doğumdan ne kadar süre sonra adet görmeye başladınız?

alberfuper

brf
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
70
14
13
38
meraba kızlar, üç ay oldu ben doğum yapalı bebeğimi de emziriyorum. Emzirdiğin süre boyunca adet görmezsin diyenler var. Doğru mu? Sizler doğumdan ne kadar süre sonra adet görmeye başladınız?

Mrblar yeni katıldım bu siteye Ilk bebeğimde emziriyorum 11ay adet olmadım şimdi 10 ay adet olmadım doktora gitmelimiyim

meraba kızlar, üç ay oldu ben doğum yapalı bebeğimi de emziriyorum. Emzirdiğin süre boyunca adet görmezsin diyenler var. Doğru mu? Sizler doğumdan ne kadar süre sonra adet görmeye başladınız?
alakası yok ben 3. Ayda adet gördüm 19 ay emzirdiğini o bünye den bünyeye değişen bir durum

Sadece anne sütü veriyorum ama bu ay adet gördüm yani dogumdan 4 ay snra normaldir bu durum

bende oğlumu sadece anne sütü ile besledim ve doğumdan sonra 8.ayımda adet görmeye başladım. bunlar normal kişiden kişiye hormanal dengelere göre değişir. ama hasta olmuyorum gebe kalmam düşüncesinde olmayın.

oğlum bir hafta sonra on aylık olacak sadece bir kere adet oldum büyük oğlumda 7. ayda olmuştu

ben erken doğumla kızımı kaybettiğimde de oğlumu kucağıma aldığımda da daha kırkım çıkmadan adet görmeye başladım

ben erken doğumla kızımı kaybettiğimde de oğlumu kucağıma aldığımda da daha kırkım çıkmadan adet görmeye başladım

merhaba sıze bı sorum olacak bende 2 ay oldu 6 aylık ölü doğum yaptım lohusalıktan bu yana 21gun gectı hala adet olmadım benım 40 gun kanama oldu ama o 40 gun lohusalık olarak kabul edılmıyor mu yanı adet kanaması olmuyo dıye duydum hep sız 40 ınız cıkmadn nasıl farkettınız adet kanı olduğunu

acaba benmi çok erken gördüm ya kırkım cıktıktan 25 gün sonra oldum bende yeni doğum yaptım

Ilk 20 gun kanama oldu sonra bir hafta olmadi ve tekrar kanama basladi bende telaslandim doktora gittim.normale dönmüssun adet goruyosun dedi.
Ilk dogum normaldi ikincisi sezeryandi her ikisinde de ayni sekilde kirkimin icinde adet basladi normal rutininde devam etti.emzirdigim halde adet olmamazligim olmadi

anladım teşekkür ederım benımde bır ıkı olmadığı oldu ama sonra cok az cok az oldu 40 gunu tamamladım adet deıldı o zaman cunku adet kanaması cok olurdu. tekrar saolun rabbım çocuklarınızı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın

7 ayligiz hala olmadim haliba unuttum regl olmak nasil birsydi himmm simdi hatirladim agrili ve berbattiiii

arkadaşlar merhaba,
erken doğum yapıp da bebegını kaybeden arkadaşlara bı sorum olacak. bende 2 ayı gectı ölü doğum yaptım doktor bana sut gelmemesı ıcın bı hap verdı sanırım adı dostınex dı. bu haptan mıdır bılmıyorum daha adet olamadım benım gıbı bu haptan ıcıp de adet olan yada olmayan arkadaşlar ne kadar sure sonra adet oldunuz cevaplarınız ıcın sımdıden teşekkür ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…