Doğuma makyajlı giren varmı?

ben doğumdan birgün önce saçımı yarım ördürtmüştüm fönden daha kullanışlı oldu özellikle benim gibi ince telli fön tutmayan saçları olanlara bir tavsiye:hulya:

bence o ilk çekilen doğum fotolarında solgun gözükmek işin en doğal tarafı..annenin yüzündeki o solgun ama bir o kadar da mutlu ifade çok güzel geliyor bana..mesela teyzemin var öyle bir fotosu,bana çok tatlı geliyor..ben de düşünmüyorum makyaj falan yapmayı..normalde severim aslında...

Kesinlikle her söylediğinize katılıyorum bende 32 haftalık hamileyim aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum saçlarımı fönlücem makyajımıda yapıcam zaten sezeryan olucak doğum fotoğrafçısıda tuttum nasipse inş. herşey istediğim gibi olur kızlar :):dance:

ben de ben deeee,
herşeyim tastamamdı,
ama ağladım biraz gözlerim akmıştı,
anestezist doktorum ağlama bak rimellerin akıyor demiştikaydirigubbakcemile3
tabiki herkesin düşüncesi farklı fakat bu herkesi kadın için en özel bir gün,
bugünde yapmıycaktım da ne zaman yapacaktım..

yani,yapmıştım,yaptım,yine yaparım diyorumzemuszemusbayanssulusmile

ameliyathanenin strelize edildiğini biliyorum. Bu mantığa ters değil mi?

heycandan aklıma ne makyaj geldi nede bişey vallaha hatta sezeryana alıyoruz hazırlıyalım dediklerinde saçlarım çok uzundu saçlarımı toplamak için toka istedim izin vermediler bone takıcaz toplıcaz zaten dediler.ilk ressimlerdede saçlarımı omzuma dökmüşler yandan bide fönlü gibi dümdüzdür benimkiler bebiş kucağımda yüzüm yorgun ve solgun ama çok güzel çok doğal çok asil
herkez kendini nasıl iyi hissediyosa öyle yapmalı bence strese gerek yok mutlu olmalı oanki durumundan zaten sonresı yeterince sıkıyo insanı ister istemez bakamıyosun herzaman kendine

merhaba kizlar .
ben daha once apandistten ameliyat oldum makyajimi o sancida yaptim saclarimi topladim hatta doktor bu ne hal dedi bone takicaksind edi yok dedim baktim kiziyo taktim sornada attim yine 3 ay sorna doguma gidicem cantami hazirlaidm makyaj setim var icinde esime tembihledim ben eger kendimde olmazsam bari allik sur solgun gorinmiyim eger sezeryan belli bir gun olursam fonde cektirir giderim ani bir sey olmazsa tabi ani gelirse yapamam tabi az kaldi bakicaz goricez:)

son ayıma girdiğimde doğumum yaklaşınca saçlarımı sık sık fönleteyim,doğuma giderken de hafif makyaj yapayım da oğlum ilk karşılaşmamızda 'ayy ne güzel annem varmış' desin diye düşünmüştüm.kaydirigubbakcemile3.hatta sabahın 4ünde suyum geldiğinde bir taraftan korkudan tir tir titrerken bir taraftanda evdeki kimseye çaktırmadan önce girip bi duş aldım sonra da kurutmadan önce saçlarımı jöleledim.ne yazıkki normal doğurmayı beceremediğim için sezeryana alındım.ameliyata girmeden önce çekilmiş fotoğraflarıma bakıyorum,bir de sonrakine.:)) saçlarım takılan boneden mahalle kavgasında 5kadın tarafından yolunmuş gibi görünüyor ,yüzüm ölü gibi resmen bembeyaz dudaklar şişmiş bir halde...yani perişan vaziyetteyim.yani diyeceğim şu ki kimse doğumdan önce boşuna uğraşmasın,ne yapacaksanız sonra yapın

umutcan cok guldum ya sagol canim bende naisl korkuyorum simdiden daha sonra burun ameliyati olcam ondan hic korkmuyorum ama dogumdan sag cikarmiyim diyorum bazen dogru sac bas yapsakta dgailabilir dudakalrin sismiydi bak iste bu iyi silikon gibi cikar resimde benimkide siserse :):)
saka bir yana bakalim ne gelecek basimiza allah korusun hepimizi ya zaman azaldikca icim urperiyo zaman yaklastikca agda sorunu var son gun dus falan makyaj falan bosverde pis gitmesek keske :)

bende doğuma gideceğim sabahın gecesi hiç uyumadım saçlarımı düzleştirdim manikür pedikür yaptım giderkende bir güzel makyajımı yaptım süslendim püslendim öyle gittim doğumada makyajlı girdim

saclarim eger ani gelemzse ebek fonlerim yani sezeryan olursam tarihi en aizndan bilirim normal dogum 10 gun erken gelen var ge ge;len var makyaj yaparim ama o kadar seyden sorna kalirmi suratimda emind egilim makyajin bozulmus hali malum makyajsiz halden daha feci duruyo goz kalemi mesela aksa igrenc allik gider kalmaz zaten fondoten falan kalir sadece yani en iyi urun bile operasyondan cikinca yuzunu falan islatiyosun sonucta bozulur .

şuanda şokdayım yani:1shok:çok saçma ve mantıksız bence sahneye mi çıkıoruz ya doğuma gidiyoruz ne makyajı bende normal zamanda çok süslüyüm hatta gecenin 3ünde 4ünde üşenmeden makyaj yaptığımı hatırlarım durup dururken,dışarı çıkarkenleri saymıorum bile ama doğuma giderkende yapmam herlade ya orda acı içindeyken makyaj düşünemem delikafaduldenay az gülmedim yani hem saçıma fön çeksem nolucak terden hepsi bozulucak makyajım akıcak boşa kürek çekicemdelikafaduldenben doğumdan çıkınca yaparım valla

Doğumu düşünmekten makyaj falan aklıma gelmedi benim , zaten çok duygulandım ağladım sürekli makyajlı olsam palyaço gibi olurdum heralde. Ama doğum yaptığım hastanenin doğum yapan annelere fön çekme gibi bi süprisi vardı onu bile yaptırmadım , kolunda serum , altında sonda bi sürü dikiş , zaten lohusa olunca ter döküyosun buram buram aklıma fönmü gelicek. Yaptırana ne mutlu ama..
Bence makyajlı fönlü olun olmayın doğum yapınca insana bi güzellik geliyo zaten o yeter :)

Nerede doğum yaptığını çok merak ettim kaydirigubbakcemile5

Bakırköy Acıbadem de yaptım canım , çok ama çok memnun kaldım , son gün eşim ve bana özel bir masa hazırlamışlar başbaşa mum ışığında yemek yedik odada :)

ay bende sezeryan düşünüyorum allahın izniylen hafif göz makyajı yaparım herhalde gibime geliyor lakin ağlaya ağlayaa ne olur bilemiyorum suda çıkmayan rimellerden alabilirim :)))

Bakırköy Acıbadem de yaptım canım , çok ama çok memnun kaldım , son gün eşim ve bana özel bir masa hazırlamışlar başbaşa mum ışığında yemek yedik odada :)

Hiç bebek gibi bir durumumuz yok ama merak ettim bu şıklıkları yapan hastaneyi.
Ne güzel bir anı olmuş size :kedi:

Aslında çooook zor doğum yaptım epidural sezeryan olmasına rağmen hemde ama o kadar ince düşünülmüş süprizler vardı ki ve özellikle de hastane personeli ve işinin ehli doktorum yapabileceklerinin en iyisini yaptılar , çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…