Peki sadece akisina mi birakmak gerek, bir an once duzelsin diye ne yapabilirim.
Belki biraz ozel olcak ama cinselik bile 2-3 haftada bir :/
biraz akışına bırakın ama tamamen değil. mesela cinsellik işini düzeltin. hafta da bir gibi.
bebek oturmaya başlayınca ufaktan yemeğe çıkmaya başlayın. daha da büyüyünce anneaane ya da babaanneye bırakıp sinemaya falan gidin gibi. yani eskisi gibi gümbür gümbür olmaz yapılacaklar ama ufak ufak yapılır
evde bunalmışsınız
eşiniz hep mi 7 gün çalışıyor
yani onun da hava almaya ihtiyacı var
havalar bozulmadan arada piknik kahvaltı vs tarzı bir yerlere gitseniz iyi olur sanki
lakin 10 kg aldınız diye sizi neden beğenmesin yahut evlilik sadece görsel beğeni mi
bu barby sendromundan çıkmak lazım
akşama kadar bebekle ilgilenip kendime bir dakika ayıramadığım bir ortamda ay eşim gelecek diye ne allık sürerim ne kalem
beni olduğum gibi kabul etmiyorsa kendi bilir kendinizi ona beğendirmeye değil paylaşımlarınızı artırmaya çalışın gelince sohbet edin gün boyu evdesiniz ama bebeğin ay özelliğine dair bir konuda okuyun eşinizle paylaşın
ileriye dair hayal kurun ve en önemlisi de bebek ve baba mutlaka zaman geçirsin
eve gelince de telefon ile değil bebek ile ilgilensin bebek daha anlamaz vs der dinlemeyin ne yapılacaksa bebekle ilgili babası yapsın gece emerek uyumuyorsa o uyutsun
birlikte yıkayın hatta gerekirse siz bebeği emzirirken o bebeğin giysilerini katlasın yani bebekli hayata dahil olsun hatta hep ona ihtiyacınız olsun yani yardımı gerekmese de siz yardım isteyin destek isteyin vs vs
çünkü adamlar kendilerini dışlanmış anne ve bebek arasına girmiş kara çalı gibi hissediyorlar bu da ilişkiyi geriyor
cinsellik de bebek küçükken sıkıntılıdır ama bir süre sonra düzelir
Evet haftanin 7gunu sabah 8 aksam 7 eaten genelde eve geldiginde bebek uyumus oluyo.
Kizimin banyosunu beraber yaptriyoruz ama mesela daha hic altini degistirmis degil bi kac defa soyledim yapmak istemiyo sen duruyoken ben neden yapim diyo
7 gun calismak nedir? bence sorun bebek dogum vb degil de is yogunlugu gibi
Sanırım evlendikten sonra çoğu insan bu dönemden geçiyorPeki sadece akisina mi birakmak gerek, bir an once duzelsin diye ne yapabilirim.
Siz ona yaklasin 2 3 hafta beklemeyin benimde su an 5 aylik bebegim var ama bormal hayatimiza donduk cok sukur aslinda biz boyle sorunlar yasamadik benim esimde cok yogun calisiyo oyleki saat 9 bucuktan once gelemiyo bazen eve ama ben gidiyorum yanina cocuklari erken uyutmaya calisiyorum cunku herseyin yeri farkliPeki sadece akisina mi birakmak gerek, bir an once duzelsin diye ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?