- 9 Haziran 2021
- 428
- 279
- 53
- 35
- Konu Sahibi sadece soruyorum
-
Bu kadar zor durumdayken tüp bebeğe gerek var mıydı?merhaba hanımlar ilk önce lütfen bir yuva yıkılıyor hassasiyeti ile ama gerçekçi cevaplarsanız sevinirim. 2,5 ay önce doğum yaptım doğumdan beri eşimle normalde çok iyi olan ilişkimizde bozulmalar oldu daha birbirimize sert ve sinirliyiz. Kavga etmiyoruz ama hep bir gergindik. Bu bebek tüp bebek denemeleriyle oldu dolayısıyla da maddi anlamda bitik durumdayız. Bakın maddi sarsıldık değil baya bitik pazara çıkamaz haldeyiz. Kartlar krediler patlak bazıları icrada, biz eşimin işi dolayısıyla gurbette yalnızız dost komşu çevremiz bile yok. Artık son 1 aydır eşim daha sinirli gelmeye başladı eve ve gereksiz kavgalar çıkarıyordu 2 laf sokup susuyor küsüyorduk. Ya balkonda sigarada yada arkadaşlarıyla buluşmaya çıkmaya başladı. Bir gün geldiğinde eve alkol içmiş kokusunu duydum ama kavga etmedim o da kaçtı yattı. Sonra bikaç gün sonra eve tamamen sarhoş geldi evde saçma sapan konuştu ve sehpa kapı ne varsa kırdı. Ben ilk defa karşılaştım böyle bir durumla aklım çıktı. Komşular polisi aramış onu götürdüler ben bebeğimi aldığım gibi memlekete geldim. Boşanmaya kararlıyım özür diliyor ama samimi gelmiyor çünkü ortak bebeğimiz var kopamayız biz diyor. Bi ara velayet bende kalsın sen gör istediğin zaman dedi. Ama boşanmaya yanaşmıyor ben de korkuyorum ya bebeğimi kaçırırsa diye çünkü illa ki görecek onu. Bu tarz bir şey başına gelen var mı çok korkunç haldeyim sütüme de yandıyor sanırım bebeğim hep uykudan ağlayarak uyanıyor. Bir de alkol tedavisi alsa işe yarar mı var mı başına gelen
Merhaba, işte bebeği düşünen zaten böyle olaylar yapmaz zaten ama şimdi de sürekli bebeğin foto/videosunu at çok özledim filan diyor baba olası geldi. Dışarıya öyle evde çocuk dibinde ağlıyor düşen emziğini vermiyordu. Bazen de çok ilgili anlam veremiyorum salağa çevirdi beniBebeğini kaçırmaz merak etme
Velayet falan da istediği yok blöf hep
Evliyken baba olamayan adam boşanınca mı olacak
Merhaba, Şuan ihtiyacım olan cevap bu mu sizce? Ne yapayım bebeği iade mi edeyim? Tüp benek ve diğer problemler üst üste geldi ve maddi zorluğa girildi konu ve sorum o değil.Bu kadar zor durumdayken tüp bebeğe gerek var mıydı?
Birlikte çalışır toparlanır öyle çocuk işine girerdiniz.
Bu arada lütfen yanlış anlamayın. Bebeğinizi Allah sizlere bağışlasın ama planlı hareket etmek en sağlıklısı. Bebeğe de yazık.
Ben de öyle düşündüm alkole nasıl para buldun dedim arkadaşı ısmarlamışmış… sürekli özür diliyor tekrar olmayacak diyor ama asla samimi gelmiyor olayın şokundan mı yoksa gerçek mi anlayamıyorumVelayet falan alamaz da, o kadar bitik insan nasıl alkole, sigaraya para buluyor, nasıl geziyor anlamıyorum. Evine donmen iyi olmuş, bir daha ki sefere kırılan sadece masa sandalye olmayabilir.
Kusura bakmayın ben şimdi burda sizinle eşinizi çekiştiremeyeceğim..Merhaba, Şuan ihtiyacım olan cevap bu mu sizce? Ne yapayım bebeği iade mi edeyim? Tüp benek ve diğer problemler üst üste geldi ve maddi zorluğa girildi konu ve sorum o değil.
Evet evde ki huzursuzluk saydığınız sebeplerden dolayı başlarda bana da normal geliyordu geçer diyordum hatta kendisi de zaman zaman bu günler de geçer diyordu. Ama dışarda alkol almaya başlaması işlerin rengini değiştirdi alkolü de ilk defa almıyor aslında benim sevmediğimi içmesini istemediğimi bilerek zaman zaman bu pisliği yapıyordu idare ediyordum en son heryeri kırınca artık evi terk etme kararı aldım. Bilemiyorum yaptığım bence mantıklı ama düzelme ihtimali var mı algılayamıyorumMaddi problem yokken bile bebek doğduktan sonra bebek sorumluluğu uykusuzluk vs bi gerginlik oluyor, üstüne bir de aşırı kötü maddi durum eklenince çok normal geldi evdeki huzursuzluk.. Size karşı şiddet yoksa belki hemen boşanmak yerine planlı hareket edip durumunuzu toparlayabilirsiniz..
Tabi haklısınız ben de yaşıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederimaynı maddi sıkımtıyı sizde yaşamıyor musunuz?
evde sinirli davranıp kavga çıkardınız mı?
alkol alıp eve sarhoş geldiniz kapıyı bacayı kırdınız mı?
tamam borçlu olmak icralık olmak zor ama çözümü hır gür çıkarıp sarhoş olmak mı sizce?
demek ki zora gelemiyor eşiniz. yapısı bu değişeceğini sanmıyorum.
1 velayeti alamaz bebek o anneye muhtac sen vermedıkce alamazmerhaba hanımlar ilk önce lütfen bir yuva yıkılıyor hassasiyeti ile ama gerçekçi cevaplarsanız sevinirim. 2,5 ay önce doğum yaptım doğumdan beri eşimle normalde çok iyi olan ilişkimizde bozulmalar oldu daha birbirimize sert ve sinirliyiz. Kavga etmiyoruz ama hep bir gergindik. Bu bebek tüp bebek denemeleriyle oldu dolayısıyla da maddi anlamda bitik durumdayız. Bakın maddi sarsıldık değil baya bitik pazara çıkamaz haldeyiz. Kartlar krediler patlak bazıları icrada, biz eşimin işi dolayısıyla gurbette yalnızız dost komşu çevremiz bile yok. Artık son 1 aydır eşim daha sinirli gelmeye başladı eve ve gereksiz kavgalar çıkarıyordu 2 laf sokup susuyor küsüyorduk. Ya balkonda sigarada yada arkadaşlarıyla buluşmaya çıkmaya başladı. Bir gün geldiğinde eve alkol içmiş kokusunu duydum ama kavga etmedim o da kaçtı yattı. Sonra bikaç gün sonra eve tamamen sarhoş geldi evde saçma sapan konuştu ve sehpa kapı ne varsa kırdı. Ben ilk defa karşılaştım böyle bir durumla aklım çıktı. Komşular polisi aramış onu götürdüler ben bebeğimi aldığım gibi memlekete geldim. Boşanmaya kararlıyım özür diliyor ama samimi gelmiyor çünkü ortak bebeğimiz var kopamayız biz diyor. Bi ara velayet bende kalsın sen gör istediğin zaman dedi. Ama boşanmaya yanaşmıyor ben de korkuyorum ya bebeğimi kaçırırsa diye çünkü illa ki görecek onu. Bu tarz bir şey başına gelen var mı çok korkunç haldeyim sütüme de yandıyor sanırım bebeğim hep uykudan ağlayarak uyanıyor. Bir de alkol tedavisi alsa işe yarar mı var mı başına gelen
Size şöyle söyleyeyim belki yanlış anlattım veya anlaşıldı. Maddi durumumuz tüp bebeğe bağlı böyle olmadı tedavi süreci sonrası hamileliğin son aylarında sanıyorum 7 aylıktım eşim arabasında şehirlerarası giderken gasp’a uğradı. İş yerinin eşyasını çaldırdı bir de ona yüklü ceza ödedi. Doğum masrafları bebeğimizin masrafları derken Sonrasında biz bu hallere geldik.Kusura bakmayın ben şimdi burda sizinle eşinizi çekiştiremeyeceğim..
Ayağınızı yorganınıza göre uzatmamışsınız. Karı koca ekonominizi düzeltip öyle bebek yapacaktınız.
Bebek kaza ile doğal yollardan olmamış maddiyatınızı zorlayıp Tüp bebek yapmışsınız ve şimdi pazara çıkamıyorsunuz..
Ne yiyip içiyorsunuz, o bebek nasıl besleniyor. Bebeğe de size de üzüldüm. Şu devirde her şeyi düşünmeliydiniz.
Yani inşallah haklısınızdır diyeceğim çünkü benim eşim biraz gaza gelen tiplerden de o sebeple korkmuştum1 velayeti alamaz bebek o anneye muhtac sen vermedıkce alamaz
2 marketparası yok ama alkole var. alkol de her gun min 1500 lıra yıyo masallah
3hıc bı erkek 2.5 aylık bebegı kacırıp basına bela almaz
bebegı alsa kım bakacak.? bakıcı tutacak parası mı var annesıne mı goturcek_ kendı nasıl ıse gıdecek gaza gelse nolur yanı bos ver korkup cocuguna gecırme stresını de.-Yani inşallah haklısınızdır diyeceğim çünkü benim eşim biraz gaza gelen tiplerden de o sebeple korkmuştum
Of bu konuda çok haklısınız panik oldum işte zaten o evde yaşanan benim için büyük şoktu. O gece sabah nasıl oldu bilmiyorum memleketime nasıl geldim bilmiyorum. Sanırım panik atak gibi birşey geçiriyorumbebegı alsa kım bakacak.? bakıcı tutacak parası mı var annesıne mı goturcek_ kendı nasıl ıse gıdecek gaza gelse nolur yanı bos ver korkup cocuguna gecırme stresını de.
allah yardımcın olsun. bu kadar borcla saglıklı ılıskı yurutmek cok zor. sadece alkole yonelmesındense sana sarılmasını ısterdım. dert bı onun degıl yorulan bı o degıl ıstedıklerını alamayan bı o degıl. aılelerden maddı yardım alsanız az soluklanınca gerı odeyecegınız sekılde. o zaman ılıskıyı kurtarabılırsınız gıbı cunku borctan cıkıyorsa kavga o 10 yıl surse o kadar kavga da surer .Of bu konuda çok haklısınız panik oldum işte zaten o evde yaşanan benim için büyük şoktu. O gece sabah nasıl oldu bilmiyorum memleketime nasıl geldim bilmiyorum. Sanırım panik atak gibi birşey geçiriyorum
Baştan böyle yazsanız bu tepkileri almazsınız, ilk okunduğunda ille bebek diye hesapsız, kitapsız bu ile girişmiş ve elinizde patlamış gibi duruyor.Borç gırtlakta adam içki içecek para buluyorsa ,tüm hıncını evdekilerden çıkarıyorsa sıkıntı.Çok uzatmadan yol verin gitsin.Adamın borç boyunu aşmış,çalışıp borcu mu ödeyecek evde çocuk mu bakacak??? Velayeti alamaz kuru sıkı atıyor,niyet gözünüzü korkutup geri dönmenizi sağlamak.....Size şöyle söyleyeyim belki yanlış anlattım veya anlaşıldı. Maddi durumumuz tüp bebeğe bağlı böyle olmadı tedavi süreci sonrası hamileliğin son aylarında sanıyorum 7 aylıktım eşim arabasında şehirlerarası giderken gasp’a uğradı. İş yerinin eşyasını çaldırdı bir de ona yüklü ceza ödedi. Doğum masrafları bebeğimizin masrafları derken Sonrasında biz bu hallere geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?