- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
- Konu Sahibi misssunshine86
Sen de biraz safmısın eşin 5 bini kendi cebinden mi veriyo senin de emeğin var. Sizin verdiginiz 5000 karsiligini annenlerden istiyo. Sen de diyeceksin ki ozaman bizim verdiğimiz 5000 karsiliginda ilk toruna senin ailen ne yapacak.Ben kimseyi zora sokmuyorum. İlk taşı atan kv oldu. Beşik yapılcakmış, bebek giydirilcekmiş, oda kurulcakmış. Annem bunları yapmak zorundaymış. Eee ya onlar?? Ozaman onlar da o bebek arabasını almak zorundalar.. Ben işler sidik yarışına dönüşeceğini anladığımda ki bu 3-4 gün önce oluyor, kimse birşey almasın dedim. Onu da benim eim kabul etmiyor. Sırf doğuma 5 bin tl vericem, tek torunları alsınlar diyor.. Durum böyleyken ben de oda ederince onlara aldırıcam inadına.. Bu insanlar bundan anlıyorlar çünkü. Düğünümde bana kayınvalidem hediye olarak getirdiği çay makinesi ile tost makinesine "bunlar da kız annesini alması erekn şeylerdi, ama neyse ben aldım artık" diyen insan. Sürekli bir beklenti içinde annemlerden
Çözemiyorsun bi hamilelik cinnet anına bakar bu iş agzina geleni sayar kurtulursun.