Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar 2ay once dogum yaptim .vedaha adet olmadim.hamile kalabilirmiyim?cok korkuyorum ya hamile kalirsam diye.bir kere korunmadan birlikte olduk ve ben coj korkuyorum.sut korurmus ilk 3 ay.sizce dogrumu?yardimci olursaniz sevinirim
canim yaa.kadn olmak nasil zor bisey(((benim bebegim 2ay cok agladi simdi biraz rahatladik ama yinede oyle sakin bebek deyil.cok yoruluyorum.simdi hamule kalirsam biterim ben(((biran once adet olsamda rahatlasam))ultrasonda belli olurmuki hamile olsak?Ya resmen benim durumu benim korkumu yazmissin bende haziran da dogum yaptim psikolojim tam bozuk bu konuda hala korunmayada başlamadım. Doktora danisicam gitmisken ultrasonada gircem şüpheliyimde
Hmm canım güzel soru belli olur heralde ya.yani benim için en azindan korktuktan sonra eşim cekildigi halde yinede ilişkiye girmedim ara verdim doktora gidene kadar korunana kadar da girmicem doktora gittiğimde ultrasona girsem sonuçta on beş yirmi gün geçmiş belli olur bişey varsa eğer. Anlatabildim umarım off sinir oldum ya ne zor sey gerçekten.canim yaa.kadn olmak nasil zor bisey(((benim bebegim 2ay cok agladi simdi biraz rahatladik ama yinede oyle sakin bebek deyil.cok yoruluyorum.simdi hamule kalirsam biterim ben(((biran once adet olsamda rahatlasam))ultrasonda belli olurmuki hamile olsak?
Oy oy benim tam 22 ay oldu hala adet olmadimarkadaslar 2ay once dogum yaptim .vedaha adet olmadim.hamile kalabilirmiyim?cok korkuyorum ya hamile kalirsam diye.bir kere korunmadan birlikte olduk ve ben coj korkuyorum.sut korurmus ilk 3 ay.sizce dogrumu?yardimci olursaniz sevinirim
canim eminmisin bebege zarari olmazmi?ben yinede doktoruma sorucam.vakitte bulamiyorum ki gidip bi muayine oluyum.Arkadaslar bu arada garantiye almak istiyorsaniz sadece emziren anneler icin kullanilan d.kontrol hapi var dr umunda onayini aldim tavsiye edebikirim cerazette
daha vakit bulamadim doktora gidip sorayim nasil koruna bilurim diye.cunku emziriyorum kizimi.simdilik prezervatifle korunuyoruz.Hmm canım güzel soru belli olur heralde ya.yani benim için en azindan korktuktan sonra eşim cekildigi halde yinede ilişkiye girmedim ara verdim doktora gidene kadar korunana kadar da girmicem doktora gittiğimde ultrasona girsem sonuçta on beş yirmi gün geçmiş belli olur bişey varsa eğer. Anlatabildim umarım off sinir oldum ya ne zor sey gerçekten.
Sen bu arada korunma yöntemi olarak napıyosun yada ne yapacaksın?
Ben hem emziriyorum hem mama işte bakalım ona göre ne vericek bana bnde hapa karar verdimArkadaslar bu arada garantiye almak istiyorsaniz sadece emziren anneler icin kullanilan d.kontrol hapi var dr umunda onayini aldim tavsiye edebikirim cerazette
spiral taktirmakdan korkuyorum.cok canin yandimi?takildiktan sonra aci veriyormu?tabiki kalınabilir canım doğumdan 3 ay sonra spiral taktırdım ben garantiye aldım yani kendimi :)
adet olmuyorumki bitiminde taksinlar))))belkide artik cok gec hamileyimdir))))yok canım acımadı benim sadece hafif bir sızı hissettim o kadar adertin bitiminde takıyorlar o zaman acımıyo rahim ağzı açık olduğu için sonrasındada hiçbbir şekilde acı ağrı vs. hissetmedim ilişki sırasındada hissedilmiyor merak etme.
illa adet olmana gerek yok canım öylede takıyolar test yapsana bi neyi bekliyosun acaba diyeceğine çoktan test yapmıştım benben
adet olmuyorumki bitiminde taksinlar))))belkide artik cok gec hamileyimdir))))