dogumdan sonra adet olmadan hamile kalmak mumkunmu?

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
33
Azerbaycan
arkadaslar 2ay once dogum yaptim .vedaha adet olmadim.hamile kalabilirmiyim?cok korkuyorum ya hamile kalirsam diye.bir kere korunmadan birlikte olduk ve ben coj korkuyorum.sut korurmus ilk 3 ay.sizce dogrumu?yardimci olursaniz sevinirim

Sut korur diye kendini tehlikeye atma.Hatta logusalik sonrasında olan ilk iliski de hamile kalınma ihtimali yuksek . Tabi illa olacaksın diye de bir sey yok . Sen yine de garantiye al kendini .

arkadaslar 2ay once dogum yaptim .vedaha adet olmadim.hamile kalabilirmiyim?cok korkuyorum ya hamile kalirsam diye.bir kere korunmadan birlikte olduk ve ben coj korkuyorum.sut korurmus ilk 3 ay.sizce dogrumu?yardimci olursaniz sevinirim

Ya resmen benim durumu benim korkumu yazmissin bende haziran da dogum yaptim psikolojim tam bozuk bu konuda hala korunmayada başlamadım. Doktora danisicam gitmisken ultrasonada gircem şüpheliyimde

Ya resmen benim durumu benim korkumu yazmissin bende haziran da dogum yaptim psikolojim tam bozuk bu konuda hala korunmayada başlamadım. Doktora danisicam gitmisken ultrasonada gircem şüpheliyimde
canim yaa.kadn olmak nasil zor bisey(((benim bebegim 2ay cok agladi simdi biraz rahatladik ama yinede oyle sakin bebek deyil.cok yoruluyorum.simdi hamule kalirsam biterim ben(((biran once adet olsamda rahatlasam))ultrasonda belli olurmuki hamile olsak?

canim yaa.kadn olmak nasil zor bisey(((benim bebegim 2ay cok agladi simdi biraz rahatladik ama yinede oyle sakin bebek deyil.cok yoruluyorum.simdi hamule kalirsam biterim ben(((biran once adet olsamda rahatlasam))ultrasonda belli olurmuki hamile olsak?
Hmm canım güzel soru belli olur heralde ya.yani benim için en azindan korktuktan sonra eşim cekildigi halde yinede ilişkiye girmedim ara verdim doktora gidene kadar korunana kadar da girmicem doktora gittiğimde ultrasona girsem sonuçta on beş yirmi gün geçmiş belli olur bişey varsa eğer. Anlatabildim umarım off sinir oldum ya ne zor sey gerçekten.
Sen bu arada korunma yöntemi olarak napıyosun yada ne yapacaksın?

Tabiki kalinir sut sadece bebegi hastalıklardan korur antikor niyetine :KK53:
Valla bebis 4.5 aylik bidaha sevismeyi dusunmuyom okadar diyeyim

doktora kontrole gittiğimde tel.konuşmasına şahit oldum.kadın 3ay önce doğum yapmış şimdi hamileymiş kürtaj için gün istiyordu doktordan.

Oy oy benim tam 22 ay oldu hala adet olmadim
Sadece iki aydir cok az lekelenmem var
bu arada gebe kalabilirsin tabi cok diklat etmelisiniz

Arkadaslar bu arada garantiye almak istiyorsaniz sadece emziren anneler icin kullanilan d.kontrol hapi var dr umunda onayini aldim tavsiye edebikirim cerazette

Hmm canım güzel soru belli olur heralde ya.yani benim için en azindan korktuktan sonra eşim cekildigi halde yinede ilişkiye girmedim ara verdim doktora gidene kadar korunana kadar da girmicem doktora gittiğimde ultrasona girsem sonuçta on beş yirmi gün geçmiş belli olur bişey varsa eğer. Anlatabildim umarım off sinir oldum ya ne zor sey gerçekten.
Sen bu arada korunma yöntemi olarak napıyosun yada ne yapacaksın?
daha vakit bulamadim doktora gidip sorayim nasil koruna bilurim diye.cunku emziriyorum kizimi.simdilik prezervatifle korunuyoruz.

benim anlamadığım neden hep kadınlar korunmak zorunda ben hiç korunmadım hep eşim korundu ilk çocuğum 4 yaşını doldurdu şimdide 2. istiyoruz korunmayı bıraktık bence sıra eşleriniz de birazda onlar dikkat etsin cnmm

tabiki kalınabilir canım doğumdan 3 ay sonra spiral taktırdım ben garantiye aldım yani kendimi :)

yok canım acımadı benim sadece hafif bir sızı hissettim o kadar adertin bitiminde takıyorlar o zaman acımıyo rahim ağzı açık olduğu için sonrasındada hiçbbir şekilde acı ağrı vs. hissetmedim ilişki sırasındada hissedilmiyor merak etme.

ben
yok canım acımadı benim sadece hafif bir sızı hissettim o kadar adertin bitiminde takıyorlar o zaman acımıyo rahim ağzı açık olduğu için sonrasındada hiçbbir şekilde acı ağrı vs. hissetmedim ilişki sırasındada hissedilmiyor merak etme.
adet olmuyorumki bitiminde taksinlar))))belkide artik cok gec hamileyimdir))))

Back
X