Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renkleeri seviyorumm teşekkür ederiimYazi rengi cok parlak, gozumu aldi..
Allah saglikla kucaginiza almayi nasil etsin..
Neresi olur bilmiyorum ama genelde izin veriliyor sanki..
Çözemicek birşey yok doğumda yanımda ablamı istiyorum ve buna izin veren doktor arıyorum bukadar basit...Ablanızla hastane tavsiyesi arasındaki ilişiği çözemedim![]()
Anlayamamış olabilirim yazınız da göz alıyor 5 kere okuyamadım haliyle.Çözemicek birşey yok doğumda yanımda ablamı istiyorum ve buna izin veren doktor arıyorum bukadar basit...
Anlayamamış olabilirim yazınız da göz alıyor 5 kere okuyamadım haliyle.
Doğumdan önce gidip durumu anlatabilirsiniz ablam yanımda durabilir mi diye..
Teşekkür ederim inş öyle olur temennim :)Özel hastanelerde izin veriyorlar fakat devlet hastanelerinde imkânsız
Benim frekanslar biraz yüksek destek isterim normal olsun sezeryan olsun biri olsun :)Ben hamile olsam heralde sancı falan çeksem kimseyi gözüm görmez :)
devlette bilmem ama özelde izin verirler gibi.
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım. İnşallah alırlar yanına.Benim frekanslar biraz yüksek destek isterim normal olsun sezeryan olsun biri olsun :)
Eşim duygusal o konuda dayanamaz hem ben ondan önce dayanamam öyle görmesine dışarda 15 20 dk sonra çıkışımı görmesi daha güzel olucakmillet eşini ister siz ablanızı garip
ee zaten ebeler hemşireler vs olup sizi sakinleştirmeye çalışıyor bence kabul etmezler gibi geliyorEşim duygusal o konuda dayanamaz hem ben ondan önce dayanamam öyle görmesine dışarda 15 20 dk sonra çıkışımı görmesi daha güzel olucakinşş naasip olursa :) şimdiden düşündükçe hüzünleniyor birde ablamı istememin bi sebebide 2 doğum yapı ve tecrübeli benimle konuşur az kaldı der bişey der en azından yaşamış 2 kere onu ama erkekler o konuda daha pasif
bence böyledir . Ha olurda 2. Bebek olursa ozaman eşim girer artık bende tecrübe edinmiş olurum hem
![]()
millet eşini ister siz ablanızı garip