Doğumda hastaneye kim gelmeli?

Allahım analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Allahım analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.
Çok teşekkür ederim canlar

Hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla büyüt inşallah eşin çok güzel cevaplar vermiş saten neden haber verdim diyede üzme kendini o an duygusal yaklasmissin olsun artık yapacak bir şey yok sen eşinle ve bebeginle huzuruna bak

Ara ara aklıma geliyordunuz. Gözünüz aydın bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla büyüsün.
Eşinize maşallah diyorum. Desteği her anlamda daim olsun.

Konunuz ve gelen yorumlardaki gerçek hikayelerden çok şey öğrenmiştim.
Aklıma takılan bir meseleydi.
Süreci güzel geçirmenize çok sevindim. Sizinki de güzel bir örnek oldu.

Yaaaa gözünüz aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi. Benim yerime de şöyle derince koklayın. Mis gibi cennet kokusu.

Akrep canım hayırlı olsun Allah hayırlı etsin inşallah. Boşver bu süreçte kv vs takma kafana keyfine bak. Zaten biizm süreçlerimiz en başından beri zordu . Dua et ki eşin çok destek olmuş annem gelsin ne var diye annesinin eteğini bırakmayan bir adam da olabilirdi seni anlayışla karsilamis maşallah ne güzel ilgilenmiş. Sen de evinin dışındaki insanlar yüzünden huzurunu bozma

Simdi soyle bisey var , yeni nesil dogumda esim olsun vs diyor surekli ama o isler oyle degil yani illa bi yardimci sart o instagramda gordugunuz olaylar gercek degil
Allah sizi inandırsın doğum yapalı 2 hafta oldu, eşim çalışmaya başladı. Ben de evde tekim. O kadar mutluyum ve o kadar huzurluyum ki, şu ana kadar yardım ihtiyacım olmadı. Bebeğimin her anının tadını çıkarıyorum. Karışan yok, görüşen yok. İlerleyen zamanlarda daha da kolaylaşacağına inanıyorum. Günlük yürüyüşe çıkıyorum 45 dakika kadar bebeğimle. Bebiş birinci öğlen uykusundayken hızlıca evi toparlıyorum, zaten az ve öz eşyamız olduğu için evimiz dağılmıyor. Aktif emziriyorum, gece de 3 kez uyanıyoruz. Sadece yemek konusu biraz zorluyor, onu da hallediyorum bir şekilde. Doğum öncesi dipfriz hazırlığı yapmıştım. Yani özetle özellikle bebek bakımı konusunda yardım şart değil. Belki ev işi ve yemek konusunda olabilir, ona da gerek duymadım şu ana kadar.

Bir kez kayınvalideden yardım alayım dedim, her şeye karıştı, emzirmeme karıştı, bebeğin kıyafetine karıştı, evin ısısına karıştı, içeceğim suya bile karıştı. Böyle yardım olmaz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…