• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumdan sonra ailesi baska sehirde olupta ailesinin yanina giden varmi ?

CmreKck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
410
278
103
Hanimlar,
Ailem bize 5 saatlik uzaklikta kaynanamgille ayni sehirdeyiz ama kvdem fazla beni umursamaz, umursadigi zamanda esimden cekindiginden umursamis gibi yapar. Dogumdan sonra annem bana bakmaya gelicek 1-2 hafta ama fazla kalamicak, bende annemle gitmek istiyorum 1-2 hafta onlarin yaninda kalmak icin. Tabi bu durumda kv kocami doldurcak cok iyi biliyorum, kocamin kabul etmeme ihtimali cok yuksek.

Benimle ayni durumu yasamis olan varmi ?

Nasil bi strateji izlemeliyim ?

Ben haziranda doğum yaptım canim mayısta ailemin yanına gittim doğumu da orada yaparak ağustos sonuna kadar kaldim 2 hafta nedir ki Bi sorun çıkmaz insallah

Ben haziranda doğum yaptım canim mayısta ailemin yanına gittim doğumu da orada yaparak ağustos sonuna kadar kaldim 2 hafta nedir ki Bi sorun çıkmaz insallah

Ne guzel ya ben iki uc ay mumkun degil. Tecrubelisin madem bi sorum olcak, 15 gunluk bebisle gidebilirmiyim acaba 5 saatlik yola ?

Ne guzel ya ben iki uc ay mumkun degil. Tecrubelisin madem bi sorum olcak, 15 gunluk bebisle gidebilirmiyim acaba 5 saatlik yola ?
Bence gidilir bi sıkıntı olmaz zaten emzirdikten sonra yenidoğan bi bebek rahat 3 saat uyur canim ama kendi özel arabanızla mi görüceksiniz otobüsle gideceksen toplu taşıma olduğundan 2 kere düşün derim ama yine de dr danisin

Back
X