- 5 Temmuz 2015
- 514
- 205
- 53
Sağolhayırlısı inş. Sağlıkla kucağına al inş.
Sağolun inş cümlesihayırlısı inş. Sağlıkla kucağına al inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolhayırlısı inş. Sağlıkla kucağına al inş.
Sağolun inş cümlesihayırlısı inş. Sağlıkla kucağına al inş.
Gebzede yaşıyorum tatlımNe güzeek nerede yaşıyosnuz peki
Sincan Koru hastanesinde yapacak arkadaşım kiminle kalmak istersen getirebilirsin demişler.Merhabalar Ankarada yaşıyorum dediğim gibi nasip ederse rabbimdoğumuma yalnız girmek istemiyorum böyle bbir hastane dktor varsa lütfen yaşayanlardan tavsiyeler bekliyorum teşekkürler şimdiden
![]()
Tşk ederim güzell :)Sincan Koru hastanesinde yapacak arkadaşım kiminle kalmak istersen getirebilirsin demişler.
Hayırlısı olsun inş hakkımızdaher yerde izin verilmiyor. hastaneye bağlı, ama önce kendi maddi durumunuz ve iyi bir doktor bulma amacıyla yola çıkarsanız hastaneye de ona göre karar verirsiniz. ablama göre hastane arıyorum demek biraz saçma gelebilir doktora. üstelik doğum şeklinizin ne olacağını bilemezsiniz. genel anestezi almak zorunda kalabilirsiniz, o zaman kimseyi almazlar doğal olarak.
Benim kararım.... olsun beklemek daha kolay onu mahrum ettiğimi nerden biliyosunuz ki bukadar emin konuşabiiliyosunuzeşiniz ameliyatanızı canlı canlı görmüyorki? sizinle ilgileniyor konuşuyor falan.ayrıca onu bu duygudan nasıl mahrum edersiniz. ablam diye tutturmanızda bana çook garip geldi.tabi birazda çocukça buldum açıkçası.
bu arada özel hastaneler eşiniz girebilir diyor ama aileden birinin girdiğini daha hiç görmedim.zaten ne gerek var yani.
2 kişide alıyorlarsa iyimiş gerçekten tşk ediyorumBence kimin yaninda rahat edeceksen o geelsin yanina. Ama iyi bir hastene genede secmelisin aslinda belli olmuyor her doktor ayri iste. Hastaneleri genellememek lazim umarim diledigin gibi olur. Benim dogumda esim ve annem vardi. Dogum baslamadan önce teyzem geldi beni gördü dogumhanede dogum baslamadan gitdi. Bende ablamin cok gelmesini istemistim ama kendisinin bebegi daha 3 haftalikdi ondan gelemedi.
2 kişide alıyorlarsa iyimiş gerçekten tşk ediyorum
Cnm bi aksilik olmazsa zaten sezeryan istiyorum .Ben yanımda biri varken doğuramam ıkınamam sankiözelde izin verirler ama,eşim yerine ablamı istiyorum dersin gittiğiniz hastane doktor var mı?
Spinal diyorum istiyorum :)sezeryan epdural mi olacak ? spinal mi bence once buna karar vermelısın ??? eğer genel anestezı ıse yanında refakçi kalır doğuma gırsede bı anlamı olmaz...
Cnm bi aksilik olmazsa zaten sezeryan istiyorum .
Duvarlara bakmak istemiyorum canım çabul geçsin istiyorum hem foto falanda çeker gerçi hemşirwlerde çekiyo ama ablam enazından bilinçli 2 doğum yaptı destek işte cesaret daha önce kürtaj dşnda hiç ameliyat olmadmNormal doğumda yanımda olsun isteyenler varda, sezaryende isteme nedeniniz ne acaba?Görmüyorsunuz zaten o yüzden soruyorum size destek olacak bi durum yok,çocuk için mi istiyorsunux
Duvarlara bakmak istemiyorum canım çabul geçsin istiyorum hem foto falanda çeker gerçi hemşirwlerde çekiyo ama ablam enazından bilinçli 2 doğum yaptı destek işte cesaret daha önce kürtaj dşnda hiç ameliyat olmadm
Tşk ederimm :))) ne güzelÖzel hastaneler izin veriyor ama bu doktoruylada alakalı, ilk bebeğimi diyarbakır genesis pınar hanımda dünyaya getirmiştim ozaman yanımda görümcem vardı girmek istediğinde doktorum karşı çıkmıştı..ben iş ahlakı gereği buna izin vermiyorum demişti .
Şuan ankara memorial a gidiyorum doktorum gayet rahat ve izin veriyor:)