- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi Acabalaracaba
-
Merhaba ben size mi yazmıştım uzun zamandır girmedim kusura bakmayınNasıl oldu durumunuz?
Benim oğlum birkaç gün önce 2 yaşını doldurdu.Yogun bakımda sürdürüyor yaşamını.Bitkisel hayat diyelim.Ventilatore bağlı hareket ve algı yok.Sizin çocuğunuz evde miNasıl oldu durumunuz?
rosearya12 ama foto yuklemiyorum eşim ismedigi icin fake gorunebilirMerhaba benim bebegimde oksijensiz kaldi yazabilcegim instgram hesabnz varmi
Peki sizin bebeginzde yutkunma sorunu oldu mu? Suan yeğenim hortumla besleniyor iki aylik olduSizi çok iyi anlıyorum. Benzer bir şey yaşadım. İcimde bir taş oturdu. Pişmanlık geçmiyor. Keşke o doktor olmasa keşke burda doğum yapsaydım. Hamile birini görünce içim çiz ediyor. Yavrum 4 aylık şimdilik iyi görünüyor. Ancak endişe korku hep içimde. Allah korktuğumuzdan kurtarsın umduğumuza nail eylesin.
Evde suan. Ama hortumla besleniyor. Bebek ablaminBenim oğlum birkaç gün önce 2 yaşını doldurdu.Yogun bakımda sürdürüyor yaşamını.Bitkisel hayat diyelim.Ventilatore bağlı hareket ve algı yok.Sizin çocuğunuz evde mi
Mr çekildi mi pekiEvde suan. Ama hortumla besleniyor. Bebek ablamin
Evet cekildi beyin sinyali zayifti ilk baslarda. Simdi nasil bilmiorm daha girmedi MR geleck ay gircek. Kepra kullaniyorMr çekildi mi peki
Anladım.Ciddi bir sekel kalmaz diye düşünüyorum.Belki biraz geç yürür,geç oturur vb ama toparlar.Hucrelerinde hasar çıkmamış anladığım kadarıyla mr da.Sinyal zayıflığı toparlanırEvet cekildi beyin sinyali zayifti ilk baslarda. Simdi nasil bilmiorm daha girmedi MR geleck ay gircek. Kepra kullaniyor
Suan yutkunamiyor burnundan besleniyor sizce o da duzelir mi?Anladım.Ciddi bir sekel kalmaz diye düşünüyorum.Belki biraz geç yürür,geç oturur vb ama toparlar.Hucrelerinde hasar çıkmamış anladığım kadarıyla mr da.Sinyal zayıflığı toparlanır
oksijensizlikten ilk etkilenen refleks o oluyor bebeklerde... yutma terapisi alırsa iyi olur.Duzelir zamanla inşallah ama terapi alsa çok daha iyi olurSuan yutkunamiyor burnundan besleniyor sizce o da duzelir mi?
Hastaneye goturuolar doktor emzik verin hep demis masaj yapms orda da. Bilindik guzel bir hastane var mi boyle bebekler icinoksijensizlikten ilk etkilenen refleks o oluyor bebeklerde... yutma terapisi alırsa iyi olur.Duzelir zamanla inşallah ama terapi alsa çok daha iyi olur
Bu konuda İstanbul da bazı çocuk norologlari var hastane olarak değil ama Barış Ekici, Burak Tatlı,Serdar Dağ gibi.Bu doktorların muayeneleri çok pahalı ama işlerinde uzman Dr larHastaneye goturuolar doktor emzik verin hep demis masaj yapms orda da. Bilindik guzel bir hastane var mi boyle bebekler icin
Klinikleri var mi nasil ulasabiliriz? Pahali olmasi sıkinti olmaz hic yeter ki iyi olsunBu konuda İstanbul da bazı çocuk norologlari var hastane olarak değil ama Barış Ekici, Burak Tatlı,Serdar Dağ gibi.Bu doktorların muayeneleri çok pahalı ama işlerinde uzman Dr lar
Ben bir ara numaralarını almıştım ama bizim durumda yapılacak birşey olmadığı için gitmedik Barış Ekici yi tavsiye ederim internette mutlaka numarası vardır eğer bulamazsanız bizim hipoksik çocuklar grubumuz var ordan sorarım herkes ona gidiyor randevu bulmak biraz zor en son muayene ücreti 1500 civarıydı ama ne var ne yok hepsini söylerKlinikleri var mi nasil ulasabiliriz? Pahali olmasi sıkinti olmaz hic yeter ki iyi olsun
Ablama bunu iletip sizden gerekirse numarasini isteyeblrm. İlginiz icin cok tesekkur ederimBen bir ara numaralarını almıştım ama bizim durumda yapılacak birşey olmadığı için gitmedik Barış Ekici yi tavsiye ederim internette mutlaka numarası vardır eğer bulamazsanız bizim hipoksik çocuklar grubumuz var ordan sorarım herkes ona gidiyor randevu bulmak biraz zor en son muayene ücreti 1500 civarıydı ama ne var ne yok hepsini söyler
Rica ederim geçmiş olsunAblama bunu iletip sizden gerekirse numarasini isteyeblrm. İlginiz icin cok tesekkur ederim
Bebek ablamin yegenim benim. Suan yutkunma sorunu var burnundan besleniyor kepra ilaci aliyor . İlactan kaynakli mi yoksa beyin hasar mi gordu aglamasi normal aglama gibi degil.Merhaba cocugunuz nasıl oldu inşallah saglıkla buyutuyorusnuzdur bebegınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?