doğuma hazırlık (pratik buzluga atılacak yemekler)

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Doğum için daha vakit var biliyorum ama erken doğum riskim var bir de kendimi yormadan yavaş yavaş anca yaparım diyorum.
Sezeryan olucam ve doğumdan sonra en çok zorlanicagim konu yemek olucak bende buzluga bir kaç birşeyler atayım diyorum. Yaprak sarma mantı sulu köfte içli köfte bir kaç kişi poğaça ve börek de koy diyor gelen giden olur diye ama buzlugumda zaten yer yok hemde bu pandemi sürecinde misafir kabul etmem yemek konusunda fikirleri olanlar yardimci olursa sevinirim.

Bence.söylenenlerde haklılar. Köfte koy ya patatesle fırına verirsin ya da kızarıp pilavla yersiniz. Minik lmisket köfteler de yapıp koyabilirsiniz sulu köfte yaparsınız. mantı koy, sarma, börek, poğaça, mesela türlü için tüm malzemeleri haşla koy.. Çıkartıp eti pişirip sadece buzluktaki malzemeyi ekleyip bir tutam kaynatırsın. Vb. Birçok şey yapablirsin. Ama vakalar bu kadar fazlayken misafir kabul etmeyinb benim annem ile babam bebeğimi 3 aylıkken gördü. Eşimin ailesi ve benim ailem dışında da hala kimse görmüş değil 8 aylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…