Doğuma Hazırlık Doğumda yanınızda kimin kalmasını istersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nego

Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
84.676
355.180
898
Selam doğumunuzda yanınızda kimin olmasını,doğumdan sonra kimin kalmasını istersiniz?
Eminim bir çoğunuzun düşündüğü bir konu özellikle gurbette olunca ilk ben söyliyeyim tabi ki annemin kalmsını isterim ikinci sırada ablalarımdan biri geliyor.

Selam doğumunuzda yanınızda kimin olmasını,doğumdan sonra kimin kalmasını istersiniz?
Eminim bir çoğunuzun düşündüğü bir konu özellikle gurbette olunca ilk ben söyliyeyim tabi ki annemin kalmsını isterim ikinci sırada ablalarımdan biri geliyor.

ben geldimmmm
bende annemin kalmasının istiyorum birde çok yakın bi arkadaşım var burda onun kalmasını istiyorum o doğum yaptığındada ben kalmıştım yanında boshayallersmile

Hoşgeldin canım,en iyisi insanın kendi annesi ağlarsa anamız ağlıyor yani.

en iyisi annenizin kalması.benim kayınvalidemde geldi,bebeiğm 20 günlük olunca annemlerle annemelere gittik,kayınvalidemde kendi evine.bebeğim 2,5 aylık oluncada evimize geldik,kendim ilgileniyorum artık.

doğuma da dayanabileceğini bilsem annemle girmek isterim ama dayanamaz canımcım. doğumda eşimin elini tutmak istiyorum,doğum sonrası tabi ki annecim:))

mafoldumben Gurbette oldugum için annem gelemiycem rahatsız oldugu için yolculuk yapamaz :((

ablam gelmesini istiyorum bakalm gelicekmi gelmiycem falan diyor :((

Ben ne yapıcam burda diyorum anneme görmce elt,ler var diyo :(((

onları istemiyorum bennn :((((((((( ınsanın kendı aıles gibisi yokkkkkmafoldumben

Evet kızlar bende gurbetteyim burda tanıdığım iyi insanlar var bana yardımcı olurlar ama annemi kesinlikle sitiyorum Rabbim nasipe der inşaallah kayınvaldem tek yolculuk yapamaz kayınpederimle gelir ama ben kayınpederimin gitmesini istiycem çünkü annem varken onun kalması uygun olmaz yani beni şimdiden bir savaş bekliyor,hem kayınvaldem 7 çocuk doğurmuş ama bebek yıkayamıyor ne komik değil mi? Annem babamdan dolayı belki gelemez çünkü babam tek kalamaz ablalarımdan biri sadece memlekette o da hamile benim doğumda bebeği 4 aylık olacak babama nasıl bakacak bilemem ama ben idare ederim dedi sağolsun,anacım gelemezse iki ablam daha var onlara söyledim onlardan biri gelicek inşaallah.

doğuma da dayanabileceğini bilsem annemle girmek isterim ama dayanamaz canımcım. doğumda eşimin elini tutmak istiyorum,doğum sonrası tabi ki annecim:))

Bende eşimin doğuma girmesini isterdim görüsn çektiğim acıyı:)

mafoldumben Gurbette oldugum için annem gelemiycem rahatsız oldugu için yolculuk yapamaz :((

ablam gelmesini istiyorum bakalm gelicekmi gelmiycem falan diyor :((

Ben ne yapıcam burda diyorum anneme görmce elt,ler var diyo :(((

onları istemiyorum bennn :((((((((( ınsanın kendı aıles gibisi yokkkkkmafoldumben

Canım ya anlıyorum seni insan kendi ailesinin yanında rahat ediyor kaynana naz edemezsin bir yerin ağrısa kapris sanırlar,eşinin ailesiyle aynı şehirdemisin?

en iyisi annenizin kalması.benim kayınvalidemde geldi,bebeiğm 20 günlük olunca annemlerle annemelere gittik,kayınvalidemde kendi evine.bebeğim 2,5 aylık oluncada evimize geldik,kendim ilgileniyorum artık.

Canım evinde neden durmadın?Kayınvaldemde annemlere buraya mı gelecek doğumda diyormuş aklına kim ne sokuyorsa ben karnım burnumda 12 saatlik yolu nasıl gideceksem gelmek istemiyorsa gelmesin işime gelir güya doya doya torun sevecek derdi o e eşim ne olacak ben gidince?

yarın doğumum var şuan annem yanımda keşke sadece annem olsa ama malesef ev kalablık olucak

yarın doğumum var şuan annem yanımda keşke sadece annem olsa ama malesef ev kalablık olucak

Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,neden kalabalık olacak benim kide öyle olur kesin benim sinirler buna nasıl dayanacak bilmem.

amin inşllah
kaynanalar felan geliyor ben de gurbetteyim herkesten uzağım o yüzden geliyorlar

Anlıyorum canım ya insanlar anlayışlı değil işte yeni doğum yapan kadın sakinlik ister ama hayırlısı artık inşaallah herşey güzel geçer.

refakatci olayi yok hastanede ama doguma esim girecek kismetse...
annemde dogumdan sonra yanimda kalacak...40i cikana kadar diyorum ben ama annem kalamam o kadar,az sen toparlan giderim diyor :1no2:
herkesin gönlünden gecen olsun insallah sekerler,hayirli dogumlar

bende doğumumda eşimin girmesini isterdim yanımdada annemin kalmasını isterim ama malesef her iki ailedede ilk torun olacağından bunun mümkünü yok

BENDE GELDİMMM
elbette annemi isterim bende,ama bilirsiniı yörelerin adetleri kendine göre farklılık gösterir,bizim o taraflarda genelde kayınvalide olur,yengemden hatırlıyorum,bizimleydi,annesgilde geldi ama sık sık değişl tabi.
ya ne kadar iyi olsada insan kayınvalidesi kayın pederinin yanında anneciği giib rahat edebilir mi yaaa...DOĞUM NERDE OLUR kendi evimde mi yoksa memlekette mi yaparım bilmiyorum ama EMİN OLUN çok uğraşacammm...KESSİNLİKLE ANNEM OLMALI YANIMDA İNŞAALALH

doğumda eşim yanımda olsun istiyorum elimi tutsun destek olsun o destek olunca herşey çok daha kolaylaşıyo ama olmam ayanında diyo dayanamam hastanenin bahçesinde beklerim ben diyo akannehir
diyorum ben çyle sancılanırken sen dışardamı durcan ne yapayım sen öle ağrı çekerken ben dayanamamki vallahi doktorları döverim niye hala bekletiyosunuz bişey yapmıyosunuz diye ohaoldumsmile sanırım haklı döver valla stresen :D

ve tabiki annemi isterim. annem olmalı yanımda uzakta oturuyo ve ablamın oğluna baktığı için sanırım yanımda çok kalamazda o yüzden kalabildiği kadar annem sonrasında da görümcemi yanımda istiyorum kayınvalidem uzakta kalsın mümkünse sempatiksalakcinni

Allah analarımıza sağlık versin..anneme dedim kendine iyi bak bana da bebeğe de sen bakacaksın..doğuma annem ablam ve kayınvalidem gelecek..kayınvalidemin yanına bonus kayınpederim de gelir.eşime gelmesin dedim kayınpedrim...yani o kadar bayanın yanında işi ne di mi?

Back
X