- 5 Temmuz 2015
- 514
- 205
- 53
Ebeden banane :))))ee zaten ebeler hemşireler vs olup sizi sakinleştirmeye çalışıyor bence kabul etmezler gibi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebeden banane :))))ee zaten ebeler hemşireler vs olup sizi sakinleştirmeye çalışıyor bence kabul etmezler gibi geliyor
:))) arıza yaratmaz ama duygusal anlamda kıyamam ya ona :)) tşk ederim anladığınız için beniablasi dogum yapmis ne oldugunu anlayabilir ne hissettigini falan tavsiye verebilir ama genel ortalam bir turk erkegi bon bon bakar kan goruncede bayilir hatta sok gecirip cinsellikten falan bile sogur yani. Turk erkegi bu tarz atraksiyonlara aliskin degil bir kere o kadar derin kadin anatomisi bilgisi bile yok cogunun. Yani sonradan adam ariza yaratacksa abla guzel alternatif bencede.
Şansınıza belkide :/epdiural sezeryan oldum, çok korktum,çok zordu, bir ameliyathanede güçlü metanetli eşimi istemiştim, annemi istemezdim, kesin ağlardı...ama izin vermediler hem de özelde
B*tan bi yer olmaz zaten gayet modern çaşdaş bir hastane olur olsa olsa ancak. Devletten iyidir en azındanHastane seçimi buna göre yapılmaz ki ya.
Ne yani sırf yanınıza birini alıyorlar diye kafanıza göre gidip belki b.ktan bi yerde mi doğuracaksınız?
Bu keyif düşkünlüğü değil bu başka bir şey.
Ayrıca okadar cahil değiliz sonuçta bi çok yer var araştırıcam heraldeB*tan bi yer olmaz zaten gayet modern çaşdaş bir hastane olur olsa olsa ancak. Devletten iyidir en azından![]()
Her sözümde zaten rabbim nasip ederse demişim diyorumda herkesin gönlüne göre versin Allahnerden bılıon herseyın sıradan planlanan gıbı olacagını ben gebelıgın basından berı normal doguracaktım 37. haftada catı muayenesınde dr bebek strese gırmiş acıl almam lazım dedı çataldan ındım amelıyat masasına cıktım hiçbişey belli olmuyor şimdiden plan yapma bence heves kırmıs gıbı oldum ama bıoyle keyfını cıkar gebelıgın
Ebeden banane :))))
Herkesin kendi kararı biliyorım hemşirelerde iiyidir daha önce kürtaj oldum 2 kez baya desteklediler ama böyle bir fırsat varsa değerlendiricemm tabi kiEbe deyip geçme doğum anında en çok yardımı onlardan göreceksin. Ablandan değil. Daha önce doğum yapması sana da destek olabileceği anlamına gelmez zaten.
Bugün bana kontrolde nst bağlamaya ebe geldi sevdim kadını.
Ben sancı çekerken kimseyi istemem valla. Ne eşimi ne anamı ne ablamı.
Gönlünden geçen neyse o olsun.
2 kere doğum yaptı etkilenmez veya bana bakar oraya bakmasın yani etkilenmezAblaniz dogum yapmis birimi acaba merak ettim ablam devlet hastanesinde dogum yapti ozaamn yakin arkadasimizda hastanede yemekci olarak calisiyordu bende bekardim ustume bi doktor onlugu giyip kafama bone taktim kimse beni hasta yakini sanmadi sanci odasinda yanindaydim ama cok etkilendim en son gordugumde bebegin basi geliyordu fenalik gecirip ciktimablaniz etkilenmesin sonra
Ne güzeek nerede yaşıyosnuz pekiÖzelde doğuma istediğiniz kişi ile girebiliyorsunuz benimde eşim dayanamam bayılırım dedi annem girecek yada eşimin ananesi emekli ebeyardımcı olucam cok kolay olacak dedi
Ablam bu konduda inan tecrübeli ve cesaret doludur bana destek olucağındam eminim hemşirelerle birlikte ne güzel işte yalnızlıktan duvarları izlemektense iyidir eminimdaha önce doğum yapmadınız sanıyorum ona göre cevap vericem.
doğumda insan sadece doktorunu istiyor. o an en çok ona güveniyor. zaten doğal şartlar altında kimsenin olmaması daha mantıklı. birisi olursa ister istemez panik yaptırır. benim annem ve eşim çaresiz gözlerle baktıkça sinir olmuştum
doğuma da tek geçtim zaten. inan daha iyi oldu.
Ablam bu konduda inan tecrübeli ve cesaret doludur bana destek olucağındam eminim hemşirelerle birlikte ne güzel işte yalnızlıktan duvarları izlemektense iyidir eminim
Haahha normalde öyle eevette belki sezeryan olucamhaha kız ne duvar izlemesiıkınma derdinde olacaksın gözün ne duvar görür ne bşka bişey ..
tabi sancı odasında elini tutmak gerekiyor birinin.
Haahha normalde öyle eevette belki sezeryan olucam![]()