Doğumdan sonra değişen hayatımız

Benim de bebeğim 11 aylık biz belki sizin kadar cinsel ilişkide bulunmamışızdır. İkimiz de istiyoruz mesela ama bebek o kadar yoruyor ve fırsat vermiyor ki çoğu zaman dinlenmeye ayırıyoruz boş vakti çünkü çok kısıtlı . Ama gerçekten doğumdan sonra erkeklerde bir şeyler değişiyor bence. Ben doğumdan sonra eşimin göğüslerime hiç dokunmadığını fark ettim sütle alakalı diye düşündüm. Geçen gün kendi kendine söyledi göğüslerin artık benim değilmiş gibi hissediyorum diye. Bebekten sonra kadın da erkek de farklı rollere evriliyor sanki. Bu rollerde de cinsellik genelde çok aktif olmuyor. Ama hiç olmaması da acayip o zaman zaten direkt ev arkadaşı olursunuz.

Cin gibi kadınsın bunu burdan döndürürsun sen üstüne gitme bence. Ben de cinsellige aşırı düşkündüm ve benden daha düşkün biriyle evlenme hayali kurdum hep. Simdi pre-menapoz yaklastikca bende istek kalmadi eşim sen gibi sikayetlerde. Kesinlikle sormasi daha da uyuz ediyor beni. Bazen kafamda tam hazirlaniyorum o benden önce e hadi modundaysa geri soguyorum. Bi de şu oksitosini bir çekin aradan dopamin salgilayacagi iliski olsun. Şefkatin çok olduğu yerde şehvet dibevurur. Trip atmadan sarilarak uyumaktan abi kardes dokunmalarindan bi vazgecin. Ondan mahrum birakirsan cinsel dokunuslara ilgisi artar.

Cocuktan sonra her evlilikte cinsellik askiya ugruyordur eminim ki. Bi de gurbet de etkili. Hayat cok monotona bagliyor. Izole bir cevreniz varsa hele. Degisik ortamlara girmek lazim. Ben de yurtdisinda yasiyorum girdigim ortamlari cesitlendirince eşimi daha cok arzular oluyorum. Turk cevresinden de biraz uzaklasin iyi gelir. Bi yerde döngüyü kirmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…