Doğumda oksijensiz kalan bebek

Acabalaracaba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
15
6
1
29
dört gün önce normal dolgumla 37+5 haftalikken doğum yaptım bebeğim doğarken oksijensiz kalmış suan soğutma işlemi uygulandı durumunda suanlik bi sorun görünmüyor kriz geçirmemiş ama nörolojik takip gerekli dendi böyle bisey yasayan bebeğini sağ Salim kucağına alan var mi?

Allah acil şifalar versin öncelikle. Dogumdan hemen sonra sogutma odasina alinmistir bebeginiz. Ve gereken takipler yapılıyordur. Bedensel ve zihinsel bir engeli var mi diye takip ediliyordur su an. 4. Gun olmus ve hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah daha sonrasinda ileriki zamanlarda bebeginizi sık sık muayene ettirmeyi ihmal etmeyiniz.

Evet bugün soğutmadan çıkarılıp normal vücut ısısına çevirilcek ama doktor hiç bisey icin net konuşamam dedi bu ilk süreçte ve cidden içimdeki endişe dinmiyor sizinde basınıza geldi mi

Evet bugün soğutmadan çıkarılıp normal vücut ısısına çevirilcek ama doktor hiç bisey icin net konuşamam dedi bu ilk süreçte ve cidden içimdeki endişe dinmiyor sizinde basınıza geldi mi
Yok benim çocuğum yok henüz, doktorum. Organlarinin zarar görüp gormedigiyle ilgili bir bilgi verdiler mi umarim hersey guzel bir sekilde ilerler ve saglikli bir sekilde yavrucaginizi kucaginiza alirsiniz. Bol bol dua edin ve cocugunuzu gözlem altinda tutun. Kucaginiza aldiktan sonra da aylik rutinleri ihml etmeyin. Göz hareketlerini herseyi diger annelerden daha fazla irdeleyin, gözlemleyin.

Suanlik organlarında bir sorun yokmuş herhangi bi kriz geçirmedi emme refleksi hareketleri gayet iyi bir kere görebildim emzikle duruyormuş ama vücut ısısı normale dönerken ki emme refleksi çok önemliymiş ve de nörolojik takip dedi yanı beyin olarak bisey kalma olasılığı çok yuksekmidir suanda süreci iyi atlatırken vede çok uzun süre hastanede kalırmı siz hangi şehirlesiniz acaba kuşata bakmayın böyle sizi meşgul ediyorum

Canim arkadaşımın bebeği solunum sıkıntısı yaşamıştı nefes tüpü vermisler bir iki saat iki gün sonra çıktı inşallah bir şey olmaz cnm dua et

Kuzenimin bebeği aynen dediğin gibi oldu refakatçi ben kalmıştım yanında 4.5 gün kuvezde kaldı kontrol amaçlı sonradan bi sıkıntı çıkmadı şuan 2 yaşında ve gayet sağlıklı

Benim konu ile ilgili bileğim yok. Çok çok geçmiş olsun ve inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınıZ bebişinizi

Merhaba,durumunuz nasıl oldu acaba?

son durumunuz ne acaba bebeğimiz nasıl Bi cavap yazarsanız benim kızımda 4 gündür soğıtuluyor doktorlar hiçbişey söylemiyorlar çıldırmak üzereyim

Benimde oksijen sorunu yaşamıştı sezaryen doğumda ama 1 saat kadar kuveze girmeden oksijen verilip yanıma getirmişlerdi tedbir amaçlı hareket ediyorlar anladığım kadarıyla sen içini ferah tut bu gibi durumlarda nefessiz kaldığı süre de önemli allahın izniyle hiç bir seycik olmadan cikicak yavrusun çok cok geçmiş olsun dualarimdasiniz güzel anne

cevapladığınz için çok teşekkür ederim bebeğim doğarken nefes alabiliyormuş ama ağlamamış sonrasında kalbi durdu ve 20 dakika boyunca dışarıdan oksijen desteği ve kalp masajı ile kendine getirilip hemen soğutma tedavisine başlandı 4 gün soğutuldu ve dördüncü günün sonunda kuveze alındı şuan için doktorlar hiçbişey söylemiyor beklemek çaresizlik çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın

Merhaba benim de ablamin bebegi sakaryadan istanbula sogutma islemi icin acik getirildi hic goremedi yavrusunu doktorlar yasamaz diyo evre olarak 2. De. Bir gun oldu hala durum ayni iyilesti mi sizin bebeginiz lutfen cevap yazin

Sizi çok iyi anlıyorum. Benzer bir şey yaşadım. İcimde bir taş oturdu. Pişmanlık geçmiyor. Keşke o doktor olmasa keşke burda doğum yapsaydım. Hamile birini görünce içim çiz ediyor. Yavrum 4 aylık şimdilik iyi görünüyor. Ancak endişe korku hep içimde. Allah korktuğumuzdan kurtarsın umduğumuza nail eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…