- Konu Sahibi Acabalaracaba
-
Geçmiş olsun.Eeg çekiliyor mu aynı zamanda?72 saat hipotermi uygulanır bu esnada da genellikle eeg çekilir.Beyin dalgaları da 72 saat süreyle takip edilir.Bir de refleks alıyorlar miMerhaba 2 gün önce ben de doğum yaptım bebeğim oksijensiz kalmış şu an soğutma tedavisi uygulanıyor sizin bebeğiniz nasıl oldu
Size özelden yazdım burdan anlatmak zor biraz.Sormaniz gereken şeyler var ulaşabilirsiniz.Bize sadece soğuk tedavisi uyguluyoruz diyorlar hala çok bilgimiz yok
Reflekslerini sorun,eeg çekiliyor mu diye sorun.Suni olarak uyutuluyor şu an elbette hipotermi tedavisi aldığı için ama bazı refleksleri almaları lazım.Tum vücut soğutma mi sadece baş soğutma mi yapiliyor?Bize sadece soğuk tedavisi uyguluyoruz diyorlar hala çok bilgimiz yok
Tesekkurler kolaylıklar dilerim.Kendinize iyi bakin.Eeg çekilecek mi diye sorun bir de Grade (evre) kaç öngöruyorsunuz diye sorun.Tüm vücut soğutuluyor bizim. Size de çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah
Oksijensiz kalmaninda evreleri varmis bizim ki 3. Dereceydi. Suan da yutkunamıyor burnundan besleniyor. Epilepsi ilaci kullaniyor yasamaz dediler ama yasiyor cok sukur. Burnundan beslendigi icin kulak etkileneblrmis sıvı birikmis yatiyor hep. Sogutma tedavisi hemen mi uygulandi o cok onemliyms.Merhaba 2 gün önce ben de doğum yaptım bebeğim oksijensiz kalmış şu an soğutma tedavisi uygulanıyor sizin bebeğiniz nasıl oldu
Geçmiş olsun bende yasadım aynısını 16 aylık oldu sükür Bi sıkıntı yok gibi cok korktuk cok stresler yasadıkCanım ne yaptınız nasıl oldu bende 2 ay önce bebeğim oksijensiz kaldı tedavi uyguladılar sizin nasıl oldu merak ediyorum
Şuanda nasıl acaba yavrunuz benimde basıma boyle bi şey geldi yani ablamın ama yeğenimi oğlum gibi görüyorum Rabbim tümene acil şifalar versin inşallah bizim bebeğimiz mr sağlıklı sıhhatli kavuşur annesine bizlere nolur dua edelim hepimiz birbirimize Rabbim yavrularimiza sağlık şifa ver hicbir anneyi evladiyla sınama aminnnGeçmiş olsun bende yasadım aynısını 16 aylık oldu sükür Bi sıkıntı yok gibi cok korktuk cok stresler yasadık
Merhaba şu anda masallahi var diyeyim kreşe gidiyor 26 aylık oldu ama çok akıllı gerçekten sadece biraz huysuz bı çocuk bu yasanilanlarin etkisi varmı bilmiyorum tabi inda sizin bebek kaç aylık mr temiz çıktıysa korkmayın Allah şifa versin insallahŞuanda nasıl acaba yavrunuz benimde basıma boyle bi şey geldi yani ablamın ama yeğenimi oğlum gibi görüyorum Rabbim tümene acil şifalar versin inşallah bizim bebeğimiz mr sağlıklı sıhhatli kavuşur annesine bizlere nolur dua edelim hepimiz birbirimize Rabbim yavrularimiza sağlık şifa ver hicbir anneyi evladiyla sınama aminnn
Merhaba mr çekildi mi ? Bebeğiniz şu an ne durumda aynı durumu yaşıyorum dadört gün önce normal dolgumla 37+5 haftalikken doğum yaptım bebeğim doğarken oksijensiz kalmış suan soğutma işlemi uygulandı durumunda suanlik bi sorun görünmüyor kriz geçirmemiş ama nörolojik takip gerekli dendi böyle bisey yasayan bebeğini sağ Salim kucağına alan var mi?
Merhaba bebeğiniz şu an nasıl ?Merhaba benim bebeğim de doğum sırasında oksijensiz kalmış soğutma tedavisi alıyor bitmek üzere ısıtma işlemine geçilecek. Organları ve refleksleri iyi dendi bana sonraki süreç için çok endişeliyim sizin bebekleriniz ne durumda paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?