Çocuk yüzünden fazla mı eve kapandınız. Sebebi o olabilir. Bebeğinizi alıp gezin dolaşın. birilerini ziyarete gidin. İyi gelebilir.Kızlar bu sorunu yaşayan tek benmiyim bilmiyorum..Evlendiğinde gayet düzenli ve eli hızlı biriyken..Doğum sonrası hem elim çok yavaşladı konsantre olamıyorum hicbiseye ve çocuğum 1 yaşına geldi ben yine aynı.inanin psikologa gitmeyi düşünüyorum ama psikiyatriye yönlendirir de ilaç alırım diye endişe ediyorum.Evimin hiç düzgün olduğu gün olmuyor neredeyse biyer duzgunse diğer yer muhakkak batıyor.hic mutlu değilim bu durumdan.ama bütün çamaşır bulaşık ne varsa rahatsız olmadan uyuyabiliorum.hani bazıları uyuyamaz rahatsız eder ya inanın ozeniyorum o kimselere.eger bir zil çalarsa korkuyorum biri gelicek bu halimi görecek diye.gecermi bu durum ne onerirsiniz.
Evet evet çok doğru tesbit aynen. Eve kapandim.Faydası olurmu dersiniz?Çocuk yüzünden fazla mı eve kapandınız. Sebebi o olabilir. Bebeğinizi alıp gezin dolaşın. birilerini ziyarete gidin. İyi gelebilir.
Bu ilginçmiş bilmiyordum. Bende de oluştu kesin. Ev işinden mustaribim ben de. Bebiş uyusa bile her an uyanacak diye tünüyorum resmen koltuğun tepesine. O zamanlarda yaptığım tek şey misafir gelecekse ev işi yoksa çay kahve içmekBu kadar mükemmelliyetci olma. Birak daginik olsun cocugunla vakit gecir bu gunleri bir daha yaşamiyacaksin.
Dogum kadinda dikkat eksikligi yapiyor. Benim uzun sure olduydu. Hemen kurslara yazildim..1, 2 saat bakanin varsa kurs biseye git. Cok faydasini gordum cunku.
Çünkü bende ne zaman eve kapansam dağıtıyorum. Ama gezip tozdukca, yada başkalarının evine gittikce derli toplu olmak için daha bir hevesleniyorum. Hep sıkıntıdan oluyor düzensizlik. Tabi ben bu arada evi dağılmasından bahsetmiyorum. Evdir dağılır. Günlük işlerin aksatılması, biriktirilmesi sorun. Bu bence biraz bezginlikten kaynaklanıyor. Çık biraz hava al. Kesinlikle iyi gelecek.Evet evet çok doğru tesbit aynen. Eve kapandim.Faydası olurmu dersiniz?
Aynen bende öyle :)
Peki kızınız ile ne zaman ilgileniyorsunuz? Onunla oyun park zamanlari? Açıkçası kızım büyüse ne güzel hep temizlik yapmışsın anne demez ama benimle hep oynardın mutlu anılarımız var der. Temizlik her zaman yapılır ama evladın bugünü geri gelmez.bır yasında kızım var, evdede toplam 5 kişiyiz ailemde bizimle yasıyor ve ben duzen takıntısı olan bırıyım , evınde temız olması ve derlı toplu olmasını ısterım her daım.. ben 3 yetıskın ve bır cocugun arkasını toplayabılıyorsam kı çalışıyorumda sızın haylı haylı evın ıslerını halledebılmenız gerek...
fazlalık oyuncakları kaldırdım...
çamasıer bulasık her daım kurur kurumaz yerıne yerlestırırım.
evde asla çöp bırakmam..
yatagım her zaman topludur.
genel ev temızlıogını haftada bır gun yaparım, mutfak gunluk , wc lerı de hafta ortası bır ıkı kez yenıden yıkarım...
utu ıle ugrasmam sevmem de sabah ıse gıderken herkes kendı utusunu yapar bızım evde..
boylelıkle evım ne dagını ne de pıs ve ben bır cocukla degıl bır cocuk artı kendım dahıl 4 yetıskının arkasını da topluıyorum..
Kızlar bu sorunu yaşayan tek benmiyim bilmiyorum..Evlendiğinde gayet düzenli ve eli hızlı biriyken..Doğum sonrası hem elim çok yavaşladı konsantre olamıyorum hicbiseye ve çocuğum 1 yaşına geldi ben yine aynı.inanin psikologa gitmeyi düşünüyorum ama psikiyatriye yönlendirir de ilaç alırım diye endişe ediyorum.Evimin hiç düzgün olduğu gün olmuyor neredeyse biyer duzgunse diğer yer muhakkak batıyor.hic mutlu değilim bu durumdan.ama bütün çamaşır bulaşık ne varsa rahatsız olmadan uyuyabiliorum.hani bazıları uyuyamaz rahatsız eder ya inanın ozeniyorum o kimselere.eger bir zil çalarsa korkuyorum biri gelicek bu halimi görecek diye.gecermi bu durum ne onerirsiniz.
bır yasında kızım var, evdede toplam 5 kişiyiz ailemde bizimle yasıyor ve ben duzen takıntısı olan bırıyım , evınde temız olması ve derlı toplu olmasını ısterım her daım.. ben 3 yetıskın ve bır cocugun arkasını toplayabılıyorsam kı çalışıyorumda sızın haylı haylı evın ıslerını halledebılmenız gerek...
fazlalık oyuncakları kaldırdım...
çamasıer bulasık her daım kurur kurumaz yerıne yerlestırırım.
evde asla çöp bırakmam..
yatagım her zaman topludur.
genel ev temızlıogını haftada bır gun yaparım, mutfak gunluk , wc lerı de hafta ortası bır ıkı kez yenıden yıkarım...
utu ıle ugrasmam sevmem de sabah ıse gıderken herkes kendı utusunu yapar bızım evde..
boylelıkle evım ne dagını ne de pıs ve ben bır cocukla degıl bır cocuk artı kendım dahıl 4 yetıskının arkasını da topluıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?