- Konu Sahibi masal perisi
-
ben doğuma makyajlı girdim
pudra, far, göz kalemi rimel ruj allık
hatta anestezist oooo simli kalem bile çekilmiş gözlere diyerek benimle dalga geçti
makyaj herhangi bir komplikasyona neden olmaz
kim dediyse yanlış biliyor
öyle olsaydı benim makyajımı mutlaka sildirirlerdi
bu insanın elinde olan bi şey :1closedeyes:
kendini iyi hissetmek hissediyosan yaparsın, halet-i ruhiyen düzgün değilse, elvermiyosa yapmazsın
hayırlı doğumlar
Kesinlikle her söylediğinize katılıyorum bende 32 haftalık hamileyim aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum saçlarımı fönlücem makyajımıda yapıcam zaten sezeryan olucak doğum fotoğrafçısıda tuttum nasipse inş. herşey istediğim gibi olur kızlar :):dance:
Doğumu düşünmekten makyaj falan aklıma gelmedi benim , zaten çok duygulandım ağladım sürekli makyajlı olsam palyaço gibi olurdum heralde. Ama doğum yaptığım hastanenin doğum yapan annelere fön çekme gibi bi süprisi vardı onu bile yaptırmadım , kolunda serum , altında sonda bi sürü dikiş , zaten lohusa olunca ter döküyosun buram buram aklıma fönmü gelicek. Yaptırana ne mutlu ama..
Bence makyajlı fönlü olun olmayın doğum yapınca insana bi güzellik geliyo zaten o yeter :)
Bakırköy Acıbadem de yaptım canım , çok ama çok memnun kaldım , son gün eşim ve bana özel bir masa hazırlamışlar başbaşa mum ışığında yemek yedik odada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?