Doğumdan sonra bozulan evlilik:(

Bilirsiniz, bilmediğiniz adamdan nası çocuk yapacaksınız ?
Bilmiyorum derken neden dogumdN sonra böyle oldu onu bilmiyorum. Evet fazls kirilgan hassas oldum dogru belkide cok ilgi brkledim cok bunalttim esimi ama oda iki gun idare edemezmiydi.. Ustelik cogu zsman tartistigmizda ” artik alttan almicam artik bende sen haksizdken alttan almaya bunaldim ” gibi cumleler kurar oldu ustunr inatlasiyo bazi konularda. Bi bikmislik var soguk vucut Dili, sevgi desen zaten fazla göstermiyor vs.. 3gundur anne evimde kaliyorum isten izinli kendisi, evi buyuk istedigi gibi temizleyip duzenlemek istedi kenfi istedigi gibi. Bende bebekle annemde dinlendim bakalim…

Elif eski konularından da az çok hatırlıyorum sen çok annecisin . Eşinin ailesine karşı da çok diksin bunların sizin evliliğinizi etkileyen tarafları var mı peki yoksa tamamen kişisel mi tartısma sebebleriniz

Haklisiniz o konulari cok sukur geride biraktik.. cocuk olduktan sonra zamanla onlarla idare edicek seviyedeyiz biraz daha alttan almaya calisiyorum ve zaten ic ice degilim onlarla. O konular gundemde degil tartismalarimiz kisisel kucuk sebeplrrfen cikiyo ama Evet brlki etki etmistir eskiden kalma. Bende o konular yuzunden cok mutsuz oldum vunku hakkim cok yendi ve esim sessiz kaldi.
Esimde belki depresyonda veya sebgimiz azaldi

Birbirinize alan ve vakit tanıyın . Oturun birikmişlikler varsa konuşun çözün tatlıya bağlayın kırgın kalmayın

Doğumdan sonra çoğu evlilik böyle oluyor. Canını sıkma. Bebek büyüdükçe biraz daha her şey yoluna giriyor. İkiniz de yorgun oluyorsunuz. İkiniz de zitlasiyorsunuz belki de. Çocuk konusunda yardım almanı tavsiye ederim. Annelerden Ya da yakın kardeşlerden. Emin ol o kadsr iyi geliyor ki insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…