- 6 Mart 2024
- 8.155
- 13.104
- 168
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesimi mahvetmis valla hergün konusuyoruz gözüm fena korktu o da pişmanEşiniz yeter yanınıza çağırmayın sizi üzecekse
Buzluga güzel bi stok yapın :) az da eşinize tarif yaparsınız her türlü idare edilir ya . Benım ikizlerim olcak sezeryan ben kimseyi istemıyorumKardesimi mahvetmis valla hergün konusuyoruz gözüm fena korktu o da pişman
Aman allahim büyük cesaret size maşallah :) allah saglikla kucaklamayi nasip etsin ins güzel bir hazirlik yapacağımBuzluga güzel bi stok yapın :) az da eşinize tarif yaparsınız her türlü idare edilir ya . Benım ikizlerim olcak sezeryan ben kimseyi istemıyorum
Amin inşAllah eşinizin eli mutfağa yatkınsa korkmayınAman allahim büyük cesaret size maşallah :) allah saglikla kucaklamayi nasip etsin ins güzel bir hazirlik yapacağım
Eşinizin izin süresi yeterli ise tabii ki birlikte atlatirsinizMerhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam tam bilmiyorum. Agustosta doğumum var. Kardesimle arka arkaya hamile kaldık. 15 mayısta doğurdu kardeşim, annem onun yanında. Sorun şu ki annem kardeşime kan kusturuyo olmayacak şeyler yapıyor. Bizim ailemiz hic normal bir aile degildi bunu kanıksadım ama kardesimin lohusalik sürecinde annem hem eski defterleri acip kardeşimi üzüyor hem de ağır ağır sözler söyleyip onu aşağılıyor. Buna benzer şeyleri ilk dogumumda ben de yaşamıştım annem bana olmadik şeyler yapmıştı cok üzülmüş sarsılmıştım o yüzden şimdi gözüm korktu. Acaba kendim idare edebilir miyim, kaynana gorumce diyeceksiniz ama onlar da cok sorunlular malesef. Kaynanam hic normal degil gorumceler de benden hazzetmez ben de onlardan. Acaba eşimle bu surecin ustesinden gelebilir miyiz nolur bana akıl verin.
Normalde yapmaz ama biliyor yemek yapmayı, kriz anlarında yapacağına eminim allahin izniyle cnmAmin inşAllah eşinizin eli mutfağa yatkınsa korkmayın
Agustosta kismen daha rahat olacak diger aylara gore, biraz da ona güvendim evet cnmEşinizin izin süresi yeterli ise tabii ki birlikte atlatirsiniz
EŞinin işi gece bitmiyorsan 5 6 gibi evde oluyorsa akşam yemekleri o yapsin bence. Yemegi biri yapinca çok rahatliyor insan.erkekleri çocuk bakimindan çok uzak biraktik bizler. Halbuki ya çocuga ya da diger işlerde muhakkak yardim etmeli. Başka turlu yine hepsini siz yaparsiniz ama yorulursunuz.Canim ne kadar zor gunler geçirmişsin ya... ama annem zaten baska sehirde aramızda 6 saat mesafe var
Ben ikinciyi yurtdışında kimsesiz doğurdum. Bence ev işlerine biri yardıma gelse kotarılır. Biri gelse ortalığı toplayıp, yemeği halletse. Çocuklar zaten annenin üzerinde. Bana zor gelem hep mutfaga yetişmek olmuştur.Merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam tam bilmiyorum. Agustosta doğumum var. Kardesimle arka arkaya hamile kaldık. 15 mayısta doğurdu kardeşim, annem onun yanında. Sorun şu ki annem kardeşime kan kusturuyo olmayacak şeyler yapıyor. Bizim ailemiz hic normal bir aile degildi bunu kanıksadım ama kardesimin lohusalik sürecinde annem hem eski defterleri acip kardeşimi üzüyor hem de ağır ağır sözler söyleyip onu aşağılıyor. Buna benzer şeyleri ilk dogumumda ben de yaşamıştım annem bana olmadik şeyler yapmıştı cok üzülmüş sarsılmıştım o yüzden şimdi gözüm korktu. Acaba kendim idare edebilir miyim, kaynana gorumce diyeceksiniz ama onlar da cok sorunlular malesef. Kaynanam hic normal degil gorumceler de benden hazzetmez ben de onlardan. Acaba eşimle bu surecin ustesinden gelebilir miyiz nolur bana akıl verin.
Bu soylediginiz cok iyi hissettirdi eger sorun mutfaksa bunu hallederiz zaten eşimle ins hazır yemek vs hazır ederiz. Size de helal olsun maşallahBen ikinciyi yurtdışında kimsesiz doğurdum. Bence ev işlerine biri yardıma gelse kotarılır. Biri gelse ortalığı toplayıp, yemeği halletse. Çocuklar zaten annenin üzerinde. Bana zor gelem hep mutfaga yetişmek olmuştur.
Cok haklısın canım. Eşim normalde pek bisey yapmaz ama isin ciddiyetini gördüğünde farklı olacagina eminim. Ben de bol bol yemek hazırlamaya caliscam insEŞinin işi gece bitmiyorsan 5 6 gibi evde oluyorsa akşam yemekleri o yapsin bence. Yemegi biri yapinca çok rahatliyor insan.erkekleri çocuk bakimindan çok uzak biraktik bizler. Halbuki ya çocuga ya da diger işlerde muhakkak yardim etmeli. Başka turlu yine hepsini siz yaparsiniz ama yorulursunuz.
Özel oda ise ederler neden etmesinler ki ? Devlet hastanelerininde özel odaları varKızım 5 yaşında. Sehir hastanesinde doğum olcak ins. Gece birini bulmam lazim yanima malesef. Esimi kabul etmezler diyorsunuz yani. Ben emin olamiyorum acaba baska bi yolu yok mudur kabul etmezler mi
Birinden ücretli yardım isteyin . Kim olsa yapar bence . Anneniz gelip ağlatacağına gelmesin daha iyiMerhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam tam bilmiyorum. Agustosta doğumum var. Kardesimle arka arkaya hamile kaldık. 15 mayısta doğurdu kardeşim, annem onun yanında. Sorun şu ki annem kardeşime kan kusturuyo olmayacak şeyler yapıyor. Bizim ailemiz hic normal bir aile degildi bunu kanıksadım ama kardesimin lohusalik sürecinde annem hem eski defterleri acip kardeşimi üzüyor hem de ağır ağır sözler söyleyip onu aşağılıyor. Buna benzer şeyleri ilk dogumumda ben de yaşamıştım annem bana olmadik şeyler yapmıştı cok üzülmüş sarsılmıştım o yüzden şimdi gözüm korktu. Acaba kendim idare edebilir miyim, kaynana gorumce diyeceksiniz ama onlar da cok sorunlular malesef. Kaynanam hic normal degil gorumceler de benden hazzetmez ben de onlardan. Acaba eşimle bu surecin ustesinden gelebilir miyiz nolur bana akıl verin.
hem normal hem sezaryen oldum. ikinci sezaryendi. devlet hastanesinde doğum yaptım 3 gece kaldım hastanede ve yalnızdım. ordan da direk kendi evime geçtim yine yanlızdım. yemeğimi de işimi de yaptım. ilk gün dışında çok şiddetli öksürük dışında ağrı sızı olmaz merak etmeyin. bi makarna suyu koyabilir bi kahvaltı hazırlayabilirsiniz ki eşinizde varsa herşey hallolur. beden yorgunluğu geçer kafa rahat olsun.Bu arada sezeryan olcam
Canim helal olsun sana ya. Başka sebepler derken nasil sebepler vardi? Ben de artık kararimi verdim allah utandırmasın bu sekilde daha iyi olacağıma şüphem yokİdare edersin hiç merak etme. Nereye kadar annen bakacak ya da birileri destek olacak? Öyle düşün. Hele ki yeni doğum yapmış bir bebeğin sorumluluğunu üstüne almış olacaksın. Bi de birilerinin boş konuşmalarını hiç çekmene gerek yok. Aslanlar gibi bakarsın evladına. Hiç gözün korkmasın.
Ben ani doğuma girmek zorunda kaldım annem memleketteydi. Zaten erken doğum olduğu için psikolojim alt üst olmuştu.
Herkes tedirgindi başka sebepler de vardı tabi küvez süreci vs. Taburcu olduktan sonra kimse gelmesin ben hallederim dedim ziyaretçi bile kabul etmedim 3 ay. Sonra yavaş yavaş normale döndüm.
Bakılıyor yani eşin destek olursa işin çok daha kolaylaşıyor. Zaten bebek beslenme uyku ve gaz üçgeninde oluyor o dönemde.