dogumdan sonra hiç adet olmadan hamile kalınır mı?

ahahahha ona ruya deil kabus denir :))))
ben ikinciden sonra hemen gidip spiral takdirmistim o kdr çok korkuyordumki hamile kalmakdan spiral korkum solda sifir kaldi yaninda :)))

su an 3. çocugum 10 aylik ben hala adet olmadim ama spiral var baya emziiryorum
bi uç bes ay daha olmam herhalde

benim ikincide emerek uyurdu gece gunduz emerdi hatta 20. ayaa kdr boyle gitmisti

Kabusss evet haklısınız kabus olur bu anca :) Sizin 3 mü evladınız var masallah bizde 3 tane istiyoruz ama daha erken araları az olunca cok zor oluyo spiralden bende cok korkuyorum nasıl cok mu zor oluyo

Kabusss evet haklısınız kabus olur bu anca :) Sizin 3 mü evladınız var masallah bizde 3 tane istiyoruz ama daha erken araları az olunca cok zor oluyo spiralden bende cok korkuyorum nasıl cok mu zor oluyo
evet 3 ledim, 2 numarayla 3 numaranin arasi 5 yil oldu
anca kendime geldim iki yas arasi yakin çocukdan sonra :)

ben çok korkardim spiralden insan bilmeyuince korkuyor
hiç korkunç deil, bi iki saniyelik is, zorlugu falan yok
derin nefes aliyorsunuz verinceye kdr dr isini bitirimis oluyor :)

Tam arası iyi sizinkinin benim ikiside sezaryan oldu ardından bide apandistim patladı 3 ameliyat ayyy simdide varsa bünyem kaldırmaz valla olmadı gözümü karartıp bende gitsem olucak

Tam arası iyi sizinkinin benim ikiside sezaryan oldu ardından bide apandistim patladı 3 ameliyat ayyy simdide varsa bünyem kaldırmaz valla olmadı gözümü karartıp bende gitsem olucak
dediigm gibi ben hemn gidip takdirdim ikinci dogumdan sonra
adetsiz takmiyor her dr
ben deneyin diye israr ettim dr a takmasi için
yoksa 15 ay da ben stresden verem olurdum vallaa :))))

bi an once gidin takdirin istiyorsaniz yine korunsun esiniz ama çifte korunma risk almamis olursunuz
bu uçuncudede hastaneden gelince ardim dr u randevu aldim,2 aylik olunca çocuk gidip takdirdim hemen :)

Bende 10gün sonra icin randevu alayım hem test yaptırır hende bi sorarım takarmısınız diye

Kalinir tabi
Benim eltim doğumdan iki ay sonra gene hamile kaldı hiç adet görmeden çocuklarının arası bi sene bile değil

ovulsyon testi yapsaniz?
yoksa bebekde yokdur olmaycakdir
beyaz akinti fln oluyormu ( hatirladiginiz kadariyla 2 yil oncesindeki gibi :)
Cnm Bende 3.5 ay önce dogum yaptım adet olmadim daha geçen ay kahverengi lekelenme gelmişti. Bi de akıntı geliyor beyaz neden acaba

Cnm Bende 3.5 ay önce dogum yaptım adet olmadim daha geçen ay kahverengi lekelenme gelmişti. Bi de akıntı geliyor beyaz neden acaba
Bana kahverengı akıntı oldugunda dr umu aradım gebelık testı yaptırmıstı.bısey çıkmadı ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…