Doğumda oksijensiz kalan bebek

Merhaba 2 gün önce ben de doğum yaptım bebeğim oksijensiz kalmış şu an soğutma tedavisi uygulanıyor sizin bebeğiniz nasıl oldu

Merhaba 2 gün önce ben de doğum yaptım bebeğim oksijensiz kalmış şu an soğutma tedavisi uygulanıyor sizin bebeğiniz nasıl oldu
Geçmiş olsun.Eeg çekiliyor mu aynı zamanda?72 saat hipotermi uygulanır bu esnada da genellikle eeg çekilir.Beyin dalgaları da 72 saat süreyle takip edilir.Bir de refleks alıyorlar mi

Bize sadece soğuk tedavisi uyguluyoruz diyorlar hala çok bilgimiz yok
Reflekslerini sorun,eeg çekiliyor mu diye sorun.Suni olarak uyutuluyor şu an elbette hipotermi tedavisi aldığı için ama bazı refleksleri almaları lazım.Tum vücut soğutma mi sadece baş soğutma mi yapiliyor?

Tüm vücut soğutuluyor bizim. Size de çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah
Tesekkurler kolaylıklar dilerim.Kendinize iyi bakin.Eeg çekilecek mi diye sorun bir de Grade (evre) kaç öngöruyorsunuz diye sorun.

Oksijensiz kalmaninda evreleri varmis bizim ki 3. Dereceydi. Suan da yutkunamıyor burnundan besleniyor. Epilepsi ilaci kullaniyor yasamaz dediler ama yasiyor cok sukur. Burnundan beslendigi icin kulak etkileneblrmis sıvı birikmis yatiyor hep. Sogutma tedavisi hemen mi uygulandi o cok onemliyms.

Canım ne yaptınız nasıl oldu bende 2 ay önce bebeğim oksijensiz kaldı tedavi uyguladılar sizin nasıl oldu merak ediyorum

Geçmiş olsun bende yasadım aynısını 16 aylık oldu sükür Bi sıkıntı yok gibi cok korktuk cok stresler yasadık
Şuanda nasıl acaba yavrunuz benimde basıma boyle bi şey geldi yani ablamın ama yeğenimi oğlum gibi görüyorum Rabbim tümene acil şifalar versin inşallah bizim bebeğimiz mr sağlıklı sıhhatli kavuşur annesine bizlere nolur dua edelim hepimiz birbirimize Rabbim yavrularimiza sağlık şifa ver hicbir anneyi evladiyla sınama aminnn

Merhaba şu anda masallahi var diyeyim kreşe gidiyor 26 aylık oldu ama çok akıllı gerçekten sadece biraz huysuz bı çocuk bu yasanilanlarin etkisi varmı bilmiyorum tabi inda sizin bebek kaç aylık mr temiz çıktıysa korkmayın Allah şifa versin insallah

Merhaba benim bebeğim de doğum sırasında oksijensiz kalmış soğutma tedavisi alıyor bitmek üzere ısıtma işlemine geçilecek. Organları ve refleksleri iyi dendi bana sonraki süreç için çok endişeliyim sizin bebekleriniz ne durumda paylaşırsanız sevinirim

Merhaba mr çekildi mi ? Bebeğiniz şu an ne durumda aynı durumu yaşıyorum da

Merhaba bebeğiniz şu an nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…