doğuma son bir hafta kaldı arkadaslar ve ben çok korkuyorum....

guldenyazici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
28
0
36
Aydın
bana yardımcı olun eşimle ayrıldım bebeğim 3 aylıkken ve bebeğimi aldırmaya kıyamadım çok kötü bi hamılelık dönemi geçirdim sigara içtim ağladım stres yaptım ve şimdi sağlıklı bir bebek dünyaya getırememekten korkuyorum doğuma bi hafta kaldı.........

bana yardımcı olun eşimle ayrıldım bebeğim 3 aylıkken ve bebeğimi aldırmaya kıyamadım çok kötü bi hamılelık dönemi geçirdim sigara içtim ağladım stres yaptım ve şimdi sağlıklı bir bebek dünyaya getırememekten korkuyorum doğuma bi hafta kaldı.........

ALLAH kolaylik versin insan kiyamazki icindeki canliya ama kendini cok yiprattiginda ortada neler yasadin bilmiyorum
ama bebisinde üzmüsün belli neyse artik sona gelmisin insallah kötü bisey olmadan bebegini dogurursun
icini ferah tut ne anneler var hamileyken icki bile iyen iyi düsün iyi olsun

uzulme aklina kotu seyler getirme
bir tanidigim dogumundan hemen sonra tekrar hamile kalmis ancak bebegi karninda hareket etmeye baslayinca, 6 aylikken hamile oldugunun farkina varmisti. ve bu arada ne ilaclar almisti, migreni vardi cunku. cok saglikli bir bebek dunyaya getirdi.
bu endiselerin cok normal ama anormal bir durum olsaydi kesinlikle doktor farkederdi. teknoloji cok ilerledi. benimde karnimda su coktu bende bebekte yutma problemi olmasindan cok korkuyordum. doktor biz o tur seyleri gorebiliyoruz dedi icim ferahladi.
hamileliginin son gunlerinin keyfini cikar.

Back
X