Eşiniz sizi fit ve bakımlı olduğunuz için mi seviyordu, neden sürekli kendinizde arıyorsunuz hatayı? Hamilelik sürecinde her kadın kilo alıyor, fiziği ve cildi bozuluyor. Bunlar her kadının başına gelen şeyler ama önce kendi kendinizi zorbalamaktan vazgeçmeniz lazım, kadınlar 7/24 sütün gibi olmak zorunda değil. Ben kilo aldım, makyaj yapamıyorum, eşimin bu yüzden ilgisi azaldı psikolojisinden biran önce çıkmanız lazım. Kilo verilir, bakım yapılır ama bozulmuş bir ruh sağlığını onarmak çok zordur.Evet 6 aylik kizim var onu hic birseye degismem. Esimde bende onu herseyden cok seviyoruz.. 2,5 yillik evliyiz ve evliligmizin 2 yilina girerken kizim dogdu. Birbirumizi seviyoruz ama dogumdan sonra birbirimizi resmen kaybettik..
Travmatik bir dogumdan sonra baslarda esim biraz daha moral vermeye calisiyordu ama sanirim onada fazla geldi sonradan.
E yeni roller cocuk uykusuz geceler derken biribirimizi unuttuk. Calisan biriydim bakimliyim yillardir fitdim spora giderdim gittimde doguma kadar ama son 3 ayda cok kilo aldim maleseftoplam 24 kilo aldim ama görenler daha az kilo aldigmi dusunuyordu. Simdi 6 ay sonrasi sadece 11 kilo verdim ve gidiyorum spor salonuna yuruyuslete. Esimle cinselligmiz yok, tartismalar artti Sanki Hic bi degerim yokmus gibi öyle yuzume gözume bakmiyo. Aylardir surekli tartisiyoruz olur olmaz seylere. Kendisinin mazereti yorgunluk…
Makyasuzda elim yuzum duzgun ama haliyle eskisi gibi yetisemiyorum herseye.. Artik bebekte aksamlari uyuyor 19-20 gibi ama bizim pilimiz bitiyor. Kac kere kavga ettigmizde bosanmaui ben Dile getirdim caresizlikten. Esimin aldattigni flnda dusunmuyorum öyle biri degil ama sabri bitti gibi cok alingsnsin herseyi hep yanlis anliyorsun fln diyor hemen agresif oluyor, Normalde Cok sakin sessiz biri..
Alingan oldum dogru ama cok ilgisiziz. Ben bisey demesem bu konuyu acmasam sorun degilmis gibi
Tamam cözum odakli oluyo ama bende artik biriktir biriktir hep olumsuz oluyorum
Bilmiyorum hep böyle olucakmis gibi geliyor.. evliligmiz komple bitmis gibi
Sabrediyorum adim atiyorum aktivitelere vs evin cogu sorumlulugu benim uzerimde, esimde yardimci oluyor. Bebek konusunda kimseden yardim almadim cunku kimsenin bebegimi kendine göre yetistirmesini istemedim herseyede yeterim ama surekli herseyi organize etmekten yoruldum. Bebek dogurdum ya biraz daha ilgi istemek sucmu? Zaten temas, sarilma vs bunlar cok az..
Haklisiniz bilmiyorum belkide sadece genel bir yorgunluktur ama bozulduk ve onun sayesinde kendi degerimi unuttum…Eşiniz sizi fit ve bakımlı olduğunuz için mi seviyordu, neden sürekli kendinizde arıyorsunuz hatayı? Hamilelik sürecinde her kadın kilo alıyor, fiziği ve cildi bozuluyor. Bunlar her kadının başına gelen şeyler ama önce kendi kendinizi zorbalamaktan vazgeçmeniz lazım, kadınlar 7/24 sütün gibi olmak zorunda değil. Ben kilo aldım, makyaj yapamıyorum, eşimin bu yüzden ilgisi azaldı psikolojisinden biran önce çıkmanız lazım. Kilo verilir, bakım yapılır ama bozulmuş bir ruh sağlığını onarmak çok zordur.
Haklisiniz ama ne degisti Evet evdeki hayatimiz öncrliklerimiz ama biebirimize dahada kenetlenme varken uzaklastik.. Cok yalniz hissediyorum kendimi.Sevginin görselliğe indirilebilecek kadar basit bir duygu olduğunu düşünmüyorum. En basiti yaş aldıkça degisiyoruz, bu durumda eşlerin birbirinden vazgeçmesi mi gerekiyor. Lütfen bu durumun sorumlusu olarak kendinize kesmeyin faturayı.
Degil elbette. Bilmiyorum onun kirginligi cok buyuk bende ve zaten öyle kolay kolay sevgisini nprmaldede gösteremwz ama eskiden bu kadar degildiEşin sanki brad pitt sanki jude law. Bırak kendini suçlamayı. Seven erkek her halinle sever. Eşinin seni ilgisiz bırakması üzücü. Bencillik yapıyor.
Ben kac kere dedim sevmoyosan gidiyim safece bebek icin olan evlilik olmasin diye bu sefer geri adim atiyo bazende okadsr cok söyluyorsunki birgin gercekten ben dicem geri dönusu olmicak diye. Bide kirici cumleler kullaniyo sinirlenince eskiden bu kadar ileri gitmiyodu simdi herseyden bikmis gibi hali varayni benim evliligimi anlatmissin. 9 aylik oldu bebegimiz, ne cinsellik var ne birsey, üstelik ayri yatiyoruz. Daha gecen söyledim esime bu böyle giderse sonu bosanma olur diye. Ben saldim artik umrumda degil, bosanma olursa da olacak yani ne yapiyim.
Cok mutsuzum bilmiyorum gercekten :/yaşadığınız şey çok da anormal değil. anormal olan suçu kendinizde arayıp, dış görünüşle ilgili kendinizi ispat etmeye çalışmanız.
bebeğiniz daha çok ufak. eşiniz için de sizin için de çok yeni bir dünya. adapte olamamanız normal. ilk zamanlar gerçekten tahammül azalıyor. hiç yoktan sebeplerle kavga çıkabiliyor. bebekli hayat, değişen hormonlar, fiziksel görünüş vs. sizin için elbette zorlayıcı. ilk bir sene sanırım böyle zor geçiyor. kendinizi suçlamayın.
kimseye iyi görünmek gibi bir borcunuz yok. buna eşiniz de dahil.
Hep sorumluluğun kadına binmesi ile alakalı. Eşiniz sinirlenene kadra az bir işin ucundan tutsun. Sizin sadece fiziginize bakarak mı aşık olmuş. Doğum bu tabi kilo alınır. Kolay da değil tekrar vermek bebekle. Az anlay8şlı olsun. Alt tarafı iki iltifat edip arada çiçek alacak. Cidden bu erkeklere ek bı sinirleniyorum her zamanEvet 6 aylik kizim var onu hic birseye degismem. Esimde bende onu herseyden cok seviyoruz.. 2,5 yillik evliyiz ve evliligmizin 2 yilina girerken kizim dogdu. Birbirumizi seviyoruz ama dogumdan sonra birbirimizi resmen kaybettik..
Travmatik bir dogumdan sonra baslarda esim biraz daha moral vermeye calisiyordu ama sanirim onada fazla geldi sonradan.
E yeni roller cocuk uykusuz geceler derken biribirimizi unuttuk. Calisan biriydim bakimliyim yillardir fitdim spora giderdim gittimde doguma kadar ama son 3 ayda cok kilo aldim maleseftoplam 24 kilo aldim ama görenler daha az kilo aldigmi dusunuyordu. Simdi 6 ay sonrasi sadece 11 kilo verdim ve gidiyorum spor salonuna yuruyuslete. Esimle cinselligmiz yok, tartismalar artti Sanki Hic bi degerim yokmus gibi öyle yuzume gözume bakmiyo. Aylardir surekli tartisiyoruz olur olmaz seylere. Kendisinin mazereti yorgunluk…
Makyasuzda elim yuzum duzgun ama haliyle eskisi gibi yetisemiyorum herseye.. Artik bebekte aksamlari uyuyor 19-20 gibi ama bizim pilimiz bitiyor. Kac kere kavga ettigmizde bosanmaui ben Dile getirdim caresizlikten. Esimin aldattigni flnda dusunmuyorum öyle biri degil ama sabri bitti gibi cok alingsnsin herseyi hep yanlis anliyorsun fln diyor hemen agresif oluyor, Normalde Cok sakin sessiz biri..
Alingan oldum dogru ama cok ilgisiziz. Ben bisey demesem bu konuyu acmasam sorun degilmis gibi
Sabrediyorum adim atiyorum aktivitelere vs evin cogu sorumlulugu benim uzerimde, esimde yardimci oluyor. Bebek konusunda kimseden yardim almadim cunku kimsenin bebegimi kendine göre yetistirmesini istemedim herseyede yeterim ama surekli herseyi organize etmekten yoruldum. Bebek dogurdum ya biraz daha ilgi istemek sucmu? Zaten temas, sarilma vs bunlar cok az..
Yardimci oluyor gercekten herseue ama bilirsinizki kadinin sorumlulugu hep bi tik fazla oluyor. Geceleri elbette uyaniyo bebegin sesiule ama kucagina alip emziren o degil bide hep yirgunum yorgunum tek duydugum o. Herseye ragmen gulumsemeue calisiyorum vs ama en ufak biseyde bende dengesiz oluyorum artik.. 2 sefer almistir cicek bu 6 ayin icindeHep sorumluluğun kadına binmesi ile alakalı. Eşiniz sinirlenene kadra az bir işin ucundan tutsun. Sizin sadece fiziginize bakarak mı aşık olmuş. Doğum bu tabi kilo alınır. Kolay da değil tekrar vermek bebekle. Az anlay8şlı olsun. Alt tarafı iki iltifat edip arada çiçek alacak. Cidden bu erkeklere ek bı sinirleniyorum her zaman
Onuda önerdim yanasmiyor ise yaramazmis gibi göruyor. Hoca arkadasi /bi abi gibi görustugu var pskolog egitimide var onunla görustuk 2 kere bu konular hakkinda ama jerzaman basa sariyoruz. Korkmayin hersey imtihan bende cok hassaslastim ama ilgi göremeue göremeye bu hale geldimKendinizde kusur aramayı bırakın önce. Kendisi sanki dünya yakışıklısı, kusursuz biri mi? Kaldı ki aşk, sevgi dış görünüş ile bitecek seyler değil. Belki de baba olmanın sorumluluğu, gelecek kaygısı, maddi kaygılar onu bu hale getirmiştir. Acaba bi ilişki terapisine mi gitseniz? Derdi neymiş onu öğrenir bunun üstesinden gelmeye çalışırsınız.
Ben çok üzülüyorum ve gözüm çok korkuyor böyle bebekten sonra bozulan evlilikleri gördükçeUmarım en yakın zamanda düzelir aranız
evliliğinizdeki dinamikleri tam olarak bilemeyiz ama eşim bana “canım” bile dese küfür gibi geliyordu kulağıma gerçekten. 16 ay olacak neredeyse doğum yapalı, inanın hala toparlanmış değiliz. sağlıklı düşünemiyordum. “acaba gerçekten haklı mıyım yoksa tamamen öfkeden mi böyle davranıyorum?” ayrımını yapmak çok zor oluyor. ha ama dış görünüşüme dair “aman beni beğenmiyor mu” kaygısı hiç yaşamadım. umrumda olmadı ne düşündüğü açıkçası.Cok mutsuzum bilmiyorum gercekten :/
Kendimde dengesuz oldum. Agir bi depresyon gecirdim dogum sonrasi yanimda oldu olmadi yarim yamalak
Valla normal mesaili işi varsa yemek temizliği komple o yapsın. Birşey istemeyin diye yorgunum deyip duruyordu.Yardimci oluyor gercekten herseue ama bilirsinizki kadinin sorumlulugu hep bi tik fazla oluyor. Geceleri elbette uyaniyo bebegin sesiule ama kucagina alip emziren o degil bide hep yirgunum yorgunum tek duydugum o. Herseye ragmen gulumsemeue calisiyorum vs ama en ufak biseyde bende dengesiz oluyorum artik.. 2 sefer almistir cicek bu 6 ayin icinde
Kendinizi çekin biraz, üstüne düşmeyin, kendinizi ifade etmeye çalışmayın. Bebeğe odaklanın, eşinize mesafe koyun ama sitemkar ve mutsuz bir şekilde değil de umursamıyormuş gibi.Ben kac kere dedim sevmoyosan gidiyim safece bebek icin olan evlilik olmasin diye bu sefer geri adim atiyo bazende okadsr cok söyluyorsunki birgin gercekten ben dicem geri dönusu olmicak diye. Bide kirici cumleler kullaniyo sinirlenince eskiden bu kadar ileri gitmiyodu simdi herseyden bikmis gibi hali var
Bu yeni nesil erkeklere doğumdan sonra bişey oluyo. Bende sizinkine benzer yaşadım hala yaşıyorum. Cinsel hayatımız çok çok azaldı. Onun dışında sarılma öpme herşey var. Bi tek seks yokEvet 6 aylik kizim var onu hic birseye degismem. Esimde bende onu herseyden cok seviyoruz.. 2,5 yillik evliyiz ve evliligmizin 2 yilina girerken kizim dogdu. Birbirumizi seviyoruz ama dogumdan sonra birbirimizi resmen kaybettik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?