doğumdan sonra Dışarı ne zaman ve nasil ciktiniz kizlaaar

hulyaemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
69
5
Arkadaşlar doğumdan sonra ilk kişisel bakım için dışarı yani kuaföre ne zaman gittiniz? Gezmeye nasıl gittiniz? Bebekten nasıl fırsat buldunuz?
Ben 2 ay oldu doğum yapalı kaşlar bıyık uzuv tüyleri orman gibi oldu. Saçlarım rapunzel gibi ne yıkamaya geliyor ne toplamaya ne kurutmaya ne taramaya. 5 dk 'lık dışarı çıktığım oldu annemler eve gelince markete kadar gittim ama 5 dk. Kuaför öyle değil ki gidersin sıra beklersin saç kesimi bıyık kaş derken en az yarım saat gider. O sırada bebeğim nasıl duracak? Ki benim bebeğim maşallah annesinden ayrılmayan bir bebek. Dışarı gezmeye nasıl ciktiniz? Geçen parka çıkardım arabasıyla durmak.bilmedi.ağladı ağladı eve nasıl geleceğimi bilemedim. Meme istedi.hep

Arkadaşlar doğumdan sonra ilk kişisel bakım için dışarı yani kuaföre ne zaman gittiniz? Gezmeye nasıl gittiniz? Bebekten nasıl fırsat buldunuz?
Ben 2 ay oldu doğum yapalı kaşlar bıyık uzuv tüyleri orman gibi oldu. Saçlarım rapunzel gibi ne yıkamaya geliyor ne toplamaya ne kurutmaya ne taramaya. 5 dk 'lık dışarı çıktığım oldu annemler eve gelince markete kadar gittim ama 5 dk. Kuaför öyle değil ki gidersin sıra beklersin saç kesimi bıyık kaş derken en az yarım saat gider. O sırada bebeğim nasıl duracak? Ki benim bebeğim maşallah annesinden ayrılmayan bir bebek. Dışarı gezmeye nasıl ciktiniz? Geçen parka çıkardım arabasıyla durmak.bilmedi.ağladı ağladı eve nasıl geleceğimi bilemedim. Meme istedi.hep

ben büyük oğlum da 20 gün sonra kuaföre gitmiştim. ikinci de pek ihtiyacım olmadı çünkü kaşlarımı iki ayda bir düzeltiriyorum tüy problemi olmayan biriyim. saçlarımı da 6 aylıkken boyatmıştım. dışarı çıkmaya gelince 13 günlükken avm ye gittim, sık sık kahve içmeye gittim.
bebeğinizin emmek istemesi normal. emme önlüğü alın. dışarı çıktığınızda istediği yerde hemen emzirin. havalar güzelleşti eve mahkum olmayın

Annem beni doğurduğunda 40'ı çıkar çıkmaz almış beni de yanına tutmuş kuaförün yolunu ve baştan aşağı değişim. Ben de doğumdan 10 gün sonra bebeğimin aşısı için sağlık Ocağı'na gitmeyi saymazsak 20. Günümde bebeğimi annem ve kayınvalideme bırakıp kuaföre gittim. Kaş bıyık fön v.s. Eve gelince de makyajımı yapıp cicilerimi giydiğimde kendimi doğumdan beri ilk kez enerjik ve kadın gibi hissetmiştim. Etrafınızda bebeğinizi bırakabilecek güvendiğiniz ve size destek birileri varsa bu ilk zamanları daha kolay atlatırsınız. Bebeğiniz daha 2 aylık çok minik. Ağlaması çok normal daha dünyaya adapte sürecinde. Dünyada 100 gününü tamamlasın, hele 5 - 6 aylık olsun, havalar da güzelleşecek, bebişinizi alıp alıp her yere gidersiniz.

ben yurt dışında 6 gün hastanede kaldığımız için ertesi gün başladım çıkmaya..bebeğide annem veya eşim kim denk gelirse..ben evde olmadığımda mama veriliyordu..böylede olmazsa hiç bir şey yapamayız..eşime bırakıp gezmelere dahi gittim..ne yapayım nereye götüreyim ki sürekli ağlıyor..:KK25:

Çok sağolun kızlar. Şimdi bebeğim 2,5 aylık oldu etrafımda guvenebilecegim insanlar var ama uzaklar benden. Geldiklerinde ev işi yapabiliyorum sadece bebeği bırakıp. Acaba diyorum ben mi beceremiyorum,ben mi beceriksiz im. Benimki bana çok düşkün oldu. Illa onunla konuşmamı onu kucağıma alıp gezdirmemi istiyor. Havalar da pek iyi gitmedi çıkaramadık dışarı. Anne sütü veriyorum. Sorun bende herhalde ki yeri geliyor aç kalıyorum. Benim gibi olan biri var mi?

X