• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra eşim bana çok kötü davrandı

Kibele1984

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
1
0
1
41
Merhaba arkadaşlar
3,5 yıllık evliyim eşimle severek evlendim fakat doğum yaptıktan sonra eşim bana çok kötü davranmaya başladı. Maddi ve manevi sıkıntılar yaşattı halende yasatiyor.sanki iki farklı insan olduk. Herseyini esirgiyor ne parasını gördüm nede insanligini buna rağmen de ne bırakıyor nede birlikte yaşamak için çaba sarf ediyor. Bu tarz bir durumla karşılaşan var mı cevap yazar ve durumunuzu kısa da olsa anlatırsanız çok memnun olurum.

Oturup bunun nedenini konuştunuz mu karşınıza alıp derdini sorun sizinle paylaşmasını isteyin karşılıklı konuşarak çözmeye çalışın iletişim kurmadan malesef olmaz yuvayı yıkmak çok kolay ama ortada bir çocuk varsa biraz daha temkinli olmak gerekir birbirinizi anlamayı çalışın belki bir erkek olarak maddi olarak evine evladına yetememek ona ağır geliyor olabilir maddi zorluğu yaşamak zordur hele ki erkekler için daha bir onur meselesi haline geliyor belki bu sorumluluk ona ağır geliyordur bununla alakali konuşun belki sizden manevi destek bekliyordur burdan konusmasi çok kolay lütfen yanlış anlamayın beni sadece fikrimi söylemek istedim iletişim kurmak sakince yapıcı konuşmak da bir çözüm olabilir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Back
X