorum insallah. Allah herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…