Dogumda eşimi yanımda istiyorum

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Normal epudural istiyorum ama eşim yanımda olursa yoksa boşuna sezeryan olucam. Gittiğim doktorlar izin vermiyor avrupa yakasında bildiginiz doktor var mı? Bagcilar ve çevresi mumkunse.

Normal epudural istiyorum ama eşim yanımda olursa yoksa boşuna sezeryan olucam. Gittiğim doktorlar izin vermiyor avrupa yakasında bildiginiz doktor var mı? Bagcilar ve çevresi mumkunse.
Bulursn ins canim. Bende yurtdisndym ondan yirtiyorum galiba. Esim hatta bi kisi daha gireblr yanimda. Bende isterm hep herlde girmesini ama ilkte girsin artik ikinci Turkiyede zor gircek. Sizlerin yazdklariyla bilgi aliyorm bende smdiden

Medilife beylikduzunde burcu betul hanim istersem normal dogumda esimin gelebilecegini soylemisti.

Ekleme: ayrica dogum sancilarimi acilmam 10cm olana kadar hastanede kendi odamda cektim.

Son düzenleme:
Devlette zaten yok imkansız ozellrde de artık almıyorlar diye biliyorum aslında tam tersi olmalı insan o kadar çok şefkate ihtiyaç duyuyor ki düşmanı gelse sarılır o derece duygusal bir durum ... Devlette doğum yaptım 7cm açılana kdr kapıya gidip gidip eşime baktım gözlerinden desteğini aldım.. olağan birşey olarak görüyorlar halbuki en çok ihtiyaç duyulan zaman doğum zamanı ... İnşallah bulursun öyle bir yer ...

Canım Bahçelievler hizmet hastanesine (memurlar yalnız çok pahalıdır 6.000 demişlerdi en son ), Haznedar Medicana ve Haznedar meltem hastanesine bak bi.

Başka bulamadım Betül hanıma bakicakmisin uzak muzak :) fiyatlar hakkında bilginiz var mi

19 haziranda normal dogum yaptim canim yanlis hatirlamiyorsam 750 tl idi. Bir de mesai disi doktorumuzu cagirdigimiz icin ekstra 600 tl vermistik.

Hakkinda hayirlisi olsun artik insallah. Saglikla sihhatle kavusun evladiniza :)

Canım Bahçelievler hizmet hastanesine (memurlar yalnız çok pahalıdır 6.000 demişlerdi en son ), Haznedar Medicana ve Haznedar meltem hastanesine bak bi.
Hizmet te ünlü 1 doktor vardı adını hatirlamatamadim
19 haziranda normal dogum yaptim canim yanlis hatirlamiyorsam 750 tl idi. Bir de mesai disi doktorumuzu cagirdigimiz icin ekstra 600 tl vermistik.

Hakkinda hayirlisi olsun artik insallah. Saglikla sihhatle kavusun evladiniza :)
İyimiş ya bende mesai disida olsa isterim alisirsam. Ama medilife bagcilarda da aynı prosdr olması gerekmez mi yani esin doktor a girmesi ? Evime çok yakın

İyimiş ya bende mesai disida olsa isterim alisirsam. Ama medilife bagcilarda da aynı prosdr olması gerekmez mi yani esin doktor a girmesi ? Evime çok yakın

Bazi doktorlar istemiyorlar sanirim bilmiyorum. Ben ta hamileligin basinda sormustum oyle soyledi ama o gun gelince vazgectim esimi dogum haneye sokmaktan :) epidural e gerek duymadim cunku zaten aksam 8 bucukta sancim basladi gece 12.42 de oglum dunyaya geldi, acilmam cok hizli oldu o an aklima bile gelmedi epidural falan

Bu doktorun tercihi mi hastanenin kurali mi oluyor peki? O kadar cok isterim ki esimin de girmesini... doktorumu ikna edebilirim belki:) (ben panigim isine karisirim sen al onu beni sakinlestirir diye)

Resmen ağlamaklı oldum kapıya çıkıp çıkıp bakmanıza.Zor gerçekten.yaşamadım bu kadar anlayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…