- 16 Eylül 2019
- 15
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Acabalaracaba
-
Allah acil şifalar versin öncelikle. Dogumdan hemen sonra sogutma odasina alinmistir bebeginiz. Ve gereken takipler yapılıyordur. Bedensel ve zihinsel bir engeli var mi diye takip ediliyordur su an. 4. Gun olmus ve hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah daha sonrasinda ileriki zamanlarda bebeginizi sık sık muayene ettirmeyi ihmal etmeyiniz.dört gün önce normal dolgumla 37+5 haftalikken doğum yaptım bebeğim doğarken oksijensiz kalmış suan soğutma işlemi uygulandı durumunda suanlik bi sorun görünmüyor kriz geçirmemiş ama nörolojik takip gerekli dendi böyle bisey yasayan bebeğini sağ Salim kucağına alan var mi?
Evet bugün soğutmadan çıkarılıp normal vücut ısısına çevirilcek ama doktor hiç bisey icin net konuşamam dedi bu ilk süreçte ve cidden içimdeki endişe dinmiyor sizinde basınıza geldi miAllah acil şifalar versin öncelikle. Dogumdan hemen sonra sogutma odasina alinmistir bebeginiz. Ve gereken takipler yapılıyordur. Bedensel ve zihinsel bir engeli var mi diye takip ediliyordur su an. 4. Gun olmus ve hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah daha sonrasinda ileriki zamanlarda bebeginizi sık sık muayene ettirmeyi ihmal etmeyiniz.
Yok benim çocuğum yok henüz, doktorum. Organlarinin zarar görüp gormedigiyle ilgili bir bilgi verdiler mi umarim hersey guzel bir sekilde ilerler ve saglikli bir sekilde yavrucaginizi kucaginiza alirsiniz. Bol bol dua edin ve cocugunuzu gözlem altinda tutun. Kucaginiza aldiktan sonra da aylik rutinleri ihml etmeyin. Göz hareketlerini herseyi diger annelerden daha fazla irdeleyin, gözlemleyin.Evet bugün soğutmadan çıkarılıp normal vücut ısısına çevirilcek ama doktor hiç bisey icin net konuşamam dedi bu ilk süreçte ve cidden içimdeki endişe dinmiyor sizinde basınıza geldi mi
Suanlik organlarında bir sorun yokmuş herhangi bi kriz geçirmedi emme refleksi hareketleri gayet iyi bir kere görebildim emzikle duruyormuş ama vücut ısısı normale dönerken ki emme refleksi çok önemliymiş ve de nörolojik takip dedi yanı beyin olarak bisey kalma olasılığı çok yuksekmidir suanda süreci iyi atlatırken vede çok uzun süre hastanede kalırmı siz hangi şehirlesiniz acaba kuşata bakmayın böyle sizi meşgul ediyorumYok benim çocuğum yok henüz, doktorum. Organlarinin zarar görüp gormedigiyle ilgili bir bilgi verdiler mi umarim hersey guzel bir sekilde ilerler ve saglikli bir sekilde yavrucaginizi kucaginiza alirsiniz. Bol bol dua edin ve cocugunuzu gözlem altinda tutun. Kucaginiza aldiktan sonra da aylik rutinleri ihml etmeyin. Göz hareketlerini herseyi diger annelerden daha fazla irdeleyin, gözlemleyin.
Canim arkadaşımın bebeği solunum sıkıntısı yaşamıştı nefes tüpü vermisler bir iki saat iki gün sonra çıktı inşallah bir şey olmaz cnm dua etdört gün önce normal dolgumla 37+5 haftalikken doğum yaptım bebeğim doğarken oksijensiz kalmış suan soğutma işlemi uygulandı durumunda suanlik bi sorun görünmüyor kriz geçirmemiş ama nörolojik takip gerekli dendi böyle bisey yasayan bebeğini sağ Salim kucağına alan var mi?
Çok teşekkürler insallah dediğiniz gibi olurCanim arkadaşımın bebeği solunum sıkıntısı yaşamıştı nefes tüpü vermisler bir iki saat iki gün sonra çıktı inşallah bir şey olmaz cnm dua et
Kuzenimin bebeği aynen dediğin gibi oldu refakatçi ben kalmıştım yanında 4.5 gün kuvezde kaldı kontrol amaçlı sonradan bi sıkıntı çıkmadı şuan 2 yaşında ve gayet sağlıklıdört gün önce normal dolgumla 37+5 haftalikken doğum yaptım bebeğim doğarken oksijensiz kalmış suan soğutma işlemi uygulandı durumunda suanlik bi sorun görünmüyor kriz geçirmemiş ama nörolojik takip gerekli dendi böyle bisey yasayan bebeğini sağ Salim kucağına alan var mi?
Çok tesekur ederim insallah dediğiniz gibi olurKuzenimin bebeği aynen dediğin gibi oldu refakatçi ben kalmıştım yanında 4.5 gün kuvezde kaldı kontrol amaçlı sonradan bi sıkıntı çıkmadı şuan 2 yaşında ve gayet sağlıklı
Amin insallahBenim konu ile ilgili bileğim yok. Çok çok geçmiş olsun ve inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınıZ bebişinizi
Merak etme sağlıkla kucağına alacaksınAmin insallah
Merhaba,durumunuz nasıl oldu acaba?dört gün önce normal dolgumla 37+5 haftalikken doğum yaptım bebeğim doğarken oksijensiz kalmış suan soğutma işlemi uygulandı durumunda suanlik bi sorun görünmüyor kriz geçirmemiş ama nörolojik takip gerekli dendi böyle bisey yasayan bebeğini sağ Salim kucağına alan var mi?
Nasıl oldu durumunuz?Merhaba,durumunuz nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?