Doğumda yanıma ablamı istiyorum....

ablasi dogum yapmis ne oldugunu anlayabilir ne hissettigini falan tavsiye verebilir ama genel ortalam bir turk erkegi bon bon bakar kan goruncede bayilir hatta sok gecirip cinsellikten falan bile sogur yani. Turk erkegi bu tarz atraksiyonlara aliskin degil bir kere o kadar derin kadin anatomisi bilgisi bile yok cogunun. Yani sonradan adam ariza yaratacksa abla guzel alternatif bencede.
:))) arıza yaratmaz ama duygusal anlamda kıyamam ya ona :)) tşk ederim anladığınız için beni

Hastane seçimi buna göre yapılmaz ki ya.
Ne yani sırf yanınıza birini alıyorlar diye kafanıza göre gidip belki b.ktan bi yerde mi doğuracaksınız?
Bu keyif düşkünlüğü değil bu başka bir şey.
B*tan bi yer olmaz zaten gayet modern çaşdaş bir hastane olur olsa olsa ancak. Devletten iyidir en azından :KK66: Ayrıca okadar cahil değiliz sonuçta bi çok yer var araştırıcam heralde

nerden bılıon herseyın sıradan planlanan gıbı olacagını ben gebelıgın basından berı normal doguracaktım 37. haftada catı muayenesınde dr bebek strese gırmiş acıl almam lazım dedı çataldan ındım amelıyat masasına cıktım hiçbişey belli olmuyor şimdiden plan yapma bence heves kırmıs gıbı oldum ama bıoyle keyfını cıkar gebelıgın
Her sözümde zaten rabbim nasip ederse demişim diyorumda herkesin gönlüne göre versin Allah

Ebeden banane :))))

Ebe deyip geçme doğum anında en çok yardımı onlardan göreceksin. Ablandan değil. Daha önce doğum yapması sana da destek olabileceği anlamına gelmez zaten.

Bugün bana kontrolde nst bağlamaya ebe geldi sevdim kadını.
Ben sancı çekerken kimseyi istemem valla. Ne eşimi ne anamı ne ablamı.
Gönlünden geçen neyse o olsun.

Benım esım zekai tahide anestezici orda kesınlıkle almıyorlar ama bıldıgım özeş hastane var ben orda yaptım hrs dıye bı yer ozel kımı ıstersen alırlar

Merhaba özel hastanelerin bazılarında olabilir ama devlette sanmıyorum.
Ama bence tek başınıza olsanız daha iyi yine de siz bilirsiniz.

Özelde doğuma istediğiniz kişi ile girebiliyorsunuz benimde eşim dayanamam bayılırım dedi annem girecek yada eşimin ananesi emekli ebe ;) yardımcı olucam cok kolay olacak dedi

Ablaniz dogum yapmis birimi acaba merak ettim ablam devlet hastanesinde dogum yapti ozaamn yakin arkadasimizda hastanede yemekci olarak calisiyordu bende bekardim ustume bi doktor onlugu giyip kafama bone taktim kimse beni hasta yakini sanmadi sanci odasinda yanindaydim ama cok etkilendim en son gordugumde bebegin basi geliyordu fenalik gecirip ciktim ;) ablaniz etkilenmesin sonra

Ebe deyip geçme doğum anında en çok yardımı onlardan göreceksin. Ablandan değil. Daha önce doğum yapması sana da destek olabileceği anlamına gelmez zaten.

Bugün bana kontrolde nst bağlamaya ebe geldi sevdim kadını.
Ben sancı çekerken kimseyi istemem valla. Ne eşimi ne anamı ne ablamı.
Gönlünden geçen neyse o olsun.
Herkesin kendi kararı biliyorım hemşirelerde iiyidir daha önce kürtaj oldum 2 kez baya desteklediler ama böyle bir fırsat varsa değerlendiricemm tabi ki

Ablaniz dogum yapmis birimi acaba merak ettim ablam devlet hastanesinde dogum yapti ozaamn yakin arkadasimizda hastanede yemekci olarak calisiyordu bende bekardim ustume bi doktor onlugu giyip kafama bone taktim kimse beni hasta yakini sanmadi sanci odasinda yanindaydim ama cok etkilendim en son gordugumde bebegin basi geliyordu fenalik gecirip ciktim :KK66: ablaniz etkilenmesin sonra
2 kere doğum yaptı etkilenmez veya bana bakar oraya bakmasın yani etkilenmez ;)

daha önce doğum yapmadınız sanıyorum ona göre cevap vericem.
doğumda insan sadece doktorunu istiyor. o an en çok ona güveniyor. zaten doğal şartlar altında kimsenin olmaması daha mantıklı. birisi olursa ister istemez panik yaptırır. benim annem ve eşim çaresiz gözlerle baktıkça sinir olmuştum :D
doğuma da tek geçtim zaten. inan daha iyi oldu.

daha önce doğum yapmadınız sanıyorum ona göre cevap vericem.
doğumda insan sadece doktorunu istiyor. o an en çok ona güveniyor. zaten doğal şartlar altında kimsenin olmaması daha mantıklı. birisi olursa ister istemez panik yaptırır. benim annem ve eşim çaresiz gözlerle baktıkça sinir olmuştum :KK70:
doğuma da tek geçtim zaten. inan daha iyi oldu.
Ablam bu konduda inan tecrübeli ve cesaret doludur bana destek olucağındam eminim hemşirelerle birlikte ne güzel işte yalnızlıktan duvarları izlemektense iyidir eminim

Ablam bu konduda inan tecrübeli ve cesaret doludur bana destek olucağındam eminim hemşirelerle birlikte ne güzel işte yalnızlıktan duvarları izlemektense iyidir eminim

haha kız ne duvar izlemesi :D ıkınma derdinde olacaksın gözün ne duvar görür ne bşka bişey .. :D tabi sancı odasında elini tutmak gerekiyor birinin.

Back
X